Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Lusia:loveu:[/B] i jej kolezanki (pierwsza z lewej)
[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/989/p0231378.jpg[/IMG]

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/7671/p0231376.jpg[/IMG]

Posted

o cholerka hieneczkaaaaaaa - kocham hienkowate wszystko , to takie miłuskie, niewinne, a późnije pokazuje rogi - jakiś osobny wątek będzie mieć ślicznotka hienkowata - oczywiście z uwagi na to, iż jestem wielbicielem wszystkiego co hienkowate jestem pierwsza w kolejce do pomocy dla hienkowatej cudności. Prosze mi dac znać jak wąteczek będzie.
W moim avatarku widać to zamojskie hienkowate diablisko :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

myslicie, że bym nie wzięła i to nie jedną, ale mam jeszcze w domku księzniczkę Bianeczkę i dwa grubaśne kotyyyyyy, synów i oczywiście na DS :evil_lol::evil_lol: /jak to ładnie ktos na dogo określił:evil_lol::evil_lol:/ [B]męża[/B]

Posted

[quote name='Basia1968']ja wystawie go na allegro............albo za drzwi:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

a ja tez mogę, mogę??

Tylko kurcze, my tu propagujemy adopcje starszych psów, że trzeba im dać szansę, że nikogo poza nami nie mają, a taki stary mąż jest jak pies, trochę pomarudzi, trochę napaskudzi i kto go weźmie?

Co innego taki w kwiecie wieku, takiego można oddawać:D

Posted

ale jak wystawimy grupowo to i cena atrakcyjniejsza dla ewentualnych chętnych i większe prawdopodobieństwo, że jakiś głupi się połakomi:evil_lol::evil_lol:, a przecież to mieszanka wiekowa będzie, full pakiet:p

Posted

[quote name='malagos']Lusia to drób i to w mini wydaniu, nie?[/QUOTE]

To Magia w pastelowym odcieniu:loveu:.
Malagos - jak tam u Ciebie z miejscami:cool3:

Posted

[quote name='zadra']Jak się Wam podoba TOSIA.[/QUOTE]
Prosisz - masz:evil_lol:
Tosią została ta malutka zagubiona sunia z pierwszego boksu od pola. Wrzucilam ją na 1 stronę wątku:lol:

Kto mi powie na pv, jak zacytowac w jednym poscie wypowiedzi z roznych wątków?

Posted

[quote name='Tola']:chlup:
Dotarlismy razem do 200 strony:lol:[/QUOTE]

:BIG: No proszę. I ile piesów uratowanych :)
Jutro kolejne/kolejny.
Ewa