Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dodałam Terriego na:
e-zwierzak.pl
eoferty.com
allezoo.pl
kupiepsa.pl
4lapy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ojej.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
adopcjapsa.pl
petsy.pl
petworld.pl
animalia.pl

Na razie tyle

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas terri niestety był tylko krociutką chwilke(paradoksalnie z powodu swej wielkiej wylewnej milosci do wszytskich ludzi), ale chyba dałam mu sie we znaki, bo jak mnie z nozyczkami widział to pierzchał gdzie pieprz rosnie:diabloti:

i wargi mu latały, oj latały:evil_lol:

a ze efekt zaden to widac było, coz zadna ze mnie fryzjerka:roll::oops:

Posted

Jeśli ktoś z fundacji chcę hasło i login do strony Terriego, którą założyłem i , do której prowadzi baner na moim prywatnym serwerze (oraz przeniesienie praw administr. strony), by ją aktualizować,co jest proste jak... bardzo proste, to wyślę na PM.
Resztę rozdmuchacie sami i widzę, że dobrze Wam idzie. Tak, że cała ta awantura może była przydatna i wyjdzie psu na dobre! Przynajmniej miejmy taką nadzieję.
Pozdr.
PS. Ja natomiast idę sobie gdzie indziej i czasem mogę tylko podnieść wątek.

Posted

amikat napisał(a):
Lekarze mówią ze to drżenie nóg które obserwowaliśmy wynika z emocji
Czyli miałam rację ;). Bazyl też tak ma, jak się denerwuje :).

amikat napisał(a):
Moze fryzjera umówimy? Co wy na to?
Jesteśmy zdecydowanie za. Koniecznie trzeba go ostrzyc! Będzie wyglądał o niebo lepiej :multi:.

Posted

kochana moja - Dzisiaj kąpię Gini i robię to z Haneczką z kliniki - juz poumawiane. Glutofia kochana też chce podjechać. Może załóżmy zakład fryzjerski hhhehhhe?

Tymczas pilnie potrzebny! Mały juz moze iść!

Posted

przegladnelam sobie caly watek i ubawilam sie jak nigdy ... :lol::lol::lol: komentowac zachowan osob ktore to tak okrutnie mnie rozbawily nie bede bo szkoda mojego cennego czasu ale fajnie bylo sie posmiac ... dzieki Krzysiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozostale foty mojego autorstwa :grins:

Posted

fotki pierwsza klasa, naprawdę śliczne, dużo dało że w plenerze na zielonej trawce, Teri prezentuje się świetnie :loveu:

a nawet przed strzyżenim przypomina mi takiego pluszowego misiaczka jakiego miałam za smarkatych czasów ;)