borsaf Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ja tam takich pięknych cudakow nie umiem wstawiać. Ale, jak patrzalam na avatarki, tak jedno pod drugim to sobie pomyślałam,że jak Regon zrudzieje to sie do Twojej zrobi podobny.
zadziorny Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 borsaf a w czym problem :niewiem:. Klikasz takiego GIF-a prawym przyciskiem myszy i wybierasz "Właściwości", następnie przeciągasz myszą z wciśniętym lewym klawiszem przez pole "Adres", wciskasz kombinację klawiszy [CTRL] + [C]. Teraz wystarczy otworzyć nowy dokument Worda, zatytułować go GIF-y, wpisać nazwę GIF-a np. "aniolek" wstawić spację i wcisnąć kombinację [CTRL] + [V], a następnie [Enter]. Otrzymujesz taką linię tekstu: aniolek http://img302.imageshack.us/img302/7518/aniolek6eu.gif Tak zapisany adres GIF-a możesz używać na forum wielokrotnie :lol: 8-)
borsaf Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Zadziorny dzieki, ale juz jutro, moze mi sie uda wstawic aniolka. Przeczytam, przepisze na kartke i krok po jroczku, az do sukcesu, ale juz jutro, bo dzisiaj to juz ide lu lu. Dobrej nocy Dogomaniacy.
Moniś Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Super Was tu wszystkich widzieć! To może i ja się pokażę... :-D Pozdrawiam.
borsaf Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Moniś serdecznie witamy w naszej terierowej rodzince. Teraz, to na wystawy czekam z niecierpliwością. A ten rozczochraniec czrno-brązowy, to walijczyk? Napisz wiecej o nim i wklejaj fotki na galerie grupy 3
Moniś Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='borsaf']Moniś serdecznie witamy w naszej terierowej rodzince. Teraz, to na wystawy czekam z niecierpliwością. A ten rozczochraniec czrno-brązowy, to walijczyk? Napisz wiecej o nim i wklejaj fotki na galerie grupy 3 Ten rozczochraniec to york:> Za chwilę wkleje jakieś fotki do terrierkowej galerii :-D:)
Fuka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='swallow']No to kolej na mnie :) Nazywam się Ewa Cybulska jestem z Płocka, mój zwierzyniec to: Airedale TEXAS Equitana (domowo Bond ze względu na tatuaż 007 :) ) Welsh terriery SERENA z Turzycowych Kniej i jej córka CESARIA Adriana's Dogs (domowo Cześka) oraz kocica Xantia To ja już w piętke gonie i już nie wiem kto jest kto i jakiego ma psa albo psy:sabber: Właśnie odkryłam, że znam Cię (to trochę dużo powiedziane:lookarou:). W każdym razie spotkałam Cię na mojej pierwszej wystawie w życiu (Wrocław 2001) przegadałam z Toba trochu:talker: i zapamiętałam Cie jako normalną;-):biggrina: w kontekscie innych airedalowych wystawców, którzy byli straaaaaasznie przerażający:roflt:No, a przede wszystkim pamietam Cię przez rozmiar Texasa, jedynego zbliżonego kalibrem do mojej Fuki:cool:
swallow Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Fuka ja też niedawno odkryłam, że Fuka to Kasia od Ofi :), (zobaczyłam Twoje zdjęcie chyba z Makaronem). Ja też pamiętam tamto spotkanie, z którego wyniosłam bardzo pozytywne wrażenie o Twojej osobie, z reszta go wcale nie zmieniłam i z wielką radością stwierdzam, ze w większości tematów w których się tu udzielasz mamy bardzo zbieżny punkt widzenia:-D
borsaf Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Moniś Dziekuje za fotki. Yorki dla mnie sa zbyt male, ale bardzo je lubie ogladac na zdjeciach, Są bardzo fotogeniczne w tych swoich lsniących włoskach.
swallow Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Moniś'] Ta fotka rewelacyjna :)
Ziomalka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Coś nikt więcej, nie ma ochoty się ujawniać! Szkoda!:nonono2: Potem przechodzimy koło siebie na wystawach, nie potrafimy się rozpoznać, a w domu żal. Zwłaszcza jeśli mamy czas i czekamy parę godzin na finały.:sadCyber: A to zdjęcie z wystawy w Bytomiu bardzo mi się podoba, mimo, że nikogo nie znam! Było gorąco!
vigor_junior Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 jesli uda misie cos zrobic z moja zakazana morda to sie tu tez zademonstruje... ale kiedys slyszalem ze nature ciezko poprawic.. wiec sam nie wiem czy sie zbiore na odwage.. :turn-l:
borsaf Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Vigor junior nic nie popraiwaj, wszystko, co naturalne jest piękne:)
vigor_junior Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hmm ale kto mi teraz fotke zrobi jak u mnie juz noc zapadla.. vigor chrapie ino sciany sie trzensom :)... aj to fotek swoich chyba nie mam.. ciagle za aparatem stoje..:)
Ziomalka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Świetne są te emotki Vigor-Junior! Odwagi, odkryj twarz!
zadziorny Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 vigor_junior masz coś z ogrodnika - lubisz przesadzać :roll: ;-)
vigor_junior Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 no pewnie ze to byly zarty.... jutro sie pokaze w pelnej krasie :)
aga_ostaszewska Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Czekamy na vigora_juniora w całej krasie... :-D
vigor_junior Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 wiec tak..bede sie prezentował powoli... tutaj fotka jak mialem 4lata.. czyli dzieścia lat temu:)
Nitencja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Szkot uzytkowy ( sprzata moje lozko ) :) a tu sprawdza czy okrycia na fotele sa czyste: i czy nic nie wychodzi......
Nitencja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 a tu przymiarki do rozetek ALexa :) ( niech beirze dobry przyklad ;-)) i prawie postawa :) a tu wyluzowany ALex z ukochana kaczka . i zdjecie rodzinne z "tatusiem"
Recommended Posts