Tola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='mshume']Maddalena, chono tu, toż to klony naszej Lali ;) Podobno ciągle są o nią telefony[/QUOTE] Madallena - odswiez telefony :cool3: Dziewczyny pomózcie szukac malcom domu, bo od wczoraj mamy drugą sunię mamuskę - miniaturkę - z 3 dwutygodniowymi szczeniakami:placz: Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Telefonów to już nie odzyskam ale w mailach pogrzebie. Odzew o Lale był i to spory! Musicie zrobić jej wyróżnione allegro i ladne zdjecia a w tytule napisac "Szczeniak (sunia) w typie Parson/Jack russel Terierr" ludzie ladnie to łykają! Póżniej oczywiscie tlumaczylam, ze nie wioem co z tego wyrosnie, ze to tylko umaszczenie ma podobne ale i tak mowili, ze juz sie zakochali :) Odszukam maile. Komu, komu? Quote
Tola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku. Pan powiedziaół, ze sunia jest najpiękniejsza na świecie:loveu: Szczęscia malutka w nowym domu:lol: Quote
grzenka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Tola']Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku. Pan powiedziaół, ze sunia jest najpiękniejsza na świecie:loveu: Szczęscia malutka w nowym domu:lol:[/QUOTE] Jakie cudowne wiadomości:multi:Sepi zasługuje na najlepszy dom na świecie:loveu: Quote
Marlena:) Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A pan dostał w zamian pozytywny komentarz :evil_lol: Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tola? masz juz dom dla szczeniorka w typie? :) Ktos reflektuje z tych "moich" ? Quote
Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Malagos, Madallena - wielkie dzieki za pomoc ze szczeniakami:lol: Piesek juz zamówiony, jedzie do brata dogomaniaczki:cool3: W sprawie suczki czekam na potwierdzenie:cool3: Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ktrory dom, ktory??? no pisz, nie trzymaj w napieciu! :) Quote
nika28 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku. Pan powiedziaół, ze sunia jest najpiękniejsza na świecie:loveu: Szczęscia malutka w nowym domu:lol:[/QUOTE] Bardzo się cieszę że Sepi już w domku !!! :loveu: Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zamawiam zdjecia wszystkiego co najmniejsze w schronie. Mam chetny DS :):) 2 klatki ode mnie! i rozpoczynam poszkiwania ;) Quote
zadra Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']Dzwonił Pan od[B] Sepi[/B]; malutka dojechała własnie na miejsce do Białegostoku. Pan powiedziaół, ze sunia jest najpiękniejsza na świecie:loveu: Szczęscia malutka w nowym domu:lol:[/QUOTE] Bardzo się cieszę,że Sepi podbiła serce nowego Pana.Jak będzie kochana i pieszczona szybko zapomni o swoim pobycie w schronie.Powodzenia maleńka. Quote
malagos Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Madallena, pamietaj o mojej Hesi -młode to, ładne, zdrowe :) a u mnie w tym momencie sie zwolni dt... Quote
Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Szczeniaki juz zamówione; tak jak pisalam chlopak jedzie za tydz, do brata dogomaniaczki, po sunię przyjezdza rodzina z naszych stron w poniedzialek:lol: Przed odjazdem zostaną zaszepione i dostana ksiązeczki zdrowia. Mamuską zajmiemy się trochę pozniej. Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 malagos. Zbieram im propozycje i zawale skrzynke. Myslalam tez o Bajce... wysylam im wszystkie Mikropsiaki! Niech wybieraja, przebieraja! Psiak bedzie siedzial ok 9,10 godzin w domu, bo oni tak, jak kazdy pracuja... wiec nei moze uskuteczniac demolek. Hesi lubi pobrykac jak jest sama? :) Quote
malagos Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hesia ma szczeniackie podjeście do zycia, bo ma ok. 9 mies. duża kość, zabawki i jest spokój. Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tolu, sie trochę pogubiłam:oops: ztymi szczeniorami, które wolne, a które zajęte, potrzebuję zdjęcia tych wolnych, konkretnie pieski, najlepiej w typie miniaturek, byc może, że to zachęci zainteresowany domek w wyborze tego właśnie (no wiesz kasting, typu urody), domek dobry-moja bratowa, czekam od niej na odpowiedź do piątku. Quote
Tola Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Nie ma juz szczeniaków od tej suczki, ktora miala wypadek; tzn są, ale mam juz chętnych:lol:. Natomiast druga sunia - ta miniaturka ma chyba 3 dziewczynki, ale to malenstwa, mają po ok 2 tyg, nie chcę ich stresowac aparatem... Sunia tez przestraszona, koczowała pod centrum handlowym w takim stanie:-(. Ci ludzie to juz powariowali z wyrzucaniem psów:shake: Quote
funia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami . Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='funia']Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami .[/QUOTE] Funia oni chcą koniecznie pieska i to małego w efekcie końcowym, bo mają małe dziecko, ktoś już niby się zaoferował, że da, ale to tak 50/50, dadzą mi odpowiedź w piątek. Tak se pomyślałam, że gdyby były zdjęcia to ja je mailem i wiesz czasami się robi miłość:loveu:. Że tez ludzie tacy bezmyślni dają takim psy:angryy:, ale ktoś się pozbywa problemu:mad: Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='funia']Agada są dwa szczeniaki ,które są do zabrania od psychicznie chorych ludzi .Na gwałt .Jeden czarny ,drugi rudy chyba sunia .Mogłabym przywieżć jak zechcesz .Oni na okrągło biora psy i je zamęczaja .Wiele zwierząt już od nich zabrano ,ale oni znów biora nowe .Niedawno przerwali kręgosłup szczeniakowi (na wiosnę ) przyznali się sami ale długo po fakcie .Bawią sie nimi jak lalkami .[/QUOTE] Funia oni chcą koniecznie pieska i to małego w efekcie końcowym, bo mają małe dziecko, ktoś już niby się zaoferował, że da, ale to tak 50/50, dadzą mi odpowiedź w piątek. Tak se pomyślałam, że gdyby były zdjęcia to ja je mailem i wiesz czasami się robi miłość:loveu:. Że tez ludzie tacy bezmyślni dają takim psy:angryy:, ale ktoś się pozbywa problemu:mad: Quote
Madallena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu... Najwiekszy dzikus w schrnisku, niesamowita metamorfoza, sunia ktora skradla moje serce... ehhh... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bV74d8xPWFw[/URL] I zaczelam sie bawic z psami :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL] Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Madallena']Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu... Najwiekszy dzikus w schrnisku, niesamowita metamorfoza, sunia ktora skradla moje serce... ehhh... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bV74d8xPWFw[/URL] I zaczelam sie bawic z psami :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL][/QUOTE] Madallena ... Faktycznie - Gabisia jest przesłodka i - co ważne - pilnuje się bez smyczy :) skarbek po prostu. Dobrze jej tam będzie, zobaczysz - a jak niedobrze to zabierzesz i już. Ewa Quote
agada Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Madallena']Gabisia...moja milosc...jedzie jtro do nowego domu... Najwiekszy dzikus w schrnisku, niesamowita metamorfoza, sunia ktora skradla moje serce... ehhh... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bV74d8xPWFw[/URL] I zaczelam sie bawic z psami :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2YCTSx9aU74[/URL][/QUOTE] Po raz pierwszy na słowa "jedzie do nowego domu" jakoś nie moge napisać cudnie, świetnie...idt, bo czuję, że toczysz ciągle walkę ze sobą... Z miłością jest tak jak jest pojawia sie niespodziewanie...:roll:. Jak pisała E-S, jak domek choc trochę nawali zabierzesz! Tylko nie doszukuj się na siłę:evil_lol: Quote
Recommended Posts