Szarotka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Freya73 napisał(a):Witam noca, pojawie sie jeszcze rano. Hm czekam :):) Quote
Freya73 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Szarotka napisał(a):Hm czekam :):) Haaaalllllooooo ... pobudka, jestem.:evil_lol: Dzien dobry Rufus. Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sorry Rufs nie bylo mnie wczoraj, ale bylam co nieco niedysponowana :):) Quote
scorpio133 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 witam Cie Rufusu. Tyle pozytywnej energi od tylu cioteczek a domku jak nie ma tak nie ma. Quote
Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Szukamy wielbicieli ras z energia i pozytywnym spojrzeniem na zycie :):) Quote
MyrkurDagur Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='zuzlikowa']Rufusku...wczoraj juz dotarły kody z allegro...obskoczę kilka wątków i zabieram się zaq wystawianie aukcji...i wiesz,że o Tobie piękności czarniaste pamiętam...podczytam jeszcze,fotki i treść zmienię i WYSTAWIAMY OD NOWA! A tak swoją drogą...co ten domek taki wolny jak ja?...tempa troszeczkę domku,proszę nabrać...tempa proszę! Zuzliku, dziękuję Ci !!! Jak będzie gotowe to Allegro, to daj proszę znać, a ja wkleję je w pierwszym poście. ------------------------------------------ Ludzie !!! Kto chciałby pięknego, radosnego, energicznego i wiernego towarzysza, jakim jest nasz Rufus ??? Quote
bros Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Rufus , chłopie to się zasiedziałes u jamora , gdzież ten domek dla Ciebie , psie kochany ? Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No Rufus popatrz na Baranka, jemu sie dwa domki trafily :):) Quote
Marinka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Rufusku, a może Ty to specjalnie robisz i chcesz zostać osobistym psem Jamora :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Rufusek przyszlam powiedziec dobranoc i poprosic cie, zebys zajrzal do tego malego, bo on to jeszcze w schronie siedzi, ale uratowal kolege od smierci; http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy Quote
MyrkurDagur Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Rufusie, przepraszam za offa... Poszukujemy osób z Warszawy i okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!! W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań i rozwieszania plakatów !!! Bardzo prosimy o wsparcie !!! Quote
agata51 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dlaczego takie cudne wielkie czarne nochale tak długo muszą czekać na dom? Quote
MyrkurDagur Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Wpłaciłam jamorowi pieniążki za hotel Rufusa. Sytuacja finansowa Rufusa nie wygląda dobrze... Quote
Randa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 chyba mamy całość deklaracji na hotelik, zapominalskim Rufus sie przypomina! może ktoś jakiś bazarek by zrobił? Quote
NaamahsChild Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja mogę przekazać zdjęcia plus opis obrazów na bazarek. Połowa uzyskanych pieniążków na Rufusa, połowa na Molly. Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Wpłaciłam jamorowi pieniążki za hotel Rufusa. Sytuacja finansowa Rufusa nie wygląda dobrze... Rufus potrzebuje pieniadzy :(:( Quote
Freya73 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dobranoc Rufusie, spokojnej nocy dziewczyny. Quote
MyrkurDagur Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Bardzo Was przepraszam, że żadziej tu zaglądam ostatnio, ale jestem całkowicie pochłonięta poszukiwaniami Anioła z mojego podpisu :( Wczoraj była kolejna akcja jego poszukiwań, ale nie udało się go złapać - przynajmniej wiemy, gdzie przebywa... Teraz musimy opracować plan złapania go - a to bardzo nieufny, sprytny pies... i niestety chory... [quote name='Randa']chyba mamy całość deklaracji na hotelik, zapominalskim Rufus sie przypomina! może ktoś jakiś bazarek by zrobił? Ze stałych deklaracji mamy 340 zł - na hotelik brakuje 110 zł. [quote name='NaamahsChild']Ja mogę przekazać zdjęcia plus opis obrazów na bazarek. Połowa uzyskanych pieniążków na Rufusa, połowa na Molly. Ale Ty Naa wystawiłabyś ten bazarek, czy musielibyśmy znaleźć kogoś? Zastanawiam się, jak Allegro Rufusa - nie wiem, czy Zuzlik miała czas i siły, by zabierać się za to... wiem, że sama ma całą masę problemów... Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Myrkurku, wolałabym, żeby ktoś za mnie poprowadził ten bazarek, bo nie będę miała czasu na stałe podnoszenie bazarku, całą resztą mogą dostarczyć konkretnej osobie:) Quote
MyrkurDagur Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='NaamahsChild']Myrkurku, wolałabym, żeby ktoś za mnie poprowadził ten bazarek, bo nie będę miała czasu na stałe podnoszenie bazarku, całą resztą mogą dostarczyć konkretnej osobie:) W porządku. Poszukamy więc kogoś :) Kto mógłby wystawić bazarek Rufusowi ??? Zdjęcia i opisy będą już gotowe! :) Quote
Recommended Posts