Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Maddalena, chono tu, toż to klony naszej Lali ;) Podobno ciągle są o nią telefony[/QUOTE]

Madallena - odswiez telefony :cool3:
Dziewczyny pomózcie szukac malcom domu, bo od wczoraj mamy drugą sunię mamuskę - miniaturkę - z 3 dwutygodniowymi szczeniakami:placz:

Posted

Telefonów to już nie odzyskam ale w mailach pogrzebie. Odzew o Lale był i to spory!

Musicie zrobić jej wyróżnione allegro i ladne zdjecia a w tytule napisac "Szczeniak (sunia) w typie Parson/Jack russel Terierr" ludzie ladnie to łykają! Póżniej oczywiscie tlumaczylam, ze nie wioem co z tego wyrosnie, ze to tylko umaszczenie ma podobne ale i tak mowili, ze juz sie zakochali :)

Odszukam maile. Komu, komu?

Posted

Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku.
Pan powiedziaół, ze sunia jest najpiękniejsza na świecie:loveu:
Szczęscia malutka w nowym domu:lol:

Posted

[quote name='Tola']Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku.
Szczęscia malutka w nowym domu:lol:[/QUOTE]
Jakie cudowne wiadomości:multi:Sepi zasługuje na najlepszy dom na świecie:loveu:

Posted

Malagos, Madallena - wielkie dzieki za pomoc ze szczeniakami:lol:
Piesek juz zamówiony, jedzie do brata dogomaniaczki:cool3:
W sprawie suczki czekam na potwierdzenie:cool3:

Posted

[quote name='Tola']Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku.

Bardzo się cieszę że Sepi już w domku !!! :loveu:

Posted

Bardzo się cieszę,że Sepi podbiła serce nowego Pana.Jak będzie kochana i pieszczona szybko zapomni o swoim pobycie w schronie.Powodzenia maleńka.

Posted

Szczeniaki juz zamówione; tak jak pisalam chlopak jedzie za tydz, do brata dogomaniaczki, po sunię przyjezdza rodzina z naszych stron w poniedzialek:lol:
Przed odjazdem zostaną zaszepione i dostana ksiązeczki zdrowia.
Mamuską zajmiemy się trochę pozniej.

Posted

malagos. Zbieram im propozycje i zawale skrzynke. Myslalam tez o Bajce... wysylam im wszystkie Mikropsiaki! Niech wybieraja, przebieraja!

Psiak bedzie siedzial ok 9,10 godzin w domu, bo oni tak, jak kazdy pracuja... wiec nei moze uskuteczniac demolek. Hesi lubi pobrykac jak jest sama? :)

Posted

Tolu, sie trochę pogubiłam:oops: ztymi szczeniorami, które wolne, a które zajęte, potrzebuję zdjęcia tych wolnych, konkretnie pieski, najlepiej w typie miniaturek, byc może, że to zachęci zainteresowany domek w wyborze tego właśnie (no wiesz kasting, typu urody), domek dobry-moja bratowa, czekam od niej na odpowiedź do piątku.

Posted

Nie ma juz szczeniaków od tej suczki, ktora miala wypadek; tzn są, ale mam juz chętnych:lol:.
Natomiast druga sunia - ta miniaturka ma chyba 3 dziewczynki, ale to malenstwa, mają po ok 2 tyg, nie chcę ich stresowac aparatem...
Sunia tez przestraszona, koczowała pod centrum handlowym w takim stanie:-(.
Ci ludzie to juz powariowali z wyrzucaniem psów:shake:

Posted

Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami .

Posted

[quote name='funia']Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami .[/QUOTE]
Funia oni chcą koniecznie pieska i to małego w efekcie końcowym, bo mają małe dziecko, ktoś już niby się zaoferował, że da, ale to tak 50/50, dadzą mi odpowiedź w piątek. Tak se pomyślałam, że gdyby były zdjęcia to ja je mailem i wiesz czasami się robi miłość:loveu:. Że tez ludzie tacy bezmyślni dają takim psy:angryy:, ale ktoś się pozbywa problemu:mad:

Posted

[quote name='funia']Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami .[/QUOTE]
Funia oni chcą koniecznie pieska i to małego w efekcie końcowym, bo mają małe dziecko, ktoś już niby się zaoferował, że da, ale to tak 50/50, dadzą mi odpowiedź w piątek. Tak se pomyślałam, że gdyby były zdjęcia to ja je mailem i wiesz czasami się robi miłość:loveu:. Że tez ludzie tacy bezmyślni dają takim psy:angryy:, ale ktoś się pozbywa problemu:mad:

Posted

Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu...
Najwiekszy dzikus w schrnisku, niesamowita metamorfoza, sunia ktora skradla moje serce...

ehhh...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=bV74d8xPWFw[/URL]

I zaczelam sie bawic z psami :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL]

Posted

[quote name='Madallena']Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu...
Najwiekszy dzikus w schrnisku, niesamowita metamorfoza, sunia ktora skradla moje serce...

ehhh...

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL][/QUOTE]

Madallena ...

Faktycznie - Gabisia jest przesłodka i - co ważne - pilnuje się bez smyczy :) skarbek po prostu.
Dobrze jej tam będzie, zobaczysz - a jak niedobrze to zabierzesz i już.

Ewa

Posted

[quote name='Madallena']Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu...

ehhh...

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL][/QUOTE]
Po raz pierwszy na słowa "jedzie do nowego domu" jakoś nie moge napisać cudnie, świetnie...idt, bo czuję, że toczysz ciągle walkę ze sobą... Z miłością jest tak jak jest pojawia sie niespodziewanie...:roll:. Jak pisała E-S, jak domek choc trochę nawali zabierzesz! Tylko nie doszukuj się na siłę:evil_lol: