Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']ja mam nadzieję,że nie i że Lucyna z mężem będą od czasu do czasu mieć tymczasiki :evil_lol:
Gratuluję udanej akcji :multi: i życzę nowej rodzince i Anulce samych radości z bycia ze sobą.
Teraz czekamy na wieści z nowego domku.[/quote]

A ja mam nadzieje, ze tak :)
Gdzieś wcześniej Lucyna pisła,z e posiadanie dwóch suń na stałe nie zablokowuje jej, jako DT dla kolejnych psów :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może gdzieś tak pisałam, ale dopiero teraz wiem, z czym to się wiąże. Spacery w trzy pieski to dla mnie stres, nie sądzę, abym zdecydowała się na tymczas mając Azę i Frezję w domu. Nie wiem, czy będę w stanie oddać gdzieś Azę - teraz chcę troszkę odpocząć od myślenia - czas pokaże. Aza na chwilę obecną zostaje z nami, chociaż miałam dwa domki dla niej. Muszę się z tym przespać. Obecnie szykujemy się do przeprowadzki i z pewnością do momentu osiedlenia się w nowym miejscu nic nie zmienię. Cieszę się, że Anula trafiła tak dobrze :multi:

Posted

[quote name='Lucyna']Teraz musimy trochę ochłonąć i dopieścić Azunię. Kopię umowy adopcyjnej wyślę do schroniska, aby przepisali czipa na nowego właściciela.
.[/quote]

wielkie dzięki Lucyna:). Jest telefon na umowie? Bo będę musiala zadzwonić i poprosic o pesel (potrzebny do ankiety rejestracyjnej (czip))

Posted

Dostałam informację od rodzinki, że Anula spokojnie zniosła podróż i domek też się podoba. Nie dałam jej posłanka Frezji, bo będzie miała większe. W zamian dostała podusię spod schodów, taką szarą w czerwone kropy, też ją polubiła.

Posted

Anula pierwszą noc zniosła spokojnie. Rano też nie było problemu. Bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym domku. Na spacerku bardzo grzecznie. Gdy wróciłam ,ze szkoły poszłyśmy z siostrą na spacer z Anu, jej ulubioną rzeczą jest gonienie gołębi. Teraz śpi sobie koło kanapy.

Posted

Paulinko. witamy na dogomanii.
Cudownie,że Anu nie sprawia kłopotu.Mam nadzieję,że wszyscy będziecie ją kochać , a ona Was.
Czekamy na dalsze wieści o tej słodkiej dziewczynce :loveu:

Posted

Również witam na forum siostry - bliżniaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą.
Trzymamy kciuki za Was i Anulę, kłania się również siostra Aza.
Nasze Bliźniaczki poszły każda swoją drogą i Was też kiedyś to czeka.
Aza prawie nie zauważyła zniknięcia siostry.

Kiwały nas przez pół roku :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
że żyć bez siebie nie mogą :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cieszę się, że daliśmy im dwa osobne domki. Suczki się stonują troszkę i osobno będzie można nad nimi popracować.
Życzymy sukcesów i mocno zaciskamy kciuki.
Kwiatuszek nasz jest szczęśliwy, lizała uszko Azuni, miejsce z ranką, które się prawie zagoiło. Szalały razem na spacerze, Aza na rozciąganej smyczy, Frezja wokoło niej.
Nowej rodzinie Anuli [COLOR=Red][I][B]dziękujemy[/B][/I][/COLOR] za domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]Anu [/B]przynieś już "swoim" dziewczynom szczęście :loveu:

I bądź szczęśliwa w nowym domku :multi:

Oby wszystkie wątki miały takie zakończenie :multi:

Posted

Myślę, że tytuł wątku należy poprawić - dopisek
[I][B]już w nowych domach[/B][/I]
Aza bardzo nas ujmuje, jest podobna do naszej husky o imieniu Azja (odeszła za Tęczowy most na przełomie roku).
Mąż rano wrócił ze spaceru i stwierdził, że miał "deja vu" :loveu:
Aza śpi z nami w sypialni i nie wchodzi na łóżko. Próby były, ale po kilku upomnieniach dała spokój i śpi na kocyku obok :multi:
Mamy plan wyprowadzić panny z sypialni jak tylko się pokochają bardziej :eviltong:
na tę chwilę też się kochają, ale dam im jeszcze tydzień.
[I]Poker zabije mnie ... za te plany[/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Będzie się martwiła o Kwiatuszka, który śpi na kołderce ...

Czekamy na dalsze info o Anuli ...

Posted

Anula nie odczuwa nieobecności siostry, zdążyła obgryść kabel od laptopa psotnica mała.:Dog_run:Wczoraj przyniosła dużego misia mojej mamie by się z nią pobawić hahaha. Fotki już nie długo:bluepaw: Teraz leży obok mnie i śpi

Posted

Teraz zdjęcia tak jak obiecałam :

-Jak pies z reklamy ^^.
[img]http://img205.imageshack.us/img205/2825/anu.jpg[/img]

-Słodkie spojrzenie.
[img]http://img58.imageshack.us/img58/4853/anu2.jpg[/img]

-A to zdjęcie podoba mi się najbardziej ;)
[img]http://img40.imageshack.us/img40/5343/anu3.jpg[/img]

-To co idziemy na spacerek?
[img]http://img32.imageshack.us/img32/3355/anu4.jpg[/img]

-Pokazujemy ząbki,jakie one piękne ;)
[img]http://img410.imageshack.us/img410/312/anu6.jpg[/img]

-Piękna Anu <3
[img]http://img40.imageshack.us/img40/6932/anu7.jpg[/img]

Następne zdjęcia niedługo.
Anu pozdrawia. Buziak dla Azy :loveu:

Posted

Dziękujemy za piękne zdjęcia Anuli - ona jest bardzo fotogeniczna i fotograf też wyśmienity :loveu:
Klapa powinna dostać za ten kabelek - może Paulinko zabawki takie specjalne do gryzieni by się jej przydały?
Cudnie wygląda na tych fotkach, a mina niewiniątka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aza też jest wesoła i cieszy się nowym życiem ... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy dziewczyny za wieści o Anuli :bigcool:
Mój małż za to dopieszcza siostrzyczkę.
Przy okazji kilka słów o Frezji 5 kg wagi - zaczęła jeść suchą karmę i nie muszę szpikować jej puszkami (tylko to uznawała). Przy Bliźniaczkach jej się odmieniło - ku mojej wielkiej radości :loveu:
Ale to nie wszystko. Zawsze chodziła na spacerki do lasu bez smyczki. Trzyma się nas i przecież to łagodna suczka. Przy Azie urosła kilka razy i zaczyna obszczekiwać inne psy i obcych ludzi. Dzisiaj o mały włos, a złapałaby za nogawkę młodzieńca, który koło nas przechodził :mad: jeszcze trochę, a będę musiała kupić jej kaganiec i prowadzać na smyczy :evil_lol::angryy::diabloti:
zachowuje się jak Tuptuś od Jamora :lol:

Posted

Cudne zdjęcia Anu, super dziewczynka :loveu:
A Kwiatuszkowi to chyba trzeba skórę przetrzepać :mad:, chyba zaczyna sie za bardzo czuć odpowiedzialna za właścicieli :angryy:, a potem ułożyć w łóżeczku pańciostwa :evil_lol: