Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Mam wiele swoich psich spraw na głowie, ale jeśli tylko to miałoby stać na przeszkodzie, to wyjątkowo poprowadzę za Ciebie finanse. Elik kochany, jak zawsze przychodzi z pomocą!!! Quote
elik Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Elik kochany, jak zawsze przychodzi z pomocą!!! Jeśli dzięki temu jeszcze jeden psiak zamieniłby schroniskowy beton na miękkie posłanie, to nie da się nie pomóc:) 1 Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 39 minut temu, Anula napisał: Wysłałam do szafirki sms z zapytaniem.Na razie nie mam odpowiedzi. Oby było... 22 minuty temu, elik napisał: Mam wiele swoich psich spraw na głowie, ale jeśli tylko to miałoby stać na przeszkodzie, to wyjątkowo poprowadzę za Ciebie finanse. Elu....wiesz ,że Cie KOFFFAM? :*:*:* 18 minut temu, Bogusik napisał: Ja na wszelki wypadek zapytałam jeszcze Grzesia,czy zmieściłby jeszcze ewentualnie trzeciego psiaka... Daj znać czy będzie :) Trzymam kciuki aby było miejsce w hoteliku i w aucie dla bidula. 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Elik kochany, jak zawsze przychodzi z pomocą!!! To fakt :D Quote
Anula Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 7 minut temu, b-b napisał: Oby było... Elu....wiesz ,że Cie KOFFFAM? :*:*:* Trzymam kciuki aby było miejsce w hoteliku i w aucie dla bidula. To fakt :D Hania odpisała,że zajrzy na wątek aby zobaczyć zdjęcia ale zaprasza psiaka do siebie,ma nadzieję,że zgodzi się z czarnym maluszkiem.Koszt dla dogomaniaka to 250,00zł+karma+wet albo 300,00zł z karmą+ wet. Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 5 minut temu, Anula napisał: Hania odpisała,że zajrzy na wątek aby zobaczyć zdjęcia ale zaprasza psiaka do siebie,ma nadzieję,że zgodzi się z czarnym maluszkiem. Ojej, ale Tola będzie szczęśliwa!!! Psiaki są razem w jednym boksie, oba bardzo spokojne, nie wszczynają awantur, nie szczekliwe... Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 8 minut temu, Anula napisał: Hania odpisała,że zajrzy na wątek aby zobaczyć zdjęcia ale zaprasza psiaka do siebie,ma nadzieję,że zgodzi się z czarnym maluszkiem.Koszt dla dogomaniaka to 250,00zł+karma+wet albo 300,00zł z karmą+ wet. Aniu bardzo Ci dziękuję!!! Teraz oby tylko p.Grześ miał miejsce dla małego <kciuki> Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ojej, ale Tola będzie szczęśliwa!!! Psiaki są razem w jednym boksie, oba bardzo spokojne, nie wszczynają awantur, nie szczekliwe... To kolejny plus dla małego :) Quote
Anula Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 13 minut temu, b-b napisał: Aniu bardzo Ci dziękuję!!! Teraz oby tylko p.Grześ miał miejsce dla małego <kciuki> P.Grzesiu jest zaopatrzony w transportery,jest profesjonalistą.Od lat wozi psiaki.Jest z Koluszek k/Łodzi.Raz nam już przewoził psiaki do Nowej Soli z Zamościa.Biegnę zakładać wątek naszym bidom bo jeżeli Havanka będzie chciała zrobić bazarek transportowy to musi mieć wątek. Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Jestem dopiero teraz, przepraszam, ze tak pózno, ale mam za soba ciężki dzień, dopiero wróciłam z Lublina. Bardzo się cieszę, ze ze schroniska wyjedzie też sunia, a może i ten przepiękny psiak o bardzo smutnych oczach. Te oczy widzę cały czas, podobnie jak słyszę przerażający płacz suni, o której pisała Alaskan, nigdy wcześniej nie słyszałam takiej psiej rozpaczy Rozumiem Twoje obawy b-b, utrzymanie psa w hoteliku to spore wyzwanie; z tego co pamiętam to ten koszt u szafirki jest trochę mniejszy... Zea na pewno zakupi karmę do hoteliku dla zamojskich psów, a wtedy koszt utrzymania jest niższy... Opłacimy też koszt szczepienia - wiem, że to niewiele:( Quote
Jo37 Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Będziemy Cię wspierać. Nasza sunia też nie ma deklaracji. 1 Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Szkoda, ze nie mogę pomóc teraz z transportem, ale nie mamy tutaj nikogo, kto mógłby zabrać parę psów w tak daleka trasę:( Może za jakiś czas to się zmieni... Bazarkami transportowwymi Havanka faktycznie dokonuje cudów, może i tym razem... Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Ojej, ale Tola będzie szczęśliwa!!! Psiaki są razem w jednym boksie, oba bardzo spokojne, nie wszczynają awantur, nie szczekliwe... Tola jest potrójnie szczęśliwa, jesteście dziewczyny wspaniałe, wszystkie Zamojskie psy mają w Was ogromnie wsparcie Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Lubię poniedziałki!!! Tyle dobrych wiadomości:) Jeszcze na dodatek ta o mojej Zulci - miała dzisiaj rano USG - guzek nie powiększył się, a przy tym Zulka przytyła 20 dag:) Oby tak dalej:) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Tyle dobrych wiadomości:) Jeszcze na dodatek ta o mojej Zulci - miała dzisiaj rano USG - guzek nie powiększył się, a przy tym Zulka przytyła 20 dag:) Oby tak dalej:) Cieszę się razem z Tobą!! Ze wszystkich dobrych wiadomości!! Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Cieszę się razem z Tobą!! Ze wszystkich dobrych wiadomości!! Wiem Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 31 minut temu, Tola napisał: Jestem dopiero teraz, przepraszam, ze tak pózno, ale mam za soba ciężki dzień, dopiero wróciłam z Lublina. Bardzo się cieszę, ze ze schroniska wyjedzie też sunia, a może i ten przepiękny psiak o bardzo smutnych oczach. Te oczy widzę cały czas, podobnie jak słyszę przerażający płacz suni, o której pisała Alaskan, nigdy wcześniej nie słyszałam takiej psiej rozpaczy Rozumiem Twoje obawy b-b, utrzymanie psa w hoteliku to spore wyzwanie; z tego co pamiętam to ten koszt u szafirki jest trochę mniejszy... Zea na pewno zakupi karmę do hoteliku dla zamojskich psów, a wtedy koszt utrzymania jest niższy... Opłacimy też koszt szczepienia - wiem, że to niewiele:( Będzie to dla mnie wielka pomoc. Dziękuję! 28 minut temu, Jo37 napisał: Będziemy Cię wspierać. Nasza sunia też nie ma deklaracji. Liczę na to :) 15 minut temu, Tola napisał: Lubię poniedziałki!!! Tyle dobrych wiadomości:) Jeszcze na dodatek ta o mojej Zulci - miała dzisiaj rano USG - guzek nie powiększył się, a przy tym Zulka przytyła 20 dag:) Oby tak dalej:) I oby tak dalej! No to i ja założę wątek malcowi. Raz kozie śmierć. Mam nadzieję, że Szafirka nie będzie zła jak się będę z opłatą za hotelik spóźniać <pliiiis> 2 Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Znowu razem wespół zespół uda się odmienić życie trzem bezdomniakom!!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 2 minuty temu, b-b napisał: Mam nadzieję, że Szafirka nie będzie zła jak się będę z opłatą za hotelik spóźniać <pliiiis> Może nie będzie tak źle?? Maluch cudny, powinien szybko domek znaleźć. Razem damy radę!!! Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Czyli rezerwować jutro psiaka? Oczywiście! :D Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 1 minutę temu, b-b napisał: Oczywiście! :D Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 4 minuty temu, Tola napisał: Czyli rezerwować jutro psiaka? Tolu, ja jutro nie mogę podjechać do schroniska...pracuję od 11 do 18...dasz radę?? może nawet Twój TZ jechać, oni wiedzą o jakiego pieska chodzi. Dzisiaj o niego pytałam..chcieli go już oddzielać... Quote
Anula Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Zapraszam na wątek naszych sierotek. http://www.dogomania.com/forum/topic/340484-suczka-i-piesek-zamojskie-czekają-na-naszą-pomoc/ Quote
Anula Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 16 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Może nie będzie tak źle?? Maluch cudny, powinien szybko domek znaleźć. Razem damy radę!!! Jak się go doprowadzi do porządku obetnie,będzie śliczny. Quote
b-b Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 To wątek malucha. Mam nadzieję ze wszystko dobrze zrobiłam Quote
Recommended Posts