Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jo37 podesłała mi wątek - faktycznie psiak może być mixem sznaucerka, na peno ma w sobie jamniora - może mox sznaucerka z jamnikiem, a może kiedyś gdzieś się wmieszał jakiś sznupek :niewiem: przed obcięciem bardziej bo miał bródkę :lol: dam go na stronę sznaucerową, a nuż ktoś go tam wypatrzy

a sierść ma miękką?

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch rozkręcił się; mieszka w budzie razem z Wilusiem - kalekim pieskiem z którym był tez w schronisku no i zdominował Wilusia; pierwszy pędzi do jedzenia, pierwszy przepycha się do pieszczot, jednym słowem mały zadziora.
No i płaczka z niego starszna, sczególnie jak zobaczy innegom psa za ogrodzeniem to zawodzi smiesznie i dlugo. Poszczeka, poszczeka a potem zawodzi.

Posted

Byłam dzisiaj u Zibiego, zrobiłam zdjęcia. Piesio stracił wg mnie na urodzie po tym ostrzyżeniu, ale nie było innego wyjscia.
Myslę, ze w ogloszeniach trzeba wrzucac zdjecia Zibiego róznież przed ostrzyzeniem, albo czekac az wszystko odrosnie :cool3:
Zibi musiał mieszkac w domu, bo bardzo brakuje mu obecności człowieka, Pozostawiony samgłośno płacze.
W przyszłym domu pownien ktos byc cały czas, bo Zibi bedzie miał konflikty z sąsiadami:cool3:

Posted

Zibi w DT mieszka w boksie z kalekim Wilusiem, równiez z naszego schronu. Chłopcy swietnie sie rozumieją;
Zibi próbuje dominowac, chyba z racji wieku:cool3:
Zibi wyraznie preferuje swoją tymczasową Pańcię; na jej widok podskakiwał z radości i potem nie opuszczał jej na krok:lol:

Posted

[Jaki on szczęśliwy na tych zdjeciach :).
Szybciutko domek trzeba znaaleźć żeby za nadto sie do tymczasowej pańci nie przywiązał...

Posted

Jeszcze raz Zibi zaraz po zabraniu ze schronu

Powysyłalam pv do paru osób ze Szczecina, czekam na odpowiedz.
Zibi mogłby jechac do Warszawy 30.05.
31 moze byc podwieziony do Poznania, ale co dalej?

Posted

Tola napisał(a):
Juz się odezwali.
Wielkie dzieki.
Wizyta w poniedziałek o 16.
Trzymajcie kciuki:lol:

Zibi trzymam kciuki żeby domek dla ciebie był wspaniały:loveu::loveu::loveu:

Posted

robkowa napisał(a):
na nowych zdjęciach Zibi wygląda przepięknie:lol:
Dogomaniacy ze Szczecina odezwijcie się:multi:

Juz się odezwali.