Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
Gdzie jest ten domek:mad:

Marlenko, Twoje groźby ;) pomogły :evil_lol:...domek biegnie do Mili :cool3:

Być może już w środę Mili i ja podzielimy się z Wami dobrymi wieściami :lol::cool3:...osoby, które chcą ją adoptować są w niej po prostu zakochane :loveu::loveu::loveu: (wcale się im nie dziwię :eviltong:)...jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna :cool3::evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):

Marlenko, Twoje groźby ;) pomogły :evil_lol:...domek biegnie do Mili :cool3:

Być może już w środę Mili i ja podzielimy się z Wami dobrymi wieściami :lol::cool3:...osoby, które chcą ją adoptować są w niej po prostu zakochane :loveu::loveu::loveu: (wcale się im nie dziwię :eviltong:)...jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna :cool3::evil_lol:

O to super może się jej uda:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziś kontaktowałam się z Państwem, którzy chcą adoptować Mili ... nie mogą się wprost doczekać kiedy będą rodziną...żartowali, że ją wykradną :evil_lol:, jeśli to długo potrwa ... ale wizyta przed adopcyjna być musi ...kurcze ... środo nadchodź szybciutko, aż 4 istnienia nie mogą się ciebie doczekać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A niech ma cos z życia masz rację i niech jeszcze ma ten domek jak szaleć to po całości. Mam nadzieję że ludzie okażą sie odpowiedzialni i dobrzy bo mała na to zasługuje:razz:

Posted

marlenka napisał(a):
Środa juz jutro to nie będzie potrzeby jej wykradać :evil_lol: Mili jedzie jutro też ? I jak wszystko będzie oki to zostanie czy jak?

A nich bidulka ma coś z życia... niech też sama po części zadecyduje, czy domek jej się podoba...jeśli wszystko będzie ok. , to być może zostanie ... decyzję jaka została podjęta podam na forum :cool3:

Posted

Marinka napisał(a):
A nich bidulka ma coś z życia... niech też sama po części zadecyduje, czy domek jej się podoba...jeśli wszystko będzie ok. , to być może zostanie ... decyzję jaka została podjęta podam na forum :cool3:

No to będziemy czekać :loveu:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Mili pokaz się Tigerku w nowym domku.
A tak na marginesie wiedziałam że się uda;)

Posted

Milunia już szczęśliwa w swoim domku - Wszystkiego najlepszego Miluniu :loveu::loveu::loveu:
Państwo, którzy ją adoptowali nie mają dzieci, uwielbiają małe jamnikowate pieski - przez 10 lat mieli jamniczkę, która od wielu lat chorowała na serduszko i odeszła - Państwu pozostały po niej albumy ze zdjęciami i wspomnienia- Myślę, że Mili będzie miała u nich dobrze. Za tydzień jadę do niej z wizytą...

Sorry, ale wczoraj coś mi się zrobiło z dogo - zdołałam tylko zmienić tytuł i już nie mogłam się dostać do dogo