Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda, jak miło popatrzeć na mojego chłopczyka:multi: Tak się cieszę, że jest u Ciebie. Gucio strasznie wypiękniał, stęskniłam się za nim. Jeszcze raz za wszystko dziękuję i pozdrawiam, podrap Gustawka za uszkiem od cioci Oli ;)

Posted

olly napisał(a):
Jagoda, jak miło popatrzeć na mojego chłopczyka:multi: Tak się cieszę, że jest u Ciebie. Gucio strasznie wypiękniał, stęskniłam się za nim. Jeszcze raz za wszystko dziękuję i pozdrawiam, podrap Gustawka za uszkiem od cioci Oli ;)

Jak miło, Olu, że pojawiłaś się.:lol:

To dzięki Tobie Gucio żyje:Rose:, gdybyś go nie zabrala, nie przeżyłby w schronisku.
Ola walczyła, żeby wyrwać Gucia z bydgoskiego schroniska, a następnie przywiozła go do Polikliniki Wet. do Olsztyna.

To kochany, zrównoważony, łaknący kontaktu z człowiekiem piesio.
Wierzę, że znajdzie dom, na jaki zasługuje...

Posted

:crazyeye: Gustawie, jakiś Ty piękny!! I ta muskulatura :p Cudownie wyglądasz!! Tęskno mi za Tobą. Pozdrowienia z Bydgoszczy.

Posted

zuzia63 napisał(a):
Jagoda, pięknego masz Gucia!
Szkoda, że ja tak daleko od Was:placz:

Co za problem...?:razz: Sama wiesz...:cool3:
A masz dla niego dobry domek? Przywiozę...:lol:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Co za problem...?:razz: Sama wiesz...:cool3:
A masz dla niego dobry domek? Przywiozę...:lol:

Znane mi dobre domki już zapsione...
To jest tak wspaniała rasa, że powinien szybko trafić do domku, do tego jednego-jedynego.
Całuski od Majki dla Ciebie, Ani i Sysy

Posted

zuzia63 napisał(a):
Znane mi dobre domki już zapsione...
To jest tak wspaniała rasa, że powinien szybko trafić do domku, do tego jednego-jedynego.
Całuski od Majki dla Ciebie, Ani i Sysy

W imieniu "ekipy" dzieki za buziaki:lol::kiss_2:

Posted

Gucio szuka i szuka...A ja powiem tylko tyle,po takiego psa powinny ustawiać sie kolejki...idealny charakter-zrównoważony,bez cienia agresji,posłuszny,inteligentny,ale wesoły i z chęcią zabawy/ pies ideał. Kto by takiego nie chciał? I niech nowi właściciele się pośpieszą bo potem będą żałować,że takie cudo przeszło im koło nosa:crazyeye: