Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziewczyny, spojrzcie prosze tutaj, i rozeslijcie watek komu sie da!!! 4szczeniaki w najlepszym wypadku do schronu, w najgorszym - do uspienia!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-bardzo-potrzebujace-szczeniaczki-szukaja-domku-138556/index2.html Quote
halbina Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 wróciłam od Formici :roll:, czuję sie pocieszona po wydaniu Wegi... :cool1: dostałam już dwie fotki mms-em z jej domku... Formica uszczęśliwiła mnie Misiaczkiem (bardzo grzeczny malutki kawaler!) i w promocji dorzuciła Liptona (mały biało-czarny kociak z kk)... a wieczorem spodziewam się jeszcze brązowego Karmelka... i jak tu się dołować?... :p Quote
halbina Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Przesłałam mms DG32, ale napisała mi, że na razie musi zająć się swoimi sprawami, zdjęć więc nie będzie... szkoda... moze jak uda mi się opanować ten czytnik kart... :roll: Quote
Anna_33 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wcielo mi kabel od komorki...bo bym wkleila. Raczej go nic nie zezarlo, po prostu balaganiarstwo wychodzi.. Jutro poszukam u syna w pokoju. On chyba powinien miec taki sam. Jak mozesz to pusc mi te zdjecia teraz, mam pomysla. 603 592 070 Znikam z netu, nosem sie podpieram juz. Quote
halbina Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 przesłałam 6 fotek, 2 z domku Wegi i 4 moich nowych podopiecznych... a tak sie to zaczęło: 71. Szczeniak, ok 2 miesiecy.CoolCaty podala surowice. DT u Halbiny od 25.04.09r. Pelna aklimatyzacja. Luzne stolce z kropelkami krwi. 04.06.2009r. ds w Krakowie u pani Anny ------------------------------------------------------------------------------------------------------- 72. Wena.Szczeniak, ok 2 miesiecy.CoolCaty podala surowice DT u Halbiny od 25.04.09r. Pelna aklimatyzacja. Luzne stolce z kropelkami krwi. 23.05.2009r. Dom stały w Zabrzu u pani Kariny Quote
Anna_33 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kabelka ni ma, ale wyslalam sobie Twoje wiadomosc na mail i sie udalo :-) Quote
jolek68 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 halbina napisał(a):wróciłam od Formici :roll:, czuję sie pocieszona po wydaniu Wegi... :cool1: dostałam już dwie fotki mms-em z jej domku... Formica uszczęśliwiła mnie Misiaczkiem (bardzo grzeczny malutki kawaler!) i w promocji dorzuciła Liptona (mały biało-czarny kociak z kk)... a wieczorem spodziewam się jeszcze brązowego Karmelka... i jak tu się dołować?... :p jak założysz nowe wątki to daj znać ;) proszę :oops: Quote
psiama Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Raju..... ale słodkie zdjecie :loveu:. Tak sie wszystkie garna do siebie. Tylko kto jest kto ...:roll: Quote
halbina Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 z tyłu... pluszak... :evil_lol: do którego tuli sie kotek Lipton... z przodu czarny Misiaczek... Quote
psiama Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :diabloti: :diabloti: :diabloti: Właśnie jakis dziwny się wydawał z tym świecącym jednym okiem :diabloti: Quote
halbina Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='halbina']no i Wega pojedzie do likwiduję określenie, bo było niestosowne i bardzo serdecznie za nie oficjalnie na wątku przepraszam! (mam nadzieję, że ma poczucie humoru... świetnie nam się rozmawia przez telefon każdego dnia!) pani Ani z Krakowa i Sosnowca (siedziba firmy), o ile nie nastąpi jakowyś Armagedon... Mamy wszelkie możliwe informacje emailowe i kontakty na osoby, które mogą służyć odpowiednią rekomendacją pani Ani (weterynarz jej poprzedniej suni i kotki oraz osoby z fundacji prozwierzęcej). Mamy też znajomych Ani_w, którzy mogą przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Umówione jesteśmy na czwartek w zasadzie po odbiór psiaka. Pani Ania upewnia się kilka razy dziennie, czy nadal jej pozycja lidera jest niezachwiana i na wszelki wypadek dorzuca kilka kolejnych argumentów, że jest kandydatem zdeterminowanym i najlepszym! :loveu: :evil_lol: Dostałam email, w którym pani Ania wypowiedziała między innymi opinię na temat tego postu. Ma Pani rację! To sformułowanie było nie na miejscu i proszę o przyjęcie przeprosin. Co do innych uwag, ja ze swojej strony odpowiem emailowo. Quote
psiama Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nie wiem o co chodziło, pewnie niuans słowny, ale niezmiennie trzymam za tę adopcję :thumbs:. Uwielbiamy zdeterminowane domki, bo kochaja naszych pupilów najbardziej na swiecie. Czy mozna czegos wiecej chciec ... :cool3: Quote
halbina Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 tak, najważniejsze jest dobro suczki - to jest punkt, w którym się na pewno wszyscy zgadzamy! Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 cudownie, że obie piękne panny już w nowych domkach :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 a tak wyglądała adopcja Weny: czekamy na swoją pańcię... Quote
halbina Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 a z nowego domku zdjęcia już widzieliście! :loveu: Quote
halbina Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 a Wega jeszcze u mnie zaczęła wychodzić na spacerki: Quote
Recommended Posts