stonka1125 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 drogie panie i panowie,nie ociągać się ,dziewczyny potrzebują kasy!!!!!:mad::mad::mad: Quote
SARA.dierra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dziś wpłynęło do mnie do domu 30 kanadyjskich - Ania + weżmie je jak podjedzie kiedyś - od MAYI Z FORUM PODHALANÓW :multi::multi::multi: Quote
SARA.dierra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dostałam dziś taką wiadomość od przyjaciółki :) i cierpliwie czekamy tak jak czekamy na kojec w hoteliku - na wszystko przyjdzie odpowiedni czas i wtedy im sie wszystko wynagrodzi ( nie wiem czy to możliwe ale tak strasznie chciałabym kiedyś poznać Lady ) wiadomość od Eti : "cholera skasowalo mi wiadomosc...............wysle jutro 10 funtow to jest jakies 50 zl...................wiem,ze to niezbyt duzo,ale moge tylko tyle................dalam trodszke pieniedzy kolezance,ktora ma raka..............ma duzo problemow,dlugow..............uzbieralam dla niej 375 funtow i zalatwilam 600 funtow od fundacji................oczywiscie jak tylko bede mogla to dam wiecej na psiaki,ok?buziaki:))) " Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Juz z góry bardzo dziekujemy:loveu::loveu::multi: Quote
SARA.dierra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bazarek zakończony - czekam na wpłaty 46 zł + 30 kanadyjskich od Mayi + 10 funtów od Eti i razem do Ani+ (a ONA niech się dalej martwi i biega po kantorach:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wpłyneło + 10 zł do Sary. dierry:loveu: Razem jest + 280 zł:multi: Quote
Etienette Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Saro..............nie wiem jakich mocy i czarow uzywasz,ale jakims cudem pomimo zmeczenia zawloklam sie przed komputer i zalogowalam sie u Was.Tak jak mowilam jutro wysylam 10 funtow,kilka dni i beda u Ciebie.Jestem pelna podziwu dla Was wszystkich.Zaraz swiat wydaje sie piekniejszy!!!Pozdrawiam wszystkich.Eti:))) Quote
stonka1125 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Etienette napisał(a):Saro..............nie wiem jakich mocy i czarow uzywasz,ale jakims cudem pomimo zmeczenia zawloklam sie przed komputer i zalogowalam sie u Was.Tak jak mowilam jutro wysylam 10 funtow,kilka dni i beda u Ciebie.Jestem pelna podziwu dla Was wszystkich.Zaraz swiat wydaje sie piekniejszy!!!Pozdrawiam wszystkich.Eti:))) ja też nie wiem jak ona to robi,ale w sumie na watku jest prawie sama,a kasa sie zbiera,czarodziejka pełna gęba,co tu duzo gadac,niech czaruje dalej:lol: Quote
SARA.dierra Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sprawy bazarkowe : 7 zł od ICK i 3 zł od Lijali z bazarku wpłynęło - wkładam do koperty z pieniązkami od Mayi dla ANI + nie wpłynęł 5 zł od blonditipsi - czekamy cierpliwie z kolei IRYSEK Poprosił na pw numer konta ANI+ (ona rezygnuje z bazarkowych rzeczy i prosi o wystawienie ich kolejny raz a pieniążki za bazarek - 31 zł chce od razu do Ani wysłać ( ja nie mogę dać nr konta Ani - nie mam upoważnienia ) ps . witaj Eti kochana :) i czekam na wizytę w sierpniu :multi: Quote
SARA.dierra Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dziś zrobiłam przelew do Ani+ : 86 zł na Lady w tym: - 76 zł ( 30 $ kanadyjskich zamieniłam po 2,55zł = 76 zł - nie wiem czy to dużo czy mało - w banku nie prowadzą wymiany takiej waluty , a w kantorze było po 2,40 zł , ale zrezygnowałam i pan mnie cofnął - poklikał coś na klawiaturze i powiedział że może dać po 2,55 zł - wzięłam nie wiedząc czy dobrze zrobiłam - przelane do ANI+ - 7 zł od ICK za bazerek - koszulka wysłana - przelane do ANI - 3 zł od Lijali za bazarek - koszulka wysłana - przelane do ANI razem 86 zł dla naszych dziewczynek :multi: - nie wiem jak wyglądaja sprawy bazarkowe IRYSKA ( miał się sam kontaktować z ANIĄ ) - sprawy bazarkowe blonditipsy - nieznane i to tyle :multi: ps ANIU jutro mam wolne jakby co - od poniedziałku praca - przed chwilą dowiedziałam się że był u mnie wczoraj pan kierownik ze schroniska - ale oprocz tego że był nic więcej nie wiem - żałuję że mnie nie było - i zapraszam jak będziemy w domu :multi: Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 niespodzianka,3 tyg.temu był w schronisku fotograf i takie cuda dostałam dzisiaj:lol:(foto by ohana) MISIA LADY Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jakie bidulki kochane! Misia jaki ma wyciągnięty cycuszek:-( i ta łapeczka i LADY:-( Mają wspaniałe , ciepłe i mądre mordki...czy mimo swoich lat ktos je jeszcze pokocha?:-( Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 bez pesymizmu proszę,OCZYWIŚCIE że ktoś je pokocha,ten cycuszek mnie też niepokoi,w całym tym zamieszaniu zupełnie o nim zapomniałam,dzwoniła do mnie pani z aleksandrowa kujawskiego w sprawie lady,łapka jej nie przeszkadza,zmiany skórne równiez,zgadza sie na sterylizacje,chociaz chcielibyśmy wysterylizować ją przed ewentualnym wyjazdem,warto byłoby sprawdzic ten domek bo to szansa dla suni,znacie kogoś z tego aleksandrowa? szkoda tylko że misia sama zostanie:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 domek trzeba sprawdzic...;) trzeba na mapie dogo poszukac ludzi z torunia, ciechocinka....ewentualnie ja bym mogła podjechac , ale kurcze to juz awaryjnie, bo musiałbym załatwic kierowce bo TZ zajety przez 2 tyg. Quote
nika28 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ale by było cudownie jakby ten domek dla Lady wypalił... Potrzebny ktoś do sprawdzenia domu !!! Quote
SARA.dierra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):domek trzeba sprawdzic...;) trzeba na mapie dogo poszukac ludzi z torunia, ciechocinka....ewentualnie ja bym mogła podjechac , ale kurcze to juz awaryjnie, bo musiałbym załatwic kierowce bo TZ zajety przez 2 tyg. kierowca to ja mogę być , ale to już też awaryjnie , bo chociaż teraz jeżdżę dużo to jednak dopiero od stycznia - no i wtedy najlepiej moim autem , bo malutkie doświadczenie , Aniu ale jakby co awaryjnie to możesz na mnie liczyć , oczywiście wtedy kiedy nie pracuję - no i z tym domkiem to już by trzeba było chyba sprawdzać , nie czekać , bo na co ? , i wiecie co ? przecież ta łapulka wcale nie rzuca się w oczy , a śliczna jest i tak - znaczy ta łapka do kochania :) i czekamy na wieści co do domku , NIECIERPLIWIE :eviltong: - jeśli domek okazałby się super to co w Misią ? czy zostaje w schronisku ? czy Ania ją skreśli z listy ? czy pieniążki wtedy idą na sterylizację Lady a deklaracje zostają dla Misi ? wrrr za dużo pytań na raz , czekamy na wieści o domku :multi: musi być dobrze Quote
SARA.dierra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 strzyka ? :shake: Camara napisała : "czy zwrócił ktoś uwagę, że mama Lady ma guz sutka? i że to trzeba natychmiast operować " musze zejść z komputera - bo tu kolejka coraz dłuższa :-( Quote
SARA.dierra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 strzyka ? :shake: Camara napisała : "czy zwrócił ktoś uwagę, że mama Lady ma guz sutka? i że to trzeba natychmiast operować " musze zejść z komputera - bo tu kolejka coraz dłuższa :-( Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 no to po kolei: mam nadzieje że ania nie skreśli misi z listy,misia też musi wyjechać,pieniążki mam nadzieje zostałyby na misię:razz:,ze sterylizacją damy radę bo mamy paru sponsorów na sterylki schroniskowe,ze cztery psiury sie na to łapią,lady jest jedną z nich,domek bardzo do sprawdzenie bo coś mi tam strzyka w tym sielankowym obrazie,nie wiem co,ale tak jakoś,warto w kazdym razie spróbować,tak myślę... Quote
SARA.dierra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 strzyka ? :shake: Camara napisała : "czy zwrócił ktoś uwagę, że mama Lady ma guz sutka? i że to trzeba natychmiast operować ?" musze zejść z komputera - bo tu kolejka coraz dłuższa :-( Quote
monta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jesli wam odpowiada to moglabym pojechac sprawdzic domek w Alekasandrowie-mam kawalek z Torunia-o ile mi ufacie Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 to nie jedyna sunia w schronie z takim cycusiem,też mi sie to nie podoba,misia ma też guza na głowie jest miękki i taki jakby tłuszczak,ale ja się nie znam,dorwałam kiedyś weta,wszystko co powiedział napisałam wcześniej,boję sie o dziewczynki,mam nadzieje że wszystko będzie ok Quote
monta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nr. telefonu tez podaj jak masz to sie umowie na jutro po poludniu kolo15 Quote
Recommended Posts