Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Buahahahahahahaha :evil_lol: Witajcie grzeczne inaczej :diabloti: Kocham Was mimo Waszych ułomności :evil_lol::loveu: Rycząc ze śmiechu musiałam zaczesać grzywke z brzucha bo mi się poplątała z tą spod ....:diabloti: Jako ze poczułam w delikatnym memłonie ból to śmiech zamarł na mech ustach :razz: A z gardła wydobył mi się zamiast smiechu - bulgot :evil_lol: Dziewięcioraczki? Kto wie :diabloti: Moze w koncu mą dobroć Bozia mi w czymś wynagrodzi a że podobno robi to tylko w dzieciach ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak Wam jeszcze nie powiem nowiny :eviltong: Poczekajcie grzecznie ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry Pysiu;) jutro już piątek:megagrin: pomiziaj odemnie małe niufki przez brzuszek mamy Zmorki:loveu: ...ciocie Szelme też:loveu: Quote
AlKil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia']:eviltong: Poczekajcie grzecznie ;)[/quote] Acha, już się rozpędziłam... grzeczna to ja byłam tylko we wczesnym dzieciństwie...:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry Pysiu;) jutro już piątek:megagrin:[/quote] ale przecież Pysia nie pije w piątki :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='malawaszka']ale przecież Pysia nie pije w piątki :evil_lol:[/quote] [B]moze zacznie...i moze to jest ta nowina[/B]:cool3: :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='malawaszka']ale przecież Pysia nie pije w piątki :evil_lol:[/quote] to zacznie:diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a czy Pysia może pić?? będąc w stanie błogosławionym?? amen [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a czy Pysia może pić?? będąc w stanie błogosławionym?? amen [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ona NIE MOŻE!!! i dlatego ja jako kochana przyjaciółka muszę pić i w piątki i w soboty :diabloti: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: [B]Ty tez masz siostre???co to za Ciebie pisze na dogo???:mad::diabloti: [/B][/quote] Tak, moja siostra nazywa się [B]Tomeheb :diabloti:[/B] [quote name='Pysia'] Rycząc ze śmiechu musiałam zaczesać grzywke z brzucha bo mi się poplątała z tą spod ....:diabloti: [/quote] Bożesz ty mój :shake: Jak subtelna, delikatna kobieta może wypisywać takie bezeceństwa? :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Behemot'] Bożesz ty mój :shake: Jak subtelna, delikatna kobieta może wypisywać takie bezeceństwa? :shake: :evil_lol:[/quote] I to do tego kobieta przy nadziei :shake::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='mmbbaj']I to do tego kobieta przy nadziei :shake::evil_lol:[/quote] w sumie to mogłoby wiele tłumaczyć bo kobieta w ciąży różne dziwne rzeczy potrafi zrobić/powiedziueć :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu... no powiedz.. bedziesz miała te szczeniaki czy nie... powiedz prosze.[/B][/COLOR][/FONT] :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie każ mi wracać do domu pełna wątpliwości,niewiedzy i ciekawości ... nie bądx taka tajemnicza [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu... no powiedz.. bedziesz miała te szczeniaki czy nie... powiedz prosze.[/B][/COLOR][/FONT] :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie każ mi wracać do domu pełna wątpliwości,niewiedzy i ciekawości ... nie bądx taka tajemnicza [/B][/COLOR][/FONT][/quote] rany :shake: kochana zlituj się :evil_lol: ciężarna Pysia pisała że była ze Zmorką na USG i wyszło że Zmorka też przy nadziei :loveu: KPW ?? :mad: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Vectra']rany :shake: kochana zlituj się :evil_lol: ciężarna Pysia pisała że była ze Zmorką na USG i wyszło że Zmorka też przy nadziei :loveu: KPW ?? :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]grozisz mi??:eviltong: że Zmorka to wiem :p, pytam czy Pysia też bedzie miała szkodniki, bo jakaś taka tajemnicza dziewucha jest :diabloti: KPW?? :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]grozisz mi??:eviltong: że Zmorka to wiem :p, pytam czy Pysia też bedzie miała szkodniki, bo jakaś taka tajemnicza dziewucha jest :diabloti: KPW?? :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a po cholere ja ci mam grozić :crazyeye: ja ci tylko łopatologicznie staram sie wytłumaczyć :diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Vectra']rany :shake: kochana zlituj się :evil_lol: [SIZE=5][COLOR=Red][B] ciężarna Pysia[/B][/COLOR][/SIZE] pisała że była ze Zmorką na USG i wyszło że Zmorka [B]też przy nadziei[/B] :loveu: KPW ?? :mad:[/quote] No jasne, że tak :loveu: A jutro nam to Pysia tylko oficjalnie potwierdzi :multi: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry Pysiu;) jutro już piątek:megagrin: pomiziaj odemnie małe niufki przez brzuszek mamy Zmorki:loveu: ...ciocie Szelme też:loveu:[/quote] Dzień Dobry Aniu :) Tak - jutro piątek ale czy Wam to jutro obwieszcze to się dopiero zastanowie:diabloti: Małe Zmorki pomiziane :) [quote name='AlKil']Acha, już się rozpędziłam... grzeczna to ja byłam tylko we wczesnym dzieciństwie...:diabloti:[/quote] Serio :crazyeye: Bo mnie szybko ochrzcili żeby diabła wygonić :evil_lol: [quote name='malawaszka']ale przecież Pysia nie pije w piątki :evil_lol:[/quote] A kiedy piję? Uświadom mnie? ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]moze zacznie...i moze to jest ta nowina[/B]:cool3: :loveu:[/quote] Czas najwyzszy nauczyć się być prawdziwą polką :diabloti: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']to zacznie:diabloti: :evil_lol:[/quote] Prawda że mogę a nawet powinnam ? ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a czy Pysia może pić?? będąc w stanie błogosławionym?? amen [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie dość ze mogę to nawet powinnam żeby przyzwyczaić młode pokolenie do narodowej tradycji :diabloti: [quote name='malawaszka']ona NIE MOŻE!!! i dlatego ja jako kochana przyjaciółka muszę pić i w piątki i w soboty :diabloti:[/quote] No tak......Pewnie :mad: Ty byś chciała wszystko za mnie robić :cool1: [quote name='Behemot']Tak, moja siostra nazywa się [B]Tomeheb :diabloti:[/B] Bożesz ty mój :shake: Jak subtelna, delikatna kobieta może wypisywać takie bezeceństwa? :shake: :evil_lol:[/quote] Ala fajnie Cię ochrzciła :multi: Zapomniałaś dodac ze " śliczna" :mad::evil_lol: [quote name='mmbbaj']I to do tego kobieta przy nadziei :shake::evil_lol:[/quote] I to jakiej :diabloti: [quote name='malawaszka']w sumie to mogłoby wiele tłumaczyć bo kobieta w ciąży różne dziwne rzeczy potrafi zrobić/powiedziueć :evil_lol:[/quote] Oj ciąży ciąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu... no powiedz.. bedziesz miała te szczeniaki czy nie... powiedz prosze.[/B][/COLOR][/FONT] :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie każ mi wracać do domu pełna wątpliwości,niewiedzy i ciekawości ... nie bądx taka tajemnicza [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jestem okrutna i ...śliczna więc sobie poczekasz :diabloti: [quote name='Vectra']rany :shake: kochana zlituj się :evil_lol: ciężarna Pysia pisała że była ze Zmorką na USG i wyszło że Zmorka też przy nadziei :loveu: KPW ?? :mad:[/quote] Oj jaka ciężarna i jakie ma huśtawki emocjonalne :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]grozisz mi??:eviltong: że Zmorka to wiem :p, pytam czy Pysia też bedzie miała szkodniki, bo jakaś taka tajemnicza dziewucha jest :diabloti: KPW?? :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pysia ma szkodniki w liczbie 5 ....TZ, Karol, Tommy, Zmorka i Szelma :cool1: [quote name='Vectra']a po cholere ja ci mam grozić :crazyeye: ja ci tylko łopatologicznie staram sie wytłumaczyć :diabloti:[/quote] No właśnie? Przemiła, grzeczna i delikatna dzieweczka Ewcia nigdy nikomu nie grozi :diabloti: [quote name='mmbbaj']No jasne, że tak :loveu: A jutro nam to Pysia tylko oficjalnie potwierdzi :multi:[/quote] Jak będę chciała i ochote miała ;):evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysiu! bo ja już nie wiem... Z taką nostalgią o moim brzuchu pisałaś... To w końcu co? Kto będzie miał małe Pysio-Zmorko-Szelmusie??? Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Pysiu! bo ja już nie wiem... Z taką nostalgią o moim brzuchu pisałaś... To w końcu co? Kto będzie miał małe Pysio-Zmorko-Szelmusie???[/quote] Buahahahaha Izuniu jak tez już sama nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia']Dzień Dobry Aniu :) Tak - jutro piątek ale czy Wam to jutro obwieszcze to się dopiero zastanowie:diabloti: Małe Zmorki pomiziane :) [/quote] Pysiu nie:placz: nie możesz mi tego zrobić ja tu siedze jak na szpilkach i się ciesze że już do piątku niedaleko,a ty chcesz mnie przetrzymać:shake: to mnie zabije:placz: :evil_lol: P.S.małe Zmorki:loveu: jak to pięknie brzmi:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Pysiu nie:placz: nie możesz mi tego zrobić ja tu siedze jak na szpilkach i się ciesze że już do piątku niedaleko,a ty chcesz mnie przetrzymać:shake: to mnie zabije:placz: :evil_lol: P.S.małe Zmorki:loveu: jak to pięknie brzmi:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Kurcze ja sama nie wiem czy do jutra się uda :shake: Też umieram..... Trzymaj kciuki aby to jutro było !!!!! Quote
PIKA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia no mow, ze jak te testy ciążowe wyszly :mad::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :sweetCyb:aaaa beda male piese:sweetCyb: beda male piese:sweetCyb: no znaczy narazie nie zapeszam :jumpie: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts