Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu, umówiłam się z Majuską,że z tych pieniążków od Ciebie damy po 40 zł na schronisko za Fiszkę i Pandę (opłatę adopcyjną) a stówę na badania Czadorka ( może być ?) Za kastrację zapłaci Weronika.
No i zostanie jeszcze parę groszy na fryzurę Bobiego w lutym, jeśli nic sie nie zmieni do tego czasu ...:razz:

Posted

OK, ale w takim razie ja ci przesle jeszcze troche na Bobika fryzure, bo za profesjonalne sciecie to napewno ponad stowa wyjdzie. Podaj mi numer konta na pw, to ci dziewczyna z wroclawia przesle conajmniej 50zl, ona ma jakies moje pieniadze.

Posted

AnnaB napisał(a):
Reksiu, umówiłam się z Majuską,że z tych pieniążków od Ciebie damy po 40 zł na schronisko za Fiszkę i Pandę (opłatę adopcyjną) a stówę na badania Czadorka ( może być ?) Za kastrację zapłaci Weronika.
No i zostanie jeszcze parę groszy na fryzurę Bobiego w lutym, jeśli nic sie nie zmieni do tego czasu ...:razz:

Aniu a przecież na paliwo nie miałaś, auto na wodę nie jedzie.:)

Posted

Czadorek dziś pojechał na ciachanko..robił co mógł, żeby jednak nie pojechać, wyrwał głowę z obroży przy wsiadaniu do auta i zaczął uciekać, ale niestety wybrał na schronienie pomieszczenie zamknietę i tam go dopadli, teraz bidulek w lecznicy jest , poprzesyłajcie mu dobre fluidy....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Matko parówa bez jaj

co w tym dziwnego? Ja mam takie dwie i to od urodzenia bez jaj. Parówa dobra jest sama w sobie, towarzystwo jaj jej do niczego nie potrzebne, jaja wręcz mogą popsuć niepowtarzalny smak parówy.

Posted

Jezeli ktos by mial momencik czasu, i itak wyciagal Czadorka, moglby go sprawdzic na koty? Jak reaguje? ja mam zawsze problem z tym bo u mnie koty tylko dzikie,w stajni, i uciekaja, wiec wiadomo ze kazdy pies chce gonic.

Aniu, mialas mi numer konta podac, na fryzure Bobika ;P.

• 1 month later...
Posted

Orzechowce zasypane, rzadko teraz jeździmy, ale Czaduś mieszka sobie w nowych boksach i codziennie biega po wybiegu, zawsze jak jestem to miźnę czarnulka...on na poczatku moich wyjazdów do Orzechowców był taki bardzo radosny i pełen werwy, mam wrażenie , że ostatnio jest jakiś smutniejszy i lubi sie do swojej budki schować, aby mieć spokój.......

O i tak go czasem dopadne w tej budce i pomiziam:

• 1 month later...
Posted

To pewnie adopcja ze schronu, trzebaby pytać u źródła, w sumie to nie dziwie się, że komuś sie spodobał bo to kochane psisko i bardzo sympatyczne. Czadorku bądź szczęśliwy piesku, należał Ci sie ten domek, długo czekałeś , wierzę, że nowi właściciele byli dobrze przeegzaminowani przed adopcją;)