Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na [url=http://www.garnek.pl/frilla]frilla - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl[/url] dodałam nowe zdjęcia Maxa.. na większości dobrze widać jego barwę (już się wybarwił)

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ogólnie niektóre yorki pozostają czarne na grzbiecie, a główkę mają jasną srebrną z dodatkiem odcieni rudego i trochę przy ogonku, reszta potrafi zostać czarna...
Chciaż są też bardzo jasne, moja jest po wielokrotnych kryciach w pokoleniach z jasno wybarwionych rodziców i wyszła jasny złoty i jasny srebrny na całości:p

Posted

w tej chwili moja ma niecałe 4 msc i glowe ma kolorową :evil_lol:siwo-czarno-blond ;D;) ,brzuszek jakby w sreberko idzie (a mama jest ciemna),z daleka plecki czarne jak słoma a tak jak się przyjżysz i poczochrasz to też taki siwusek :loveu::eviltong:

Posted

Franek ma już 9,5 miesiąca a jak grzbiet czarny był tak jest.To futerko nad łapkami jakby trochę siwe się robiło ale to jeszcze nie to:diabloti:Mi się podoba taki czarny więc ze względami estetycznymi nie mam problemów:eviltong:

Posted

a ja chciałabym zeby moja była z tyłu czarniutka a sprzodu to chyba ruda chociaz wyglada na to ze bedzie jasniutka na mordce.
a i teraz mam takie pytanie troche nie z tematem:
Co zrobic zeby zdjecia w galerii zostały opublikowane? dodałam juz z 2 tygodnie temu i nadal na to oczekują.

Posted

Mój kenzo ma 1,5 roku i nadal się wybarwia, a co jest zabawne na główce wyrastają my takie śmieszne kępki złotawego włosa :loveu:. Ogólnie to ma liche włoski, żadkie. Ale mam nadzieję że to się zmieni z czasem ;)

Posted

mój poprzedni york od małego miał delikatny włos (taki prawie rzadki)... i zostało mu to nawet jak dorósł... w wieku 4 lat dalej miał taką delikatną...

Posted

Coco stalowo złota i trochę rudawa się zrobiła po ostatnim obstrzyżeniu. A Tosia to srebro nawet jaśniej, trochę złota i czarnego. Ogony obie mają czarne...