elmas Posted May 6 Author Posted May 6 Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty i nadpłaty 🙂 Dziś dotarły przelewy od agat21, mdk8, Nesiowatej, AlfyLS i Nadziejki - zaraz zapiszę je w rozliczeniu. Wszystkie paczki, których nie zdołałam wysłać dzisiaj, ruszą w drogę jutro rano. Quote
Nadziejka Posted May 6 Posted May 6 Dziękuję gdyby było mało na paczuszę pisz proszę pozdrawiam Quote
elmas Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 10:51, Olena84 napisał: Piękny wynik! Fakt, całkiem nam się udał ten bazarek ☺️ Dnia 7.05.2025 o 11:49, Nadziejka napisał: Czekamy na paczuszki czekamy pozdrawiamy Wszystkie paczki (z wyjątkiem tej do Negry & Anny) już wysłane - zaraz podam w PW numer przesyłki, która zmierza do Nadziejkowa 🙂 1 Quote
Koki-99 Posted May 7 Posted May 7 Paczuszka odebrana, bardzo dziękuję 🩵💛❤️ Po serduszku od szczęśliwych kotów, młodej i ode mnie 😉 Quote
elmas Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 16:00, Koki-99 napisał: Paczuszka odebrana, bardzo dziękuję 🩵💛❤️ Po serduszku od szczęśliwych kotów, młodej i ode mnie 😉 Super, bardzo dziękuję i za potwierdzenie, i za serduszka 😉 1 Quote
elmas Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 20:35, AlfaLS napisał: Paczka odebrana. Pięknie dziękuję za wszystko! Bardzo dziękuję za informację ☺️ Quote
Nadziejka Posted May 7 Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 12:57, elmas napisał: Fakt, całkiem nam się udał ten bazarek ☺️ Wszystkie paczki (z wyjątkiem tej do Negry & Anny) już wysłane - zaraz podam w PW numer przesyłki, która zmierza do Nadziejkowa 🙂 Dziękuję serdeczności posyłam 1 Quote
elmas Posted May 8 Author Posted May 8 Z przyjemnością informuję, że Olena84 nie poprzestała na przekazaniu na bazarek wspaniałych fantów, ale postanowiła zakupić cegiełkę za 50 zł (!!!) Bardzo dziękuję 🥰 Quote
elmas Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 8.05.2025 o 15:53, Nesiowata napisał: Odebrane. Dziękuję za potwierdzenie 🙂 Quote
Nadziejka Posted May 8 Posted May 8 DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA PRZEMIŁE NIESPODZIANKI Paczusza dotarła dzisiaj Quote
elmas Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 8.05.2025 o 18:22, Nadziejka napisał: DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA PRZEMIŁE NIESPODZIANKI Paczusza dotarła dzisiaj Bardzo się cieszę i dziękuję za potwierdzenie 💚 Dziękuję również za przelew, który wpłynął dziś od BORYSboxer 🌷 Quote
BORYSboxer Posted May 10 Posted May 10 Przesyłka odebrana ,jak zwykle wszystko super .Bardzo dziękuję za dodatki 😊 Quote
elmas Posted May 11 Author Posted May 11 Dnia 10.05.2025 o 06:28, BORYSboxer napisał: Przesyłka odebrana ,jak zwykle wszystko super .Bardzo dziękuję za dodatki 😊 Wspaniale, bardzo dziękuję za potwierdzenie 🙂 Informuję, że Negra & Anna dokupiła jeszcze bransoletkę nr 47, za co oczywiście również bardzo dziękuję 🌷 Quote
elmas Posted May 13 Author Posted May 13 Dziś dotarł przelew od Negry & Anny. Bardzo dziękuję, także za nadpłatę 🙂 Dopisałam do swojego rachunku płaszcz nr 57 i jeden z grzebieni. Miło mi poinformować, że wspólnymi siłami uzbierałyśmy 512 zł 🥳 Jeszcze dziś wpłacę tę wspaniałą kwotę na konto Murki, podzieliwszy ją na: - część dla szczebrzeszyniaków - 384 zł, - część dla Gryzi - 128 zł. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za udział w bazarku! 1 Quote
Nadziejka Posted May 15 Posted May 15 Piękny wynik czekam na kolejne Twoje kramikowo POZDAWIAM 1 Quote
Murka Posted Friday at 10:10 PM Posted Friday at 10:10 PM Dnia 13.05.2025 o 17:48, elmas napisał: Dziś dotarł przelew od Negry & Anny. Bardzo dziękuję, także za nadpłatę 🙂 Dopisałam do swojego rachunku płaszcz nr 57 i jeden z grzebieni. Miło mi poinformować, że wspólnymi siłami uzbierałyśmy 512 zł 🥳 Jeszcze dziś wpłacę tę wspaniałą kwotę na konto Murki, podzieliwszy ją na: - część dla szczebrzeszyniaków - 384 zł, - część dla Gryzi - 128 zł. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za udział w bazarku! Obie wpłaty już do mnie dotarły - dziękuję pięknie :) 1 Quote
Negra & Anna Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago fanty odebrałam :) dziękuję za gratisy :) 1 Quote
Recommended Posts