Jump to content
Dogomania

Black&white, czyli dwie 2mies. suczki docelowo duże.Domki w Zabrzu i Krakowie!

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wróciłam od Formici :roll:, czuję sie pocieszona po wydaniu Wegi... :cool1: dostałam już dwie fotki mms-em z jej domku... Formica uszczęśliwiła mnie Misiaczkiem (bardzo grzeczny malutki kawaler!) i w promocji dorzuciła Liptona (mały biało-czarny kociak z kk)... a wieczorem spodziewam się jeszcze brązowego Karmelka... i jak tu się dołować?... :p

Posted

Przesłałam mms DG32, ale napisała mi, że na razie musi zająć się swoimi sprawami, zdjęć więc nie będzie... szkoda... moze jak uda mi się opanować ten czytnik kart... :roll:

Posted

Wcielo mi kabel od komorki...bo bym wkleila. Raczej go nic nie zezarlo, po prostu balaganiarstwo wychodzi..
Jutro poszukam u syna w pokoju. On chyba powinien miec taki sam.
Jak mozesz to pusc mi te zdjecia teraz, mam pomysla.
603 592 070
Znikam z netu, nosem sie podpieram juz.

Posted

przesłałam 6 fotek, 2 z domku Wegi i 4 moich nowych podopiecznych...

a tak sie to zaczęło:

71.

Szczeniak, ok 2 miesiecy.CoolCaty podala surowice.
DT u Halbiny od 25.04.09r.
Pelna aklimatyzacja. Luzne stolce z kropelkami krwi.
04.06.2009r. ds w Krakowie u pani Anny
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

72.

Wena.Szczeniak, ok 2 miesiecy.CoolCaty podala surowice
DT u Halbiny od 25.04.09r.
Pelna aklimatyzacja. Luzne stolce z kropelkami krwi.
23.05.2009r. Dom stały w Zabrzu u pani Kariny

Posted

halbina napisał(a):
wróciłam od Formici :roll:, czuję sie pocieszona po wydaniu Wegi... :cool1: dostałam już dwie fotki mms-em z jej domku... Formica uszczęśliwiła mnie Misiaczkiem (bardzo grzeczny malutki kawaler!) i w promocji dorzuciła Liptona (mały biało-czarny kociak z kk)... a wieczorem spodziewam się jeszcze brązowego Karmelka... i jak tu się dołować?... :p

jak założysz nowe wątki to daj znać ;) proszę :oops:

Posted

[quote name='halbina']no i Wega pojedzie do likwiduję określenie, bo było niestosowne i bardzo serdecznie za nie oficjalnie na wątku przepraszam! (mam nadzieję, że ma poczucie humoru... świetnie nam się rozmawia przez telefon każdego dnia!) pani Ani z Krakowa i Sosnowca (siedziba firmy), o ile nie nastąpi jakowyś Armagedon... Mamy wszelkie możliwe informacje emailowe i kontakty na osoby, które mogą służyć odpowiednią rekomendacją pani Ani (weterynarz jej poprzedniej suni i kotki oraz osoby z fundacji prozwierzęcej). Mamy też znajomych Ani_w, którzy mogą przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Umówione jesteśmy na czwartek w zasadzie po odbiór psiaka. Pani Ania upewnia się kilka razy dziennie, czy nadal jej pozycja lidera jest niezachwiana i na wszelki wypadek dorzuca kilka kolejnych argumentów, że jest kandydatem zdeterminowanym i najlepszym! :loveu: :evil_lol:

Dostałam email, w którym pani Ania wypowiedziała między innymi opinię na temat tego postu. Ma Pani rację! To sformułowanie było nie na miejscu i proszę o przyjęcie przeprosin.

Co do innych uwag, ja ze swojej strony odpowiem emailowo.

Posted

Nie wiem o co chodziło, pewnie niuans słowny, ale niezmiennie trzymam za tę adopcję :thumbs:. Uwielbiamy zdeterminowane domki, bo kochaja naszych pupilów najbardziej na swiecie. Czy mozna czegos wiecej chciec ... :cool3: