Brysio Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Miluniu:loveu::loveu::loveu: Milagros hehe:evil_lol: Quote
2010 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :loveu:TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA DOMEK dla milusińskiej Quote
Marinka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 marlenka napisał(a):Gdzie jest ten domek:mad: Marlenko, Twoje groźby ;) pomogły :evil_lol:...domek biegnie do Mili :cool3: Być może już w środę Mili i ja podzielimy się z Wami dobrymi wieściami :lol::cool3:...osoby, które chcą ją adoptować są w niej po prostu zakochane :loveu::loveu::loveu: (wcale się im nie dziwię :eviltong:)...jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna :cool3::evil_lol: Quote
Lidan Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super :multi: wieści. Tak powinny kończyć się wszystkie psie nieszczęścia :-) Quote
2010 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Poczekajmy do środy :lol: Wszystko dobrze się zapowiada, ale kciuki trzeba nadal mocno trzymać ! Quote
marlenka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To jak mam wpływ na szczeście Mili to jeszcze mocno trzymam kciuki. Bardzo mocno i czekam na dobre informacje:thumbs: Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Chwile mnie tu nie było a tu takie optymistyczne zapowiedzi :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Marinka napisał(a): Marlenko, Twoje groźby ;) pomogły :evil_lol:...domek biegnie do Mili :cool3: Być może już w środę Mili i ja podzielimy się z Wami dobrymi wieściami :lol::cool3:...osoby, które chcą ją adoptować są w niej po prostu zakochane :loveu::loveu::loveu: (wcale się im nie dziwię :eviltong:)...jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna :cool3::evil_lol: O to super może się jej uda:loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 wspaniale!!! czekamy do środy:loveu: oczywiscie tylko na dobre wiesci :mad:;) Quote
MyrkurDagur Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Brysio napisał(a):wspaniale!!! czekamy do środy:loveu: oczywiscie tylko na dobre wiesci :mad:;) O tak... :roll: Quote
kometa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 przepraszam za offa ale sprawa pilna:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/udreczona-owczarka-potzrebne-wsparcie-dt-ds-pomocy-138499/ Quote
Marinka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 dziś kontaktowałam się z Państwem, którzy chcą adoptować Mili ... nie mogą się wprost doczekać kiedy będą rodziną...żartowali, że ją wykradną :evil_lol:, jeśli to długo potrwa ... ale wizyta przed adopcyjna być musi ...kurcze ... środo nadchodź szybciutko, aż 4 istnienia nie mogą się ciebie doczekać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Środa juz jutro to nie będzie potrzeby jej wykradać :evil_lol: Mili jedzie jutro też ? I jak wszystko będzie oki to zostanie czy jak? Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A niech ma cos z życia masz rację i niech jeszcze ma ten domek jak szaleć to po całości. Mam nadzieję że ludzie okażą sie odpowiedzialni i dobrzy bo mała na to zasługuje:razz: Quote
Marinka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 marlenka napisał(a):Środa juz jutro to nie będzie potrzeby jej wykradać :evil_lol: Mili jedzie jutro też ? I jak wszystko będzie oki to zostanie czy jak? A nich bidulka ma coś z życia... niech też sama po części zadecyduje, czy domek jej się podoba...jeśli wszystko będzie ok. , to być może zostanie ... decyzję jaka została podjęta podam na forum :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Marinka napisał(a):A nich bidulka ma coś z życia... niech też sama po części zadecyduje, czy domek jej się podoba...jeśli wszystko będzie ok. , to być może zostanie ... decyzję jaka została podjęta podam na forum :cool3: No to będziemy czekać :loveu: Quote
2010 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A co miałoby jeszcze stać na przeszkodzie ? Jak zakochani w :loveu:tygrysku ! Czekamy na szybkie dobre wieści !!!! Quote
Paulina_mickey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przepraszam za offa, zajrzyjcie proszę na wątek ,który mam w podpisie :Przeżył własną śmierć... Quote
2010 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 MARINKA ! W tytule Mili w swoim domku a tu na wątku Ciebie nie widać. To możemy się już cieszyć ? ????? Quote
marlenka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mili pokaz się Tigerku w nowym domku. A tak na marginesie wiedziałam że się uda;) Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No właśnie powiedz co tam z małą?? :multi: Quote
Marinka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Milunia już szczęśliwa w swoim domku - Wszystkiego najlepszego Miluniu :loveu::loveu::loveu: Państwo, którzy ją adoptowali nie mają dzieci, uwielbiają małe jamnikowate pieski - przez 10 lat mieli jamniczkę, która od wielu lat chorowała na serduszko i odeszła - Państwu pozostały po niej albumy ze zdjęciami i wspomnienia- Myślę, że Mili będzie miała u nich dobrze. Za tydzień jadę do niej z wizytą... Sorry, ale wczoraj coś mi się zrobiło z dogo - zdołałam tylko zmienić tytuł i już nie mogłam się dostać do dogo Quote
Recommended Posts