MARCHEWA Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Dogo07,twój kudłacz jest przepiękny:loveu:oby naszemu udało się znaleźć super domek. Czarny ogłoszony na Allegro i ale.gratce. Quote
monika55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dostalam jakis bledny kod na alegratke. Nie umiem sie z nimi dogadac. Nie przyjmuje mi ogloszen. Quote
MARCHEWA Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dogo07 napisał(a):Jak coś to mogę alegartke wyróżnić :). Kochana jesteś:loveu: SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Quote
Onaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Marchewa - a może tytuł na allegro czy alegratce mało poruszający żeby się nim ktoś zainteresował, może info więcej. To taki piękny piesek jest :). Quote
MARCHEWA Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Az wstyd się przyznać,ale nie mam czasu pojechać do schroniska:oops:,a Czarny jest tam ciągle,zrobił się pewniejszy siebie,zaczepia inne psy,łobuz. Quote
Onaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Zrobiłam Czarnemu dzisiaj cafeanimala :). Może tam go ktoś wypatrzy. I mam pytanie: ten nr tel. w kontakcie do adopcji to jest do kogo ? do schroniska czy do osoby która się bezpośrednio opiekuje psiakiem ? Quote
PapryczkaChili Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ale fajnie, że ma ogłoszenia. to przepiękny pies, powinien szybko znaleźć dom! Quote
PapryczkaChili Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 to piękny pies, ma wątek, może trzeba by rozkręcić akcję, żeby zamiast łobuzować w schronisku znalazł domek??? Quote
PapryczkaChili Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 oj tak, daj znac co u niego :) dobrze byłoby znaleźc mu domek :) Quote
MARCHEWA Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Czarny jest psem pełnym energii,gdy wychodzi na spacer jest najszczęśliwszym psem pod słońcem,biega do upadłego,potem grzecznie wraca do opiekuna:loveu: Czarny,zanim trafił do schroniska błąkał się po naszym mieście jakiś czas i podbił serca wielu osób,także księdza,któremu towarzyszył w odsnieżaniu i spacerach,a ksiądz mu za to śpiewał i dawał łakocie;) Moja mama zabrała go jednego wieczoru do domu,aby go nakarmić i żeby wysechł,bo był okropnie przemoczony i.......z trudem oddała go do schroniska(niestety ma już 3 znajdy)powiedziała,że jest to wspaniały,mądry pies i,że dogadali się w 5 minut;) Quote
bedanny Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 W jakim miescie jest ta slicznosc?Ile wazy mniej-wiecej?mozna go tez na rekach nosic.Pies jest przepiekny-ile ma lat? Quote
PapryczkaChili Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 słuchaj, to w takim razie jest to idealny pies do adopcji!!!!!!!!!!!! nie powinien siedzieć niepotrzebnie ani dnia w schronie!!!!! zupełnie sie nie znam na takich akcjach, ale widzę, że kilka osób tutaj zagląda, więc trzeba jakoś czarnego wyciągnąć ze schronu i dać mu człowieka :cool3: dziewczyny, mam możliwośc umieszczenia Przyjaciela w drukowanym Metrze, chyba najlepiej w wydaniu z okolic Mazur? tylko muszę mieć info z danymi kontaktowymi i pewnośc, że psiak nie pójdzie do byle kogo kto zobaczy ogłoszenie? jesteśmy w stanie tak to zorganizowac? myślę, że to byłaby szansa dla niego. Quote
MARCHEWA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 bedanny napisał(a):W jakim miescie jest ta slicznosc?Ile wazy mniej-wiecej?mozna go tez na rekach nosic.Pies jest przepiekny-ile ma lat? Czarny nie jest okruszkiem:evil_lol:sięga przed kolano,a waży tak na oko z 15 kg. Quote
MARCHEWA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Papryczko zgadzam się z Tobą w 100%,że ten pies już dawno powinien grzać dupkę w super domku. Jeżeli możesz o nim napisać,nagłosnić jego historię to bardzo fajnie,dziekuję ci za pomoc.:loveu: Przyjaciela na pewno nie oddamy byle komu,domek będzie musiał zgodzić się na wizyty przed i po-adopcyjne,w tym schronisku gdzie jest Czarny każdy musi podpisać także umowę adopcyjną Quote
Recommended Posts