Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Rufusku...wczoraj juz dotarły kody z allegro...obskoczę kilka wątków i zabieram się zaq wystawianie aukcji...i wiesz,że o Tobie piękności czarniaste pamiętam...podczytam jeszcze,fotki i treść zmienię i WYSTAWIAMY OD NOWA!

A tak swoją drogą...co ten domek taki wolny jak ja?...tempa troszeczkę domku,proszę nabrać...tempa proszę!

Zuzliku, dziękuję Ci !!! Jak będzie gotowe to Allegro, to daj proszę znać, a ja wkleję je w pierwszym poście.

------------------------------------------

Ludzie !!! Kto chciałby pięknego, radosnego, energicznego i wiernego towarzysza, jakim jest nasz Rufus ???

Posted

Rufusie, przepraszam za offa...

Poszukujemy osób z Warszawy i okolic,
które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!!
W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań
i rozwieszania plakatów !!!
Bardzo prosimy o wsparcie !!!

Posted

Bardzo Was przepraszam, że żadziej tu zaglądam ostatnio, ale jestem całkowicie pochłonięta poszukiwaniami Anioła z mojego podpisu :( Wczoraj była kolejna akcja jego poszukiwań, ale nie udało się go złapać - przynajmniej wiemy, gdzie przebywa... Teraz musimy opracować plan złapania go - a to bardzo nieufny, sprytny pies... i niestety chory...

[quote name='Randa']chyba mamy całość deklaracji na hotelik, zapominalskim Rufus sie przypomina!
może ktoś jakiś bazarek by zrobił?

Ze stałych deklaracji mamy 340 zł - na hotelik brakuje 110 zł.

[quote name='NaamahsChild']Ja mogę przekazać zdjęcia plus opis obrazów na bazarek. Połowa uzyskanych pieniążków na Rufusa, połowa na Molly.

Ale Ty Naa wystawiłabyś ten bazarek, czy musielibyśmy znaleźć kogoś?

Zastanawiam się, jak Allegro Rufusa - nie wiem, czy Zuzlik miała czas i siły, by zabierać się za to... wiem, że sama ma całą masę problemów...

Posted

[quote name='NaamahsChild']Myrkurku, wolałabym, żeby ktoś za mnie poprowadził ten bazarek, bo nie będę miała czasu na stałe podnoszenie bazarku, całą resztą mogą dostarczyć konkretnej osobie:)

W porządku. Poszukamy więc kogoś :)

Kto mógłby wystawić bazarek Rufusowi ??? Zdjęcia i opisy będą już gotowe! :)