Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja tam takich pięknych cudakow nie umiem wstawiać.

Ale, jak patrzalam na avatarki, tak jedno pod drugim to sobie pomyślałam,że jak Regon zrudzieje to sie do Twojej zrobi podobny.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

borsaf a w czym problem :niewiem:. Klikasz takiego GIF-a prawym przyciskiem myszy i wybierasz "Właściwości", następnie przeciągasz myszą z wciśniętym lewym klawiszem przez pole "Adres", wciskasz kombinację klawiszy [CTRL] + [C]. Teraz wystarczy otworzyć nowy dokument Worda, zatytułować go GIF-y, wpisać nazwę GIF-a np. "aniolek" wstawić spację i wcisnąć kombinację [CTRL] + [V], a następnie [Enter]. Otrzymujesz taką linię tekstu:
aniolek http://img302.imageshack.us/img302/7518/aniolek6eu.gif
Tak zapisany adres GIF-a możesz używać na forum wielokrotnie :lol: 8-)

Posted

Zadziorny dzieki, ale juz jutro, moze mi sie uda wstawic aniolka. Przeczytam, przepisze na kartke i krok po jroczku, az do sukcesu, ale juz jutro, bo dzisiaj to juz ide lu lu. Dobrej nocy Dogomaniacy.

Posted

Moniś serdecznie witamy w naszej terierowej rodzince.

Teraz, to na wystawy czekam z niecierpliwością.

A ten rozczochraniec czrno-brązowy, to walijczyk? Napisz wiecej o nim i wklejaj fotki na galerie grupy 3

Posted

[quote name='borsaf']Moniś serdecznie witamy w naszej terierowej rodzince.

Teraz, to na wystawy czekam z niecierpliwością.

A ten rozczochraniec czrno-brązowy, to walijczyk? Napisz wiecej o nim i wklejaj fotki na galerie grupy 3

Ten rozczochraniec to york:>
Za chwilę wkleje jakieś fotki do terrierkowej galerii :-D:)

Posted

[quote name='swallow']No to kolej na mnie :)
Nazywam się Ewa Cybulska jestem z Płocka, mój zwierzyniec to: Airedale TEXAS Equitana (domowo Bond ze względu na tatuaż 007 :) )
Welsh terriery SERENA z Turzycowych Kniej i jej córka CESARIA Adriana's Dogs (domowo Cześka) oraz kocica Xantia

To ja już w piętke gonie i już nie wiem kto jest kto i jakiego ma psa albo psy:sabber:
Właśnie odkryłam, że znam Cię (to trochę dużo powiedziane:lookarou:). W każdym razie spotkałam Cię na mojej pierwszej wystawie w życiu (Wrocław 2001) przegadałam z Toba trochu:talker: i zapamiętałam Cie jako normalną;-):biggrina: w kontekscie innych airedalowych wystawców, którzy byli straaaaaasznie przerażający:roflt:No, a przede wszystkim pamietam Cię przez rozmiar Texasa, jedynego zbliżonego kalibrem do mojej Fuki:cool:

Posted

Fuka ja też niedawno odkryłam, że Fuka to Kasia od Ofi :), (zobaczyłam Twoje zdjęcie chyba z Makaronem). Ja też pamiętam tamto spotkanie, z którego wyniosłam bardzo pozytywne wrażenie o Twojej osobie, z reszta go wcale nie zmieniłam i z wielką radością stwierdzam, ze w większości tematów w których się tu udzielasz mamy bardzo zbieżny punkt widzenia:-D

Posted

Moniś Dziekuje za fotki. Yorki dla mnie sa zbyt male, ale bardzo je lubie ogladac na zdjeciach, Są bardzo fotogeniczne w tych swoich lsniących włoskach.

Posted

Coś nikt więcej, nie ma ochoty się ujawniać! Szkoda!:nonono2: Potem przechodzimy koło siebie na wystawach, nie potrafimy się rozpoznać, a w domu żal. Zwłaszcza jeśli mamy czas i czekamy parę godzin na finały.:sadCyber:
A to zdjęcie z wystawy w Bytomiu bardzo mi się podoba, mimo, że nikogo nie znam! Było gorąco!

Posted

a tu przymiarki do rozetek ALexa :) ( niech beirze dobry przyklad ;-))

i prawie postawa :)

a tu wyluzowany ALex z ukochana kaczka .

i zdjecie rodzinne z "tatusiem"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...