Gisic87 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dodałam Terriego na: e-zwierzak.pl eoferty.com allezoo.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl przygarnijzwierzaka.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl adopcjapsa.pl petsy.pl petworld.pl animalia.pl Na razie tyle Quote
muro Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 u nas terri niestety był tylko krociutką chwilke(paradoksalnie z powodu swej wielkiej wylewnej milosci do wszytskich ludzi), ale chyba dałam mu sie we znaki, bo jak mnie z nozyczkami widział to pierzchał gdzie pieprz rosnie:diabloti: i wargi mu latały, oj latały:evil_lol: a ze efekt zaden to widac było, coz zadna ze mnie fryzjerka:roll::oops: Quote
REBEL Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Jeśli ktoś z fundacji chcę hasło i login do strony Terriego, którą założyłem i , do której prowadzi baner na moim prywatnym serwerze (oraz przeniesienie praw administr. strony), by ją aktualizować,co jest proste jak... bardzo proste, to wyślę na PM. Resztę rozdmuchacie sami i widzę, że dobrze Wam idzie. Tak, że cała ta awantura może była przydatna i wyjdzie psu na dobre! Przynajmniej miejmy taką nadzieję. Pozdr. PS. Ja natomiast idę sobie gdzie indziej i czasem mogę tylko podnieść wątek. Quote
maciaszek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 amikat napisał(a):Lekarze mówią ze to drżenie nóg które obserwowaliśmy wynika z emocjiCzyli miałam rację ;). Bazyl też tak ma, jak się denerwuje :). amikat napisał(a):Moze fryzjera umówimy? Co wy na to?Jesteśmy zdecydowanie za. Koniecznie trzeba go ostrzyc! Będzie wyglądał o niebo lepiej :multi:. Quote
kuba123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 amikat napisał(a): Chcę pojechać do niego , wykapać go. Moze fryzjera umówimy? Co wy na to? jeśli potrzebujesz pomocy to jestem :evil_lol::evil_lol: Quote
amikat Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kochana moja - Dzisiaj kąpię Gini i robię to z Haneczką z kliniki - juz poumawiane. Glutofia kochana też chce podjechać. Może załóżmy zakład fryzjerski hhhehhhe? Tymczas pilnie potrzebny! Mały juz moze iść! Quote
Tengusia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 przegladnelam sobie caly watek i ubawilam sie jak nigdy ... :lol::lol::lol: komentowac zachowan osob ktore to tak okrutnie mnie rozbawily nie bede bo szkoda mojego cennego czasu ale fajnie bylo sie posmiac ... dzieki Krzysiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozostale foty mojego autorstwa :grins: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ciekawe jak Terri będzie wyglądał po strzyżeniu :cool3: Quote
Glutofia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 amikat napisał(a):Ślicznie! Będzie wygladał jedwabiscie! :roflt::roflt: otóż to! Quote
HebaNova Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 fotki pierwsza klasa, naprawdę śliczne, dużo dało że w plenerze na zielonej trawce, Teri prezentuje się świetnie :loveu: a nawet przed strzyżenim przypomina mi takiego pluszowego misiaczka jakiego miałam za smarkatych czasów ;) Quote
Gisic87 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Podnoszę i także pytam co tam u chłopaka słychać? Quote
__Lara Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 HebaNova napisał(a):czy nowa fryzura już gotowa? Właśnie :p Quote
maciaszek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nowe allegro: Mały TERIER, terrier (mix). Spokojny, łagodny (636984123) - Aukcje internetowe Allegro Klementynko, dziękuję za szablon! Quote
JOMA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Czy ktoś może zrobic Terriemu ogłoszenie do powieszenia na akcji w Silesii ? :modla: :modla: :modla: Ja wydrukuję. Quote
maciaszek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A ja przypomnę, że Terry ma allegro, alegratkę i gumtree. Quote
Recommended Posts