Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczna suńka i śliczne zdjęcia.
Paulinko, w jednym poście może być tylko 5 zdjęć.Musisz poprawić , bo mod Ci wykasuje albo zamieni na linki.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki Paulinko za przypomnienie Anuli, uśmiech i ciepełko zagościło we mnie :lol:
Tęsknię za tym łobuziakiem :roll: wiem,że jest szczęśliwa i to mnie trzyma :loveu::loveu::loveu:
Buziaczki dla sunieczki ślemy, Frezjaunia się kłania :p

Posted

Dzisiaj u nas popołudniu padało i Anu była mokra jak szczur. Niestety był tylko Timur nie było Gordo więc miała jednego kolege do zabawy. Kupiliśmy Frisbee lecz jest brzydka pogoda ;(
Pozdrawia Anu

Posted

Jeden kolega, też dobrze ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pogoda rzeczywiście nie sprzyja spacerom. Ciekawe, czy na święta spadnie śnieg.
U was w Jeleniej Górze są chyba na to duże szanse.

Posted

U nas w Jeleniej od tamtego tygodnia pada śnieg. Anu wprost kocha śnieg. W niedziele byłyśmy na długim spacerze z Anu i jej kolegą Gordo. Bawiły się świetnie,Anu ma tak wielce rozwinięty instynkt myśliwski ,że wszędzie szuka wiewiórek i innych zwierząt.

Posted

No nie ... :loveu: pięknie. Prawdziwy z niej sportowiec:???::megagrin::klacz:.
Dziękujemy za zdjęcia i przypomnienie o Azuni :loveu:
Widać, że dziewczyna szczęśliwa.
Dzięki !!:iloveyou::glaszcze::buzi:

Posted

Kochamy. W mms który wysłałem jest coś więcej w tym temacie.
Ale nie tylko my- moja mama mówi, że jestem o nią zazdrosny. Ani mama też jak dzwoni to zawsze pyta o Aze.

Nie wiem jak Anu, ale Aza jest podczas zabawy jest b. destrukcyjna. 3 tygodnie temu kiedy było jeszcze dosyć ciepło frisbowaliśmy w parku i tak gnała jak szalona, że mało się nie przewróciła o własne nogi. Tylna lewą łapką zachaczyła o poduszke przedniej lewej łapki. Biegała dalej. Nawet nie pomyślałem, że może sobie coś zrobić. Kiedy przyszliśmy i łapy do mycia w wannie- zresztą Aza sama już wie, że kiedy przchodzimy do domu trzeba wejść do łazienki i poczekać na mycie łapek. Początkowo niechętnie. Bała się prysznica nie samej wody, ale teraz już sama czeka na mycie łapek. No, ale patrze a tu pusia skaleczona. Pazurem wydarła sobie kawałek podusi. Patrze co ona tak liże łapkę, a tu zizi.
Nie no podusia ważna rzecz i trudo się leczy. Długo nie myśląc w auto i do doktora, a właściwie pani doktor. Mamy blisko.
Po oględzinach dwa zastrzyki w tyłek przeciw zapalne i nie ruszać. Ten kawałeczek wyschnie i odpadnie. Jak powiedziała tak się stało. Po tygodniu poszliśmy jeszcze raz i doktor kazała samemu oderwać ten kawałek suchej skórki, bo jak on ato zrobi to piesek się zestresuje.
Teraz łapka jak nowa,a jak wiedze, że za bardzo szaleje to przerywamy bieganko. Aza nawet tego nie czuła później. Nie lizała. Także problemu nie było.

Te zdjęcia były robione w środę było wtedy -4 czy -6. Teraz też szybkim truchtem i do domu. Jak idziemy blisko na polanke to kilka rzutów frisby i do domku. Dziś nie byliśmy bo było -9 w dzień. Teraz jest -14. To już za zimno. Przed wyjściem smarujemy łapki -podusie, wazeliną niepefumowaną.

Bardzo przyjazny psiak z tej Azy. Na spacerze każdego zaczepia. Do każdego ogródka musi zajżeć.
Jest chyba już zadomowiona na dobre. Szczeka na sąsiadów. Ja to nazywam takim pieszczotliwym szczekaniem. Nie idź sobie bo cię ugryze. Tylko hej ja tu mieszkam. To słychać.
:razz:

Wcześniej odnosiliśmy wrażenie, że boi się mężczyzn. Teraz myśle, że już się przekonała do facetów.
Kiedy przychodzą znajomi to zawsze raczej podchodzi na głaskanko do meskiej części publiczności. Nie wiemy dlaczego.
W poprzedni piątek to wręcz była nachalna na pieszczoty- łapą i już proszę mnie pogłaskać. Szczególnie kolega Marcin miał powodzenie u Azy. Nie mogła się wgramolić na kanapę bo za dużo ludzi było, ale gdyby była możliwość to b. chętnie.
-------------------------------------------------------------------------------------
Chciałbym podziękowąć wszystkim ludziom którzy dali Azie szanse na godne psie życie.

Dzięki nim jest teraz z nami.

Pozdro dla siostry.:loveu:

Posted

ale cudna Anulka:) Wspaniale trafiły sunieczki.

Gdyby ktoś miał chrapkę na taką suńkę, to mamy nową taką w podobnym typie w schronisku. Sunieczkę i..jej 3 dzieci...

Posted

Charly napisał(a):
ale cudna Anulka:) Wspaniale trafiły sunieczki.

Gdyby ktoś miał chrapkę na taką suńkę, to mamy nową taką w podobnym typie w schronisku. Sunieczkę i..jej 3 dzieci...

Charly, wstaw zdjęcie suni. ;)