Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pięknie,nareszcie ten cudny pies ma odpowiedni dom :) Ściskamy mocno Gucia i jego nowych właścicieli z radości:multi: A Pani Jagodzie gratulujemy kolejnej udanej psiej akcji :)

Posted

[quote name='Sysa']No to pięknie,nareszcie ten cudny pies ma odpowiedni dom :) Ściskamy mocno Gucia i jego nowych właścicieli z radości:multi: A Pani Jagodzie gratulujemy kolejnej udanej psiej akcji :)

Jagoda co ja słyszę? To prawda ze Gustaw w domu?

Posted

Gucio od wczoraj w nowym domu:lol:!
Mieszka po Gdańskiem ze wspaniałymi ludźmi, którzy przez ponad jedenaście hołubili bokserkę "księżniczkę Dianę". Oglądaliśmy zdjęcia, wysłuchalismy pięknych wspomnień.
Gucio bardzo szybko zaakceptował nowy dom i Panstwa, czemu wcale się nie dziwię:razz:...
Jest to dom marzeń Gucia i moich, ale mnie Panstwo nie chcieli adoptować:evil_lol:...
Mam dzisiejsze wiadomości, Gucio pilnuje domu i swoich "hektarów", podbił serca Państwa.

Berek...

Mozecie wracać, ja zostaję:lol::loveu:...

Posted

Ale chata i miejsca tyle do biegania :crazyeye: Nie dziwie sie, ze Jagoda zaluje, ze nie zostala adoptowana :evil_lol: Super warunki dla psa; a nie chcieliby Gustawowi Panstwo, jakiegos malego psiaka do towarzystwa ?

Posted

Jagódko - jesteś C U D O W N A :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:!

Dobrze,że Guciolek doczekał się prawdziwego domku z cudownym Państwem
:iloveyou:... Teraz jesteś spokojna,że to cudowne psisko już jest szczęśliwe... i Ty również :cool2::loveu:.
Jesteś niesamowita, chylę czoła przed Twoim sercem :iloveyou:.

Guciolku - żyj nam długo i zdrowo...bo szczęście już masz :multi:.