Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów Quote
Tyśka) Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów I ma, ma :) Oby więcej takich adopcji! Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Pani Ania pisze do mnie codziennie, a pisze bardzo ciepło o Jasiu, dzwoni, przysyła zdjęcia. Pokazuję tylko niewielką ich część;). Wczoraj dostałam sms, ze to wielki zaszczyt mieć takiego członka rodziny:) Inka nigdy nie nawiązała takiej więzi z Szamanem, trzyma się zazwyczaj na dystans, a tu dwa adoptowane bezdomniaki odnalazły się w tym świecie!:) 1 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Jeszcze troszkę Jasia i jego nowego przyjaciela:) Może i polubię tego nowego... 2 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Dawno nie było zdjęć zamojskich schroniskowych, trzeba chyba odwiedzić schronisko, może przed zimą uda się chociaż jednemu biedakowi... Quote
Tianku Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 24 minuty temu, Tola napisał: Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów Jasia nigdy za duzo:) oby innym Zamojszczakom tak sie poszczescilo Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Zdjęcia Jasia i Szamana są cudne!! Mój malamut aż tak nie przytula Maurycego, ale nie ma problemów z akceptacją. Śpią razem, przytuleni pleckami....Stąd wniosek, że nie wszystkie północniaki to "kociożercy", dużo zależy od człowieka... Quote
Bogusik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 4 godziny temu, Tola napisał: Dawno nie było zdjęć zamojskich schroniskowych, trzeba chyba odwiedzić schronisko, może przed zimą uda się chociaż jednemu biedakowi... Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek.... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 22 minuty temu, Bogusik napisał: Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek.... Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:) Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro... Quote
Bogusik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 15 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:) Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro... Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 4 godziny temu, Bogusik napisał: Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach... Jestem z Alaskan umówiona wstępnie na jutro na 11 1 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Havanka - mam nowe zdjęcia Marcysi - można dorzucić do OLX Quote
Havanka Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dzięki Tolu. Podmienię na OLX, ale dopiero po południu. Quote
Tola Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Wróciłyśmy przed chwilką ze schroniska z obrazem psiego smutku i tęsknoty w sercu... Zobaczcie to wyczekiwanie, to cierpienie w samotności, w ciszy 14 porzuconych w kartonie szczeniaków( w tym 9 suczek) - przyjechały dzisiaj - przestraszone, trzęsące się z zimna Quote
Tola Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Psy z 1 boksu Cudny miniaturowy piesek Quote
Tola Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Dzisiaj został zabrany ze schroniska Quote
Tola Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Suczki Chyba najmniejsza obecnie suczka w schronie A to najmilsza sunia - tyle już czeka Zawsze przy siatce, liże ręce, macha ogonkiem - czy kiedykolwiek ktoś ją zauważy... A to starsza suczka, spokojna, tez czeka.. . Quote
Recommended Posts