Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja sunia bardzo lubi mlode pieski i sie swietnie bawi ze szczeniaczkami, ale jak ktorys jest zbyt nachalny to tez zaczyna warczec, nic mu nie robi, ale okazuje swoje niezadowolenie bardzo glosno i potrafi lapa tez potraktowac.

Posted

z powodów niesnasek w naszym stadzie,przeprowadziłam intensywną integrację calej rodzinki:diabloti:
Lady i Lucky juz się o wiele lepiej dogadują:loveu: jest wspólna zabawa,tropienie,bieganie i spacery;) a nie ma warkow:multi:
Co prawda raz zawarczała - gdy Lucky stoczyl się z fotela prosto na Lady:lol: ale to bylo usprawiedliwione. Lady wczoraj kopala dziurę..przyszła ze spaceru z pycholkiem czarnym od ziemi;) poniewaz nie chcę jej jeszcze stresowac,to nie bylo mycia,jeno małe wycieranie.

Posted

[quote name='Dorota&Frodo&Lady'].....Jednak zauważyłam,że lady często wylizuje sobie łapki. Myślę,że ze stresu:shake:.......[/QUOTE]

Może ma stan zapalny przestrzeni miedzy palcami, pojawia się wtedy zaczerwienienie, bolesność i świąd, może być konieczny
antybiotyk. :roll:

[quote name='stonka1125']jej,żeby wszystkie te bidoki trafiały na takie cierpliwe i kochane domki..........[/QUOTE]

Byłoby super :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']:crazyeye: Jak ona kopała tą łapką:crazyeye::evil_lol:
Widzę,że się dziewczynka rozkręca:)[/QUOTE]
tez byłam w szoku jak przed podróżą do Ani wykopała "tą łapką" dziurę u mnie na działce (dziura została na pamiątkę) , ona sie denerwuje Dorota ,że za chwilę gdzies pojedzie w nieznane :placz: musisz jej co dzien opowiadać ,że to jej domek i że zostanie tam do ... ja tez to sobie powtarzam bo boje sie ,że jak przyjadę do Ciebie z walizami to mnie wywalisz a mówia ,że pozytywne myślenie czyni cuda więc gadam tak całymi dniami i powolutku sie pakuję :cool3:

Posted

ona sie denerwuje Dorota ,że za chwilę gdzies pojedzie w nieznane

Lady boi sie wielu rzeczy:shake: przyklad: jak Frodo lezy na podłodze,zagradzając przyjście,to nie ruszy się,poki go ładnie nie poproszę:razz: Lady zrywa się z miejsca,gdy ktoś do niej podejdzie na odleglość 3m:shake:
Przeczytałam wczoraj książkę Turid Rugaas "Sygnały uspokajające" (do tej pory czytałam o tym tylko w internecie),a teraz je stusuję nw stosunku do Lady;) Wyglądam wtedy oczywiście jak totalna idiotka:diabloti: ale najważniejsze,że skutkuje:multi:

Posted

lady miała wygolone plecki do usunięcia brodawek i wcześniej zmiany skórne,powoli jej te plecki zarastają,ale niedługo będzie całkiem owłosionym stworkiem,a uśmiałam sie jak zajrzałam na podhalankowe forum i ktoś tam napisał że lady jest gładkowłosym podhalanem:diabloti:dobre to tym bardziej,że jej mama misia była podhalanem rudym:diabloti:

Posted

[quote name='stonka1125']lady miała wygolone plecki do usunięcia brodawek i wcześniej zmiany skórne,powoli jej te plecki zarastają,ale niedługo będzie całkiem owłosionym stworkiem,a uśmiałam sie jak zajrzałam na podhalankowe forum i ktoś tam napisał że lady jest gładkowłosym podhalanem:diabloti:dobre to tym bardziej,że jej mama misia była podhalanem rudym:diabloti:

Oj, Stonka, nieładnie, nieładnie tak się z Lady śmiać ;) :mad:

Posted

[quote name='Dorota&Frodo&Lady']Wiem,ale chce jej w tym pomóc;)
A to kilka zdjęć z dzisiaj:
:-D

A tu widać w oddali Froda,który kopie dziurę

prześliczna - słodka - szczęśliwa -bezpieczna - KOCHANA :Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

prześliczna - słodka - szczęśliwa -bezpieczna - KOCHANA

;) i ma adresówkę:razz: widać na drugim zdjęciu:razz:

uśmiałam sie jak zajrzałam na podhalankowe forum i ktoś tam napisał że lady jest gładkowłosym podhalanem:diabloti:dobre to tym bardziej,że jej mama misia była podhalanem rudym:diabloti:

na tym samym forum stwierdzono,ze Frodo jest hovkiem:diabloti:

Dorotka, a jak relacje między psiakami?

ja nie zanotowalam warków. Ale mój TŻ twierdzi,ze Lady warczy na Luckiego,gdy ja śpię:roll: