kordonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Poker']ja mam nadzieję,że nie i że Lucyna z mężem będą od czasu do czasu mieć tymczasiki :evil_lol: Gratuluję udanej akcji :multi: i życzę nowej rodzince i Anulce samych radości z bycia ze sobą. Teraz czekamy na wieści z nowego domku.[/quote] A ja mam nadzieje, ze tak :) Gdzieś wcześniej Lucyna pisła,z e posiadanie dwóch suń na stałe nie zablokowuje jej, jako DT dla kolejnych psów :) Quote
Lucyna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Może gdzieś tak pisałam, ale dopiero teraz wiem, z czym to się wiąże. Spacery w trzy pieski to dla mnie stres, nie sądzę, abym zdecydowała się na tymczas mając Azę i Frezję w domu. Nie wiem, czy będę w stanie oddać gdzieś Azę - teraz chcę troszkę odpocząć od myślenia - czas pokaże. Aza na chwilę obecną zostaje z nami, chociaż miałam dwa domki dla niej. Muszę się z tym przespać. Obecnie szykujemy się do przeprowadzki i z pewnością do momentu osiedlenia się w nowym miejscu nic nie zmienię. Cieszę się, że Anula trafiła tak dobrze :multi: Quote
Charly Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Lucyna']Teraz musimy trochę ochłonąć i dopieścić Azunię. Kopię umowy adopcyjnej wyślę do schroniska, aby przepisali czipa na nowego właściciela. .[/quote] wielkie dzięki Lucyna:). Jest telefon na umowie? Bo będę musiala zadzwonić i poprosic o pesel (potrzebny do ankiety rejestracyjnej (czip)) Quote
Lucyna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jest numer telefonu i pesel również Azunia grzecznie śpi :p Quote
hop! Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Lucyna, bardzo się cieszę, że wszystko poszło zgodnie z Twoim planem. ;) Quote
Lucyna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dostałam informację od rodzinki, że Anula spokojnie zniosła podróż i domek też się podoba. Nie dałam jej posłanka Frezji, bo będzie miała większe. W zamian dostała podusię spod schodów, taką szarą w czerwone kropy, też ją polubiła. Quote
paulina122 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Anula pierwszą noc zniosła spokojnie. Rano też nie było problemu. Bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym domku. Na spacerku bardzo grzecznie. Gdy wróciłam ,ze szkoły poszłyśmy z siostrą na spacer z Anu, jej ulubioną rzeczą jest gonienie gołębi. Teraz śpi sobie koło kanapy. Quote
Poker Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Paulinko. witamy na dogomanii. Cudownie,że Anu nie sprawia kłopotu.Mam nadzieję,że wszyscy będziecie ją kochać , a ona Was. Czekamy na dalsze wieści o tej słodkiej dziewczynce :loveu: Quote
Lucyna Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Również witam na forum siostry - bliżniaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą. Trzymamy kciuki za Was i Anulę, kłania się również siostra Aza. Nasze Bliźniaczki poszły każda swoją drogą i Was też kiedyś to czeka. Aza prawie nie zauważyła zniknięcia siostry. Kiwały nas przez pół roku :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że żyć bez siebie nie mogą :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cieszę się, że daliśmy im dwa osobne domki. Suczki się stonują troszkę i osobno będzie można nad nimi popracować. Życzymy sukcesów i mocno zaciskamy kciuki. Kwiatuszek nasz jest szczęśliwy, lizała uszko Azuni, miejsce z ranką, które się prawie zagoiło. Szalały razem na spacerze, Aza na rozciąganej smyczy, Frezja wokoło niej. Nowej rodzinie Anuli [COLOR=Red][I][B]dziękujemy[/B][/I][/COLOR] za domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ona03 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [B]Anu [/B]przynieś już "swoim" dziewczynom szczęście :loveu: I bądź szczęśliwa w nowym domku :multi: Oby wszystkie wątki miały takie zakończenie :multi: Quote
Rybc!a Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Powodzenia! :loveu: Bardzo się cieszę ! Quote
Lucyna Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Myślę, że tytuł wątku należy poprawić - dopisek [I][B]już w nowych domach[/B][/I] Aza bardzo nas ujmuje, jest podobna do naszej husky o imieniu Azja (odeszła za Tęczowy most na przełomie roku). Mąż rano wrócił ze spaceru i stwierdził, że miał "deja vu" :loveu: Aza śpi z nami w sypialni i nie wchodzi na łóżko. Próby były, ale po kilku upomnieniach dała spokój i śpi na kocyku obok :multi: Mamy plan wyprowadzić panny z sypialni jak tylko się pokochają bardziej :eviltong: na tę chwilę też się kochają, ale dam im jeszcze tydzień. [I]Poker zabije mnie ... za te plany[/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie się martwiła o Kwiatuszka, który śpi na kołderce ... Czekamy na dalsze info o Anuli ... Quote
paulina122 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Anula nie odczuwa nieobecności siostry, zdążyła obgryść kabel od laptopa psotnica mała.:Dog_run:Wczoraj przyniosła dużego misia mojej mamie by się z nią pobawić hahaha. Fotki już nie długo:bluepaw: Teraz leży obok mnie i śpi Quote
Vitka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tytuł mi się bardzo podoba! :loveu: Proszę takich więcej!! :roll: Cudownie, że dziewczynki już bezpieczne. :) Quote
paulina122 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Teraz zdjęcia tak jak obiecałam : -Jak pies z reklamy ^^. [img]http://img205.imageshack.us/img205/2825/anu.jpg[/img] -Słodkie spojrzenie. [img]http://img58.imageshack.us/img58/4853/anu2.jpg[/img] -A to zdjęcie podoba mi się najbardziej ;) [img]http://img40.imageshack.us/img40/5343/anu3.jpg[/img] -To co idziemy na spacerek? [img]http://img32.imageshack.us/img32/3355/anu4.jpg[/img] -Pokazujemy ząbki,jakie one piękne ;) [img]http://img410.imageshack.us/img410/312/anu6.jpg[/img] -Piękna Anu <3 [img]http://img40.imageshack.us/img40/6932/anu7.jpg[/img] Następne zdjęcia niedługo. Anu pozdrawia. Buziak dla Azy :loveu: Quote
Marta666 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja tylko podczytywałam ten wątek i trzymałam kciuki za Bliźniaczki. Cieszę się,że w końcu można zobaczyć nowy tytuł tego tematu :multi: Quote
Lucyna Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziękujemy za piękne zdjęcia Anuli - ona jest bardzo fotogeniczna i fotograf też wyśmienity :loveu: Klapa powinna dostać za ten kabelek - może Paulinko zabawki takie specjalne do gryzieni by się jej przydały? Cudnie wygląda na tych fotkach, a mina niewiniątka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aza też jest wesoła i cieszy się nowym życiem ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale profesjonalna adopcja od A do Z. Wow:multi: Quote
paulina122 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Anula poznała tutejsze psy. Mało ciągnie na spacerach:painting:, każdy chce ją poznać ze znajomych :D. A teraz sobie siedzi i spoglada na wszystkich domowników Quote
Lucyna Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziękujemy dziewczyny za wieści o Anuli :bigcool: Mój małż za to dopieszcza siostrzyczkę. Przy okazji kilka słów o Frezji 5 kg wagi - zaczęła jeść suchą karmę i nie muszę szpikować jej puszkami (tylko to uznawała). Przy Bliźniaczkach jej się odmieniło - ku mojej wielkiej radości :loveu: Ale to nie wszystko. Zawsze chodziła na spacerki do lasu bez smyczki. Trzyma się nas i przecież to łagodna suczka. Przy Azie urosła kilka razy i zaczyna obszczekiwać inne psy i obcych ludzi. Dzisiaj o mały włos, a złapałaby za nogawkę młodzieńca, który koło nas przechodził :mad: jeszcze trochę, a będę musiała kupić jej kaganiec i prowadzać na smyczy :evil_lol::angryy::diabloti: zachowuje się jak Tuptuś od Jamora :lol: Quote
Lucyna Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Myślę, że można przenieść wątek do szczęśliwie zakończonych adopcji :loveu: Quote
Poker Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cudne zdjęcia Anu, super dziewczynka :loveu: A Kwiatuszkowi to chyba trzeba skórę przetrzepać :mad:, chyba zaczyna sie za bardzo czuć odpowiedzialna za właścicieli :angryy:, a potem ułożyć w łóżeczku pańciostwa :evil_lol: Quote
Recommended Posts