Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a):Ona po raz pierwszy odkąd jest u mnie tak się zachowuje :crazyeye: Już nigdy nie pozwolę jej siedzieć obok siebie jak Weszka będzie focić bociany :mad: i mamy winnego - Wszystko przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: ;) współczuwam , straszne to jest jak nie jak pomóc własnemu piesowi :shake: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Szelma oszalała :crazyeye: Ma ciąże urojoną :mdleje: Nawet więcej :lying: Chyba właśnie urodziła....miśka :chaos: Najpierw chodziła rano z misiem w pysku, potem wykopała norke i położyła się w niej z nim :cool3: Wylizywała go i tuliła więc brutalnie zabrałam jej dziecię i pochowałam wszystkie zabawki :cool1: Teraz od kilku godzin Szelma przeraźliwie płacze :placz: Nie oddam jej dziecka bo pokarmu dostanie :shake: Ja zwariuję z tymi psami :angryy: Dlatego mam psy:p :p :p Witaj Ty mój doradco:loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czesc Pysiu.... przeczytałam , nadrobiłam wszystko.....i jak zawsze uwazam ze masz wesoło w domu :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Pysia'] Myślałam że troszkę posiedzę ale4 mi się oczka kleją....:shake: Pysiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: masz 4 oczy?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong: no... dotarłam i tu... nadrabiałam koło 15 stronek:mad:- od czwrtku, bo miałam zalatany tydzień... i zapowiada sie że ten nie bedzie lepszy..... Szelma.... oj niunia.... Pysia nie chce na razie szczeniaczków... bądź duża i przestań lamentować... Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Vectra napisał(a):i mamy winnego - Wszystko przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: ;) współczuwam , straszne to jest jak nie jak pomóc własnemu piesowi :shake: Zawsze wszystko jest przez Weszke :diabloti: madzia i medor napisał(a):Dlatego mam psy:p :p :p Witaj Ty mój doradco:loveu: :loveu: Tia...I te się ciekają okrągły rok :evil_lol: Doradco...Jak to poważnie brzmi :crazyeye: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Czesc Pysiu.... przeczytałam , nadrobiłam wszystko.....i jak zawsze uwazam ze masz wesoło w domu :loveu: :loveu: Bo mam...TZ oddał Szelmie zabawki bo mu było jej żal :mad: Jak ona dostanie pokarmu to sam z nią do weta poleci :cool1: clockwork napisał(a):Pysiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: masz 4 oczy?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong: no... dotarłam i tu... nadrabiałam koło 15 stronek:mad:- od czwrtku, bo miałam zalatany tydzień... i zapowiada sie że ten nie bedzie lepszy..... Szelma.... oj niunia.... Pysia nie chce na razie szczeniaczków... bądź duża i przestań lamentować... Mam nawet 8 :eviltong: Jakie 15 stron? :crazyeye: Zobacz...Byłam w pracy i mój blogasek zaginął na samym dnie :placz: Szelma w końcu wyląduje w basenie na nauce pływania :diabloti: Jak ją schłodzimy to jej przejdzie:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witaj:p Szelma nie chce byc gorsza, chce zasmakować macierzyństwa:cool1: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a): Tia...I te się ciekają okrągły rok :evil_lol: Doradco...Jak to poważnie brzmi :crazyeye: Uwierz mi, że nie mam z tym najmniejszego problemu:cool1: Ich to nie rusza:cool1: Dinusiowi tylko czasami przychodzi ochota na amory, ale nie jest to w ogóle uciążliwe, bo gdy wraca do domu jest znowu sobą - wrednym zołzowatym Dydkiem:loveu::diabloti::diabloti: Ale Ci posłodziłam tii tii mój robaczku:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:będziesz topić Cezarka ulubienicę...... Quote
beria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysiu, czy z ludziów z dwoma psami też przyjmujesz??? Większy jest wredny, ale mały na razie sprawia dobre wrażenie :grins: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pegaza napisał(a):Witaj:p Szelma nie chce byc gorsza, chce zasmakować macierzyństwa:cool1: To mogła zajść w ciąże :mad: madzia i medor napisał(a):Uwierz mi, że nie mam z tym najmniejszego problemu:cool1: Ich to nie rusza:cool1: Dinusiowi tylko czasami przychodzi ochota na amory, ale nie jest to w ogóle uciążliwe, bo gdy wraca do domu jest znowu sobą - wrednym zołzowatym Dydkiem:loveu::diabloti::diabloti: Ale Ci posłodziłam tii tii mój robaczku:loveu::diabloti: No widzisz :diabloti: A moje kochają wyłącznie siebie :evil_lol: Tzn Zmorka- Zmorke a Szelma - Szelme :evil_lol: Przestań bo Cię szpakiem poszczuje :diabloti: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:będziesz topić Cezarka ulubienicę...... Będę :mad: Z samego rańca :diabloti: Wprawe mam w ratowaniu :evil_lol: beria napisał(a):Pysiu, czy z ludziów z dwoma psami też przyjmujesz??? Większy jest wredny, ale mały na razie sprawia dobre wrażenie :grins: Przyjmuję :p A jak ten wredny będzie sprawiał kłopoty to się Szelme wypuści :diabloti: Quote
Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a):To mogła zajść w ciąże :mad: ale po co ? :diabloti: wymyślona ciąża nie psuje figury ,a wymyślone dzieci nie sprawiają tylu kłopotów :diabloti: Szelma to mądra dziewczynka ;) Quote
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Vectra napisał(a):ale po co ? :diabloti: wymyślona ciąża nie psuje figury ,a wymyślone dzieci nie sprawiają tylu kłopotów :diabloti: Szelma to mądra dziewczynka ;) hahah święta racja :evil_lol: poprzestanę na wymnyślaniu :evil_lol: Quote
beria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a): Przyjmuję :p A jak ten wredny będzie sprawiał kłopoty to się Szelme wypuści :diabloti: A w czym Szelma zawiniła :roll: Quote
beria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a):hahah święta racja :evil_lol: poprzestanę na wymnyślaniu :evil_lol: Przez najbliższe 15 dni też bym tak zrobiła :grins: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Vectra napisał(a):ale po co ? :diabloti: wymyślona ciąża nie psuje figury ,a wymyślone dzieci nie sprawiają tylu kłopotów :diabloti: Szelma to mądra dziewczynka ;)Jak na razie to Zmora ma figure a Szelma - nie :diabloti: malawaszka napisał(a):hahah święta racja :evil_lol: poprzestanę na wymnyślaniu :evil_lol: Popatrz na mnie :grins: Dalej chcesz tylko wymyślać? :diabloti: beria napisał(a):A w czym Szelma zawiniła :roll: Ha :diabloti: Czyli wypuścić? :diabloti: beria napisał(a):Przez najbliższe 15 dni też bym tak zrobiła :grins: Nic innego jej nie pozostaje przez te 15 dni :evil_lol: Chyba że...Zastępczy? :megagrin: Quote
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 beria napisał(a):Przez najbliższe 15 dni też bym tak zrobiła :grins: nie będę reagować na te zaczepki Quote
beria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a): nie będę reagować na te zaczepki Tak, tak, powinnaś się teraz wyciszyć :p Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 beria napisał(a):Tak, tak, powinnaś się teraz wyciszyć :p I nie powinna zapominać o witaminie E i kwasie foliowym :diabloti: To łyka się już przed ....:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a): No widzisz :diabloti: A moje kochają wyłącznie siebie :evil_lol: Tzn Zmorka- Zmorke a Szelma - Szelme :evil_lol: Przestań bo Cię szpakiem poszczuje :diabloti: Masz swojego prywatnego szpaka:crazyeye::crazyeye: malawaszka napisał(a): nie będę reagować na te zaczepki malawaszka napisał(a): Ja nie mogę już dzisiaj czytać co Weszka wypisuje, bo sie poryczę, popluje i poszczam:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a): Weszka:crazyeye: Czyżby Cię zżbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a): Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a): Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię zżbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Buahahahahahahahahaha Kliknęłam tylko raz :crazyeye: Buahahahhaaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tym potrójnym akcentem kończę i mówię Wam DOBRANOC :loveu: Quote
Recommended Posts