malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AlKil napisał(a):Waszka, Ty to masz talent...:B-fly: ahh wiem wiem :grins: :diabloti: Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 malawaszka napisał(a):halooooo :razz: to ja to ja to ja robiłam te najpiękniejsze foteczki z siankiem :loveu::loveu::loveu: cześć Pysiu :p czy mogę Cię w środę nawiedzić z Oliwkową??? :diabloti: Najpiękniejsze robiłam JA :mad: A dawaj choćby jutro ;) Wrzucimy do Troli Oliwke i będziesz miała o jednego domownika mniej :diabloti: AlKil napisał(a):Waszka, Ty to masz talent...:B-fly: A ja to nie? :razz::evil_lol: Vectra napisał(a):czekaj , jeszcze chwila i będziesz pstrykać podobne fotki z tym że zamiast siana Ballada będzie trzymać kudełki Killera w pysiu :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Killera i Albiego ;):diabloti::evil_lol: Tego ostatniego pewnie ogon wyskubie :evil_lol: malawaszka napisał(a):ahh wiem wiem :grins: :diabloti: Skromności nauczyłaś sie chyba ode mnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....byłam to i nic nie naklikałam .....BYŁAM TO PYSIU:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz ....byłam to i nic nie naklikałam .....BYŁAM TO PYSIU:loveu::loveu::loveu:[/FONT] A ja u Ciebie nie byłam dzisiaj :oops: Ale mi wybaczasz - prawda? Jestem usprawiedliwiona...Mam na głowie pięsioraczki na dodatek charakterne ;) [quote name='Maga100']obejrzawszy I nic więcej nie naskrobawszy :diabloti: [quote name='paula_z']Przeczytawszy :cool3: I tez nie naskrobawszy :evil_lol: Jak Trole sobie pójdą to wypełniając pustke po nich będę szaleć na dogo ;) Tylko najpierw wysprzątam calutki dom bo zapuszczony....:shake: Quote
beria Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Pysia'] Behemot w opałach :diabloti: Wiedziałam, ze nie jest łatwo być modem, ale żeby aż tak :razz: To zemsta za bana :diabloti: Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']czekaj , jeszcze chwila i będziesz pstrykać podobne fotki z tym że zamiast siana Ballada będzie trzymać kudełki Killera w pysiu :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Kochana, czyżbyś darzyła Killusia jakimś szczególnym uczuciem, ze tak czarowne wizje roztaczasz???:evil_lol: [quote name='malawaszka']ahh wiem wiem :grins: :diabloti: Jaka skromność, to pewnie wrodzone... I pewnie ta skromnośc nie pozwala Ci opisać sumiennie grzesznych dni...:evil_lol: [quote name='Pysia']Najpiękniejsze robiłam JA :mad: Uderz w stół, to nożyce się odezwą...:evil_lol: A ja to nie? :razz::evil_lol: JASNE!!! Ty to masz wybitny talent... Killera i Albiego ;):diabloti::evil_lol: Tego ostatniego pewnie ogon wyskubie :evil_lol: Podejrzewam, że moje psy o tym marzą... Skromności nauczyłaś sie chyba ode mnie :evil_lol: Tak, jesteście obie dobre w te klocki...:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a):Kochana, czyżbyś darzyła Killusia jakimś szczególnym uczuciem, ze tak czarowne wizje roztaczasz???:evil_lol: Jaka skromność, to pewnie wrodzone... I pewnie ta skromnośc nie pozwala Ci opisać sumiennie grzesznych dni...:evil_lol: Tak, jesteście obie dobre w te klocki...:evil_lol: Czyzbyś nie wiedziała ze właściciele dużych psów darzą szczególnym upodobaniem te małe ? :diabloti: Ja po szyciu fafla Zmorki też "kocham" yorki :evil_lol: Staram się trzymać od nich z daleka ;) Weszka na razie trawi ;) Potem nam opowie gorące noce i dni :diabloti: Bo my jesteśmy dąbrowianki - to wszystko tłumaczy :evil_lol: Trole wstały dzisiaj o...5 rano!! I dalej wrzeszczeć. Podoiły Zmorke . Nic to nie dało. Płuca mają mocne :cool1: Wywaliłam na przedpokój całe czarne towarzystwo i...dalej wrzask :placz: Już miałam Szelme do nich wpuścić :diabloti: I nagle nastała cisza:crazyeye: Poszłam sprawdzić co się dzieje. Wchodzę a smyki wcinają z miski Zmorki suche kulki Royala BabyDoga :crazyeye: Popilnowałam żeby towarzystwo się nie zakrztusiło i poszłam spać ;) Ostatnio nie chcą chętnie jeść namoczonej karmy. Za to zupki z mięskiem wcinają z wielkim apetytem...Chyba je rozpieściłam :roll: Bałam się ze podrażnią sobie jelitka taką ilością kulek suchych ale minęło sporo godzin i nic :multi: Znaczy mogą już jeść od czasu do czasu suche ;) Cieszy mnie to bo jak pójdą do nowych domów to będą juz zwyczajne :) Szelma dzisiaj dostała prezent :loveu: Zamówiłam dla niej wiele dni temu posłanie z Bimbaya ale nie przychodziło bo zażyczyłam sobie materiał nieprzemakalny....Nie było go a ja jestem uparta. Ciągle mokry niuf wchodzi na posłanie i ono z czasem staje się do wywalenia bo gnije. Materiał nieprzemakalny jest najlepszym wyjściem :) Dzisiaj przyszło i Szelma natychmiast na nim legła z westchnieniem zadowolenia :multi: To nasz prezent dla niej na Dzień Dziecka :loveu: Tylko TZ jeszcze nic o tym nie wie....:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pysia napisał(a): 1. Weszka na razie trawi ;) Potem nam opowie gorące noce i dni :diabloti: 2. Bo my jesteśmy dąbrowianki - to wszystko tłumaczy :evil_lol: 3. To nasz prezent dla niej na Dzień Dziecka :loveu: Tylko TZ jeszcze nic o tym nie wie....:diabloti: 1. uhmm obym tylko niestrawności się nie nabawiła od tego trawienia :evil_lol: 2. TAK JEST :evil_lol: 3. hahaha to się pewnie Ju ucieszy :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry piekna i dobra Pysiu:loveu: Witaj Zołzo :loveu: malawaszka napisał(a):1. uhmm obym tylko niestrawności się nie nabawiła od tego trawienia :evil_lol: 2. TAK JEST :evil_lol: 3. hahaha to się pewnie Ju ucieszy :evil_lol: Ad 1. Raczej niestrawność Ci nie grozi ;) Ad 2. Zapisuję że przyznajesz mi racje :evil_lol: Ad 3. Jest w domu ale jeszcze nie widział :cool3::-oaaaaaaaaaaaaaa Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a):Kochana, czyżbyś darzyła Killusia jakimś szczególnym uczuciem, ze tak czarowne wizje roztaczasz???:evil_lol: jestem realistką moja droga :diabloti: Bo , jak do moich rodziców przybył kilku tygodniowy Tomasz foks , to namiętnie i z wielkim zaangarzowanie "trymował" swojego tate Denisa foksa. Mam różne doświadczenia z jorkami :cool3: i zabawne i z dreszczykiem - ja powiem jedno - chwała ci panie za to że jorki są takie małe :loveu: bo gdyby jorki były wielkości mojej Lalki to by było 1 na liście ras uznanych za niebezpieczne :cool3: bo ozdobnie to może i one wygladają ,ale charaktery mają dość porywcze :evil_lol: Pysiu , mój TZ już przywykł że dowiaduje się ostatni o zakupach jakie dokonuję :cool1: Quote
Pegaza Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witam Pysiu w ten dzień buziaczki przesyłam dla troli a dla Ciebie pozdrowienia i życze takiego odpoczynku Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Pysia'] Cześć Magdziu :diabloti: Basen na Was czeka ;) Trzeba wywalić gruz :evil_lol: [FONT=Arial]dziś nie mam czasu, ale może jutro ;) wezme siostre, bo bardzo płakała że ostatnio jej nie wzięłam... wiesz... każda para rąk do roboty sie przyda :diabloti: doberek Pysiu [/FONT] Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']jestem realistką moja droga :diabloti: Bo , jak do moich rodziców przybył kilku tygodniowy Tomasz foks , to namiętnie i z wielkim zaangarzowanie "trymował" swojego tate Denisa foksa. Mam różne doświadczenia z jorkami :cool3: i zabawne i z dreszczykiem - ja powiem jedno - chwała ci panie za to że jorki są takie małe :loveu: bo gdyby jorki były wielkości mojej Lalki to by było 1 na liście ras uznanych za niebezpieczne :cool3: bo ozdobnie to może i one wygladają ,ale charaktery mają dość porywcze :evil_lol: Pysiu , mój TZ już przywykł że dowiaduje się ostatni o zakupach jakie dokonuję :cool1: A ja baaaaaaaaaardzo bym nie chciała aby TZ coś kupował za moimi plecami więc też staram się tego nie robić :shake: Tym razem chyba mi umknęło powiadomienie go :diabloti: [quote name='Pegaza']Witam Pysiu w ten dzień buziaczki przesyłam dla troli a dla Ciebie pozdrowienia i życze takiego odpoczynku Witaj wieczorkiem równie fajnym jak dzionek :multi: Buziaki podane , pozdrowionka przyjęte ale odpoczynku jakoś się nie doszukałam :cool3: Przepadł na razie bez wieści :roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziś nie mam czasu, ale może jutro ;) wezme siostre, bo bardzo płakała że ostatnio jej nie wzięłam... wiesz... każda para rąk do roboty sie przyda :diabloti: doberek Pysiu [/FONT] Gruz wyniesiony ;) Teraz będzie tynkowanie :p Potem pokrowiec na basen i na końcu malowanie :p Potem TZ zrobi filtr i...za jakieś 5 lat wykapę się we własnym basenie :evil_lol: Behemot z racji fajnego chłodu wieczorem pojechał z nami po odbiór metryczek ;) Spisał się super :) Nie powinien mi zrobić wstydu w aucie w drodze do swojego domku :) Następna będzie Bahati i Basma na wycieczke. A na samym końcu...Ballada. Aż się boję tej łobuzicy :-o:loveu: Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Następne fotki robione ręką Weszki ;) Zmorka w obiektywie Viktora :loveu: I co mi cykasz foty?:mad: Prababcia odwiedziła prawnuczęta ;) Zmorka nadal nie ucieka przed Trolami :crazyeye: Na straży Ostatni tulipan I ulubiony ( prawie ;) ) temat Weszki :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ahhhh jakie ja piękne fotki robię :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: i to total na pałę :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ale wesołe brzdące:loveu::loveu::loveu::turn-l: Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']ahhhh jakie ja piękne fotki robię :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: i to total na pałę :evil_lol: Szkoda tylko że były we wszystkie strony świata i pojedyńczo musiałam odwracać :mad::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ale wesołe brzdące:loveu::loveu::loveu::turn-l: Nio.... Sa bardzo fajne :loveu: Lgną do ludzi i superasnie potrafią się cieszyć wpadając na człowieka z impetem słonim od razu z otwartym pyskiem pełnym rekinich ząbków :diabloti: Każdy to indywidualność ;) Basma - jest nieśmiała a przy tym przemiła i chyba najdelikatniejsza i najbardziej szczęśliwa przy człowieku. W zabawach z rodzeństwem nieubłagana ... Behemot - potrafi robić kółka ogonem z radości. Wielki żarłok i indywidualista trzymajacy się z dala od wariatek ;) Gryzie tez najmocniej i nie zna litości dla człowieka :cool3: Siostry nauczyły go świętej cierpliwości :evil_lol: Bahati - żywiołowa i radosna sunia. Chętnie śpiewa z Balladą. Druga pod względem pewności siebie. Uwielbia lizać :) Ma też niezłe pomysły.... Bahiya - łagodna i delikatna dama z uśmiechem na pysiu. Chyba najbardziej przypomina charakterem mame:loveu: Jak ją któres z Troli wyprowadzi w końcu z równowagi to spuszcza manto a potem przeprasza :evil_lol: Lubi w domu stawać na szafce przednimi łapkami i wyglądać co robimy ;) Będzie z niej Panienka z Okienka ;) Ballada- ta to jest numerantka :crazyeye: Jak nie siłą to pomysłem :mad: Ciagle zastanawiam się czy jej tata nie jest czortem :diabloti: Jest najodważniejsza, najbardziej pewna siebie a przy tym pierwsza biegnie do człowieka i juz w powietrzu zaczyna machać jęzorkiem do lizania :loveu: A jak potrafi strzelać oczami...Masakra ;) Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam i czytałam ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam i czytałam ;)[/FONT] ja też ja też ja też :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam i czytałam ;)[/FONT] a ja odwrotnie - czytałam i byłam :multi: :multi: :multi: Witaj Pysiu! Dobrze, że Trole dobrały sie tylko do miski a nie całego wora suchego:evil_lol: Quote
Paula Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pooglądałam, poczytałam :loveu: Świetnie się to czyta :razz: :loveu: Cudna :loveu: i ta kropelka na języczku :loveu: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']ahhhh jakie ja piękne fotki robię :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: i to total na pałę :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że aparatem....:eviltong: Pysiu oglądam i czytam czytam i oglądam....:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts