halbina Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 filmik: Picasa Web Albums - Halina - Wena i Wega p... Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 HAlbinko!!!WAriatuńcio Ty nasza Słodka..jak Ty to robisz kobieto wszystko??Pracujesz, prowadzisz dom i.....no i wciąz ratujesz coraz to nowe zwierzaczki...ale ratuesz "przez wielkie R"...:loveu::loveu::loveu:DAwno tu nie wchodziłam- przyznaje..:oops::oops:ale to nie z lenistwa, tylko dlatego, ze jak sie dowiedzialam, gzdie Maluchy wędrują(znaczy do Ciebie), to zrobilam sie o nie w 100% spokojna i pobieglam na inne wątki robić co umiem...wchodze ja dzis sobie tutaj i oczom nie wierze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MAluchy maja domki..:multi::multi::multi:I to jakie!!!A tu setki nowych fotek, na bieżąco...opisy, relacje...normalnie szok:crazyeye::crazyeye:NAprawdę nie wiem jak Ty to robisz...:razz::razz:Do pięt Ci nie dorównuję a ciagle padam na pysk ze zmeczenia:cool3::cool3:.. No, ale żeby nie koniec byl..to dowiaduję sie , ze ledwo wyadoptowałaś jednego szczeniora- natentychmiast zabralaś kolejne bidy od Formicy...ciotko...kurna..może Ty kosmitką jesteś..albo cyborgiem jakimś..???Ukłony w Twoją stronę..to zbyt mało...musialabym łbem podłogę przebić waląc nim o nią na Twoja cześc, żeby choć troszkę wyrazić wdzięcznośc dla wszystkiego, co robisz....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 na dodatek się starzeję... wczoraj mi stuknęło 39 wiosen czy cuś... nie pamietam :eviltong: a co do działań, można robić znacznie więcej, a przynajmniej lepiej, oj można... ten wątek będzie tego dla mnie memento w tej kwestii... i jeszcze tego, że nadgorliwość jest jednak gorsza od faszyzmu... bo kiedy się jest samemu i na dodatek ma się na głowie wiele rzeczy, to może lepiej nie brać pod opiekę kolejnych bid... ale liczy się to, że obie żyją i mają domki, naprawdę dobre domki! Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 halbina napisał(a):na dodatek się starzeję... wczoraj mi stuknęło 39 wiosen czy cuś... nie pamietam :eviltong: a co do działań, można robić znacznie więcej, a przynajmniej lepiej, oj można... ten wątek będzie tego dla mnie memento w tej kwestii... i jeszcze tego, że nadgorliwość jest jednak gorsza od faszyzmu... bo kiedy się jest samemu i na dodatek ma się na głowie wiele rzeczy, to może lepiej nie brać pod opiekę kolejnych bid... ale liczy się to, że obie żyją i mają domki, naprawdę dobre domki! 39 wiosen..??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ty "szczylku":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 filmik: Picasa Web Albums - Halina - Wena i Wega p... Quote
halbina Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Wega w dniu wyjazdu... czekamy na jej panią... i ostatni wspólny spacerek... czerwoną smyczkę trzyma już pani Wegi: ładnie robię kupkę?... Bądź szczęśliwa i kochana! :loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial]Będzie szczęśliwa :loveu: Halbina ....Ty .........Małolato :eviltong:[/FONT] Quote
BIANKA1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Zdjęcia mi sie nie otwierają :mad:Czasem są do połowy , a czasem wcale :placz: Wizę uszy Inki , kubeł w parku i jakiegoś wypiętego malucha :roll::evil_lol: Quote
jolek68 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 trochę mi smutno bo nie zdążyłam się nimi nacieszyć :shake: a już je halbinka oddała :mad: sesja jak zwykle super :loveu: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='halbina'] Nie...no....wszystkie fotki śa extra super cuuuudowne..ale TEN GOSCIU TO MNIE ZAWSZE ROZWALA NA MAXA....a już na tej fotce...to ...słow mi zabrakło:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Nie...no....wszystkie fotki śa extra super cuuuudowne..ale TEN GOSCIU TO MNIE ZAWSZE ROZWALA NA MAXA....a już na tej fotce...to ...słow mi zabrakło:loveu::loveu::loveu::loveu: Inka (bo to jest ONA :loveu:) wszystkich powala na kolana. Piękna dostojnosc halbinowa :cool3: Quote
Bjuta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://lh6.ggpht.com/_-HrEA7-DXNU/SjLjOSCOv3I/AAAAAAAAEIU/d50zl5DfGqI/s512/P6040648.JPG Ten to jest prawdziwie cierpliwy tatuś! :loveu: Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 halbina napisał(a):na dodatek się starzeję... wczoraj mi stuknęło 39 wiosen czy cuś... nie pamietam :eviltong: a co do działań, można robić znacznie więcej, a przynajmniej lepiej, oj można... ten wątek będzie tego dla mnie memento w tej kwestii... i jeszcze tego, że nadgorliwość jest jednak gorsza od faszyzmu... bo kiedy się jest samemu i na dodatek ma się na głowie wiele rzeczy, to może lepiej nie brać pod opiekę kolejnych bid... ale liczy się to, że obie żyją i mają domki, naprawdę dobre domki! 100 lat!!!!! SPÓŹNIONE ALE SZCZERE!!!!!! :loveu: :Rose: :oops: a suńki obie mają przesłodkie wiszace podgardla :loveu: Quote
halbina Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 a dziękuję, dziękuję! byliśmy ncerku z dużymi: Inką i Platonem... będą fotki na naszym wątku macierzystym... zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/f85/czterej-pancerni-platon-inka-byron-junior-halbinka-o-ogromnym-sercu-32488/index299.html wpadnij na sesję Inki i Platona... Quote
halbina Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Wena pozdrawia Cioteczki i Wujków z dogomanii: Quote
psiama Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wielki CMOK w śliczny nos :loveu:. No i jak tam się psisko zadomowiło ? :cool3: Quote
Recommended Posts