Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Cię Rufusie, ale poszukiwania Anioła kompletnie mnie pochłonęły... Aż mi wstyd...
Ale tyle jeszcze trzeba zrobić... a czasu tak mało...

Chciałam bardzo podziękować za wpłatę od Leyla :) Podreperowałaś Rufusowe konto !!! Chciałam także podziękować scorpio133 - na razie dotarła pierwsza wpłata, jak dojdzie druga, dam znać.

Jeszcze raz przepraszam...

Posted

Nic sie nie martw Freya i ja przychodzimy z nim pogadac. On sie chyba juz szykuje, zeby wreszcie ten dom znalezc. Baranek znalazl. To zostal tylko Rufus, Atos i Lando, no i Tuptek ze starej wiary :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Rufus znowu jestem, ale cos Freyi dawno nie bylo :(:(

Wlasnie, myslalam, ze szlag mnie jasny trafi - ciagle tylko "The server is too busy at the moment. Please try again later." Po techniczno - wirtualnych starciach, melduje, ze jestem.

Posted

Wysłałam w piatek pieniazki dla Rufuska za miesiac juz luty. Podobno jest tylko napisane imie i nazwisko - chociaz jest napisane scorpio133. Jak bedziesz Kasiu sprawdzała konto i bedzie wpłata 20 zł za luty od Danuty P to własnie ja-

Posted

Czesc Rufus. Jak sie miewasz? Zmykaj do domu.

[quote name='Szarotka']Rufus mam grype, mam nadzieje, ze sie nie zarazisz ;0

Szarotko, duzo zdrowia Cioteczko! Pzdr, Freya

Posted

Ostatnio ciężko cokolwiek na dogo napisać...

Dziś melduję, że na rufusowym koncie są pieniążki od wellington - dziękujemy !!! :loveu:

[quote name='wellington']Co z kastracja Rufusa ?

Nic się w tej sprawie nie działo ostatnio, ale przyznam szczerze, że brak domu bardziej mnie martwi... a zabieg kastracji przed oddaniem do domu można wykonać... pytanie tylko, gdzie ten dom...?

[quote name='scorpio133']Wysłałam w piatek pieniazki dla Rufuska za miesiac juz luty. Podobno jest tylko napisane imie i nazwisko - chociaz jest napisane scorpio133. Jak bedziesz Kasiu sprawdzała konto i bedzie wpłata 20 zł za luty od Danuty P to własnie ja-

Scorpio133 - pieniążki dotarły i bardzo za nie nie dziękuję !!! :loveu: