beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pysia napisał(a):Pewnie tak ale ja tak się boję aby Bahiya nie płakała :-( Wiesz że ona w jakiś zadziwiajacy sposób zawsze była czysta? Tarmosiła się i szalała z rodzeństwem, razem jedli a reszta zawsze była utytłana a ona królewna - nigdy :crazyeye: Zawsze czysciutka i zawsze suchutka :loveu: A jak fajnie łapie za ręke i prowadzi :loveu: Nie wymagaj, żeby zawsze była czysta i suchutka :diabloti: Jesteś wymagającym hodowcą :razz: Maluch powinien być brudy, sponiewierany i szczęśliwy :loveu: Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 szczęśliwy pies = brudny pies :diabloti: znaczy umazany w piachu , żarciu i takich tam ;) Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 beria napisał(a):Nie wymagaj, żeby zawsze była czysta i suchutka :diabloti: Jesteś wymagającym hodowcą :razz: Maluch powinien być brudy, sponiewierany i szczęśliwy :loveu: No i reszta taka jest ale Bahiya - nigdy :) Vectra napisał(a):szczęśliwy pies = brudny pies :diabloti: znaczy umazany w piachu , żarciu i takich tam ;) Pchi - wymyśliłaś :diabloti: Długo nad tym myślałaś? ;) Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pysiu , najprościej - zadzwoń i zapytaj co i jak z malutką ;) albo sms poślij. Jak ja odebrałam Frania i wróciłam z nim do domu to nie w głowie był mi net , hodowca zanim dotarliśmy do domu dzwonił z 10 razy :diabloti: dodam że jechaliśmy od niego do domu niecałe 3 godziny. Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu , najprościej - zadzwoń i zapytaj co i jak z malutką ;) albo sms poślij. Jak ja odebrałam Frania i wróciłam z nim do domu to nie w głowie był mi net , hodowca zanim dotarliśmy do domu dzwonił z 10 razy :diabloti: dodam że jechaliśmy od niego do domu niecałe 3 godziny. Bahiya zamieszkała jakieś 5 niecałe minut drogi autem ode mnie....Dam im spokój - niech się wyśpią ... Nie mogłam w nocy spać choć Czorty spały jak aniołki :( Quote
AlKil Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 cześć Edytko! Oni i tak na pewno nie śpią od świtu...:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ..................nie martw się Pysiu, z pewnoscia oddałas sucz do dobrego domu, bo sama go wybrałaś....... Trzymaj się cieplutko:calus::buzi: Quote
bouvik Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam Psiowa! Witam wszystkich zainteresowanych pierwszym dniem Bahyii w nowym domku:p Więc od początku... W nocy Malutka była istnym aniołkiem- zero pisków, płaczów itp. :loveu: Troszkę jedynie sapała- no ale to wiadoma -stresik:shake: Jak się przebudziłam nad ranem- słodko spała...:lol: Z apetytem nie ma problemu zadnego- zjadła, aż jej się uszy trzęsły:p Odruchy ma nadal całkiem niufowe, bo jak dałam jej wody w misce to najpierw włożyła łapę (wylała połowę zawartości), później uszy a na końcu jęzorek.:razz: Po jedzonku poszłyśmy na dwórek, bo stresik nie pozwolił małej załatwić się w domu (albo Pysiasta tak wyszkoliła:crazyeye:)...:evil_lol: A na dworze to mój niufek w swoim żywiole... zabawa na całego:multi::multi::multi: Mówię Wam- ONA JEST CUUUUUDOWNA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bouvik Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeszcze jedno mam do dodania......:cool1: Bahyia u nas na pewno nie będzie czysta jak u Pysiowej:razz: Jak tylko skończyła wygłupki na trawie (mokrej dodam) wyciorała się cała w piachu po końcówkę ogona....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pięknie wyglądała:evil_lol: :lol:Bardzo szybko się dostosowała do pozostałych domowników- patrz nasze bouviery:shake: Dałam ciała, bo powinnam była zrobić zdjęcie i przesłać Pysiowej:diabloti: Zawału by kobiecina dostała- i gotowa po nią przylecieć z tej wielkiej góry:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]Hurrra ...są relacje z domeczku Bahyii.....no super że Mała u Was się aklimatyzuje...całuski dla całej bandy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 AlKil napisał(a):cześć Edytko! Oni i tak na pewno nie śpią od świtu...:evil_lol: Wiem ;) Chociaż Bahiya jest najgrzeczniejsza z miotu .... BeaC napisał(a):..................nie martw się Pysiu, z pewnoscia oddałas sucz do dobrego domu, bo sama go wybrałaś....... Trzymaj się cieplutko:calus::buzi: Ten domek jest na pewno super :loveu: Będzie kochana :loveu: bouvik napisał(a):Witam Psiowa! Witam wszystkich zainteresowanych pierwszym dniem Bahyii w nowym domku:p Więc od początku... W nocy Malutka była istnym aniołkiem- zero pisków, płaczów itp. :loveu: Troszkę jedynie sapała- no ale to wiadoma -stresik:shake: Jak się przebudziłam nad ranem- słodko spała...:lol: Z apetytem nie ma problemu zadnego- zjadła, aż jej się uszy trzęsły:p Odruchy ma nadal całkiem niufowe, bo jak dałam jej wody w misce to najpierw włożyła łapę (wylała połowę zawartości), później uszy a na końcu jęzorek.:razz: Po jedzonku poszłyśmy na dwórek, bo stresik nie pozwolił małej załatwić się w domu (albo Pysiasta tak wyszkoliła:crazyeye:)...:evil_lol: A na dworze to mój niufek w swoim żywiole... zabawa na całego:multi: Mówię Wam- ONA JEST CUUUUUDOWNA:loveu: Potem pogadamy Justynko jak niuf ma pić wode żeby nie było potoków w domu i aby ciągle nie był mokry ;) Na razie niech się mała aklimatyzuje ;) Cieszę się ze dogadujecie się :multi: bouvik napisał(a):Jeszcze jedno mam do dodania......:cool1: Bahyia u nas na pewno nie będzie czysta jak u Pysiowej:razz: Jak tylko skończyła wygłupki na trawie (mokrej dodam) wyciorała się cała w piachu po końcówkę ogona....:evil_lol: Pięknie wyglądała:evil_lol: Bardzo szybko się dostosowała do pozostałych domowników- patrz nasze bouviery:shake: Dałam ciała, bo powinnam była zrobić zdjęcie i przesłać Pysiowej:diabloti: Zawału by kobiecina dostała- i gotowa po nią przylecieć z tej wielkiej góry:diabloti: No tak...Oddałam czyste wyczesane futerko i co? :mad: I naucz sie mieć aparat pod ręką ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Hurrra ...są relacje z domeczku Bahyii.....no super że Mała u Was się aklimatyzuje...całuski dla całej bandy:loveu:[/FONT] Tez się cieszę :multi: Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :loveu: wspaniale czyta sie takie wiesci :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysiu nie martw się... Bahiya będzie miała dobrze:lol: ...już ma:loveu: No i tak po cichu proszę o jakieś fotki:oops: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]Pysiu.. przyszłam cie przytulić... ja bym płakał że niufy se idą... chodź... utulkam... tylko czy moge :hmmmm: kobieta kobiete :niewiem:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Bahiya zamieszkała jakieś 5 niecałe minut drogi autem ode mnie....Dam im spokój - niech się wyśpią ... Nie mogłam w nocy spać choć Czorty spały jak aniołki :( Witam Pysiu! Czy już byłaś z wizytą u Bahiyi??? ;) :loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Pysiu.. przyszłam cie przytulić... ja bym płakał że niufy se idą... chodź... utulkam... tylko czy moge :hmmmm: kobieta kobiete :niewiem:[/FONT][FONT=Arial]:razz:jak nie jak tak .....Pysia to tła sistersja ....... Pysiu córcia też cię tulka:loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:jak nie jak tak .....Pysia to tła sistersja ....... Pysiu córcia też cię tulka:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no... Bolek i Lolek też byli braćmi a już ich lustrują... Pysiu nie tulam cie i nie całuje bo nas posadzą :diabloti: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam Pysie w te deszczowe popołudnie, płaczące jest niebo nad nami płacze tez i Pysia nasza:bigcry: nie pakaj jej jest dobrze napewno:glaszcze: daleko nie masz by ją od czasu do czasu odwiedzić:p pozdrawiamy:p Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Babciu:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Bliziutko Ciebie mieszka, więc na pewno będziecie mieć z nią kontakt:p Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Mamcia, dzieci Ci się w Świat rozjeżdżają :shake:. Ale dobre domki maja:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :placz::placz::placz: Przed południem pojechała Bahati do Piaseczna :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Teraz pojechała Basma - Oliwkowa - do Szczecina :placz::placz::placz: Basme przeżywam jak Bahiyę bo to tez nieśmiała dzieweczka :-( Bahati jest wrzaskliwa więc pani na pewno miała koncert w drodze :shake::-( Smutno mi....:-( Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a)::placz::placz::placz: Przed południem pojechała Bahati do Piaseczna :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Teraz pojechała Basma - Oliwkowa - do Szczecina :placz::placz::placz: Basme przeżywam jak Bahiyę bo to tez nieśmiała dzieweczka :-( Bahati jest wrzaskliwa więc pani na pewno miała koncert w drodze :shake::-( Smutno mi....:-( Pysiu trzymaj się :glaszcze: :calus: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Mam fotki Bahiyi :multi::multi::multi: Wygląda przesłodko :loveu::loveu::loveu: Pani Agnieszka z Piaseczna kończy dom na Mazurach i Bahato będzie mieszkać nad wodą :multi: Ma już dwa małe pieski, jedną sunie od szczeniaka a drugiego psa - przybłęde. Myślę że Bahati będzie miała dobrze.... Basma....Tą kocham strasznie od pierwszej chwili. Pierworodna córunia Zmorkowa:loveu: Łezka mi się zakręciła jak się urodziła :loveu: Nieśmiała w nowych sytuacjach i otoczeniu bardzo kontaktowa i całuśna:loveu:Ogonek ciągle chodził na wszystkie strony...Poszła do przesympatycznego holendra którego dziadkowie hodowali niufy. Rósł z nimi i kocha je strasznie :loveu: Bahiye to wiecie ;) Jest u Justynki czyli bouvika :multi: Ze 3 km. ode mnie ;) Ballada idzie do AlKil a Behemot do Askarysa - swojego brata :loveu: Już czekam na wieści od Bahati bo powinna być w domku.....Umieram ze strachu i ze zniecierpliwienia :roll: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bahiya w nowym domku :loveu: Słodko śpię Śnię o siostrach i braciszku Ale mam drugą mame która mnie pilnuje żebym miała dobre sny :loveu: To teraz moje włości ;) Ta piłeczka przypomina mi dziadka Miseczka też jest moja własna :multi: Śpię w sypialni z moją mamą - Justynką i tatą - Tomkiem :loveu: Tutaj pozuję specjalnie dla babci żeby się nade mną roztkliwiała ;) Quote
barbara.h Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam!! :multi::multi: musiałam tutaj wpaść! bo to teraz będzie rodzinka Albercika? tak? boziu kochana, ale te twoje niufki są cudne, słodkie i oczywiście piękne :thumbs: Ta lala juz w nowym domku! nie dziwię się że płaczesz za nimi Quote
Recommended Posts