Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 2 minuty temu, agat21 napisał: Nutusia poszukuje dla jakichś znajomych szczeniorki do 4 miesięcy... Ta mala ma chyba więcej... Nie znam wieku ani suczki, ani szczeniaka Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Zapraszam do suczek, bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu zaproszeń Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 6 minut temu, agat21 napisał: Dla sunieczek po 10 zł ode mnie - więcej nie dam rady, chyba że któryś inny mój deklarowicz pójdzie do domu Bardzo dziękuję! Quote
Anecik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Niestety nie mogę umieścić wszystkch zdjęć na wątku - mam nadzieję że zrobi to Tola. Ustalenia są takie że jedziemy jutro rano do Zamościa i zabieramy 3 psiaki - biało - czarną do mnie na tymczas, terierkowatego dla Gabi i małą kudłatą dla mnie. Dwa ostatnie jadą ode mnie do hoteliku do szafirki. Jeszcze nie wiem kiedy te 2 pojadą do szafirki, będę to wiedzieć w poniedziałek wieczorkiem. Mam nadzieję że jakoś damy radę :) w ich przetrzymaniu. Nadal zapraszamy na bazarek kilometrowy dla nich :) Quote
Tola Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Wróciłam ze schronu, znalazlam jeszcze takie maleństwo, które jutro zabiera anecik Quote
Tola Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Na kwarantannie jest podobno mały kudłaty piesek, ale będę mogła zobaczyc go dopiero za 2 tyg. To sunia zwana w schronie Małpką - pamiętam a jeszcze niedawno z zagródki dla szczeniaków :( Teraz ma ok, roku - całe krótkie zycie w schronie :( Quote
Tola Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Ta suczka jest w schronisku tez od szczeniaka, to juz parę lat :( :( A to molosowata - pytałm o nia pracownika - cicha, spokojna, wieczorem będę znała wiek Quote
Tola Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Zamojskie Perły - suczki od strony pola :( :( Quote
Anecik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 O 23.02.2016o22:36, mar.gajko napisał: Tolu, nie spytałaś, przypadkiem, o tę wielką sunię pracowników? Czy cokolwiek o niej mogą powiedzieć? Tola wie że ma około 3 lat. I chyba nic więcej. Quote
Anecik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 18 minut temu, b-b napisał: Tolu a ta sunia jaka jest duża? Tola ma dziś wychodne :D Pewnie odpisze później. Może ją jutro zobaczę to też Ci powiem Quote
b-b Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Tola ma dziś wychodne :D Pewnie odpisze później. Może ją jutro zobaczę to też Ci powiem Dzięki :) Bezpiecznej podróży! Quote
mari23 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 O 18.02.2016o22:28, funia napisał: Psiak bedzie miał do dyspozycji ogród z wejsciem do domu .I dwa inne staruszki do towarzystwa . To bardzo kochany pies .Kudłata zrobiła dzisiaj zabiegi kosmetyczne przy nim i nawet nie burknął ...Znosił wszystkie czynnosci z wielka cierpliwoscia i pokorą .Jest bardzo fajny . ależ się cieszę :) ślepek bardzo mi "zalegał" na sercu... Quote
Tola Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 17 godzin temu, anecik napisał: Tola wie że ma około 3 lat. I chyba nic więcej. Pytałam - napisałam pod zdjęciem suni - cicha, spokojna - tylko tyle mi powiedziano Quote
Tola Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 17 godzin temu, b-b napisał: Tolu a ta sunia jaka jest duża? To średniej wielkości sunia - ta ok. 45 - 50 cm w kłębie, ale to na moje oko... Quote
b-b Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 7 minut temu, Tola napisał: To średniej wielkości sunia - ta ok. 45 - 50 cm w kłębie, ale to na moje oko... A ile ma latem? Może wiesz? Quote
Tola Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 3 minuty temu, b-b napisał: A ile ma latem? Może wiesz? Sunia jest od szczeniaka, ok 3 lata, ale mogę zapytać - dzisiaj zaraz jadę do schronu po szczeniaki Quote
Tola Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Na prośbę funi pytalam o możliwość wyjazdu do hoteliku szafirki tej suni' zrobiłam jej tez ogłoszenia. Sunia roboczo dostała imię Frajda, ale to spora dziewczynka - 55 cm wzrostu. Dostalam od funi tylko 2 zdjęcia, nie było zainteresowania ogłoszeniem, ale wczoraj napisała do mnie pani ze SZczecina zainteresowana adopcją. Długo rozmawialysmy przez tel - dom bardzo ciepły, psiolubny, świadomy - pani pytała tylko o stosunek suni do dzieci. Przekazałam kontakt funi - może cos z tego będzie... Quote
Bogusik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Frajda jest śliczna i będę trzymać kciuki za domek w Szczecinie Quote
Anecik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Jakby się ktoś pytał to zamojską ekipa wraca. Nie mam jak pisać bo mój tymczasik na kolanach. Szczeniaki cudne, mały spory i zrobił sobie kupię do kontenera. A co nie wolno? Mała dużo piszczy ale w końcu poszły spać. A mój tymczasik no na tą chwilę taka jak moja Mimiśka. grzeczna leży na kolanach i jakby jej nie było. Reszta jak wrócę i wykąpię psiaki. Quote
b-b Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Jestem ciekawa zdjęć jak będziecie już w domu :) :) Quote
Nadziejka Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 aneciku sciskam za wszystkie lapenki za Wasza podroz dluga calunia za wszystko przecudne Quote
Tola Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Jakby się ktoś pytał to zamojską ekipa wraca. Nie mam jak pisać bo mój tymczasik na kolanach. Szczeniaki cudne, mały spory i zrobił sobie kupię do kontenera. A co nie wolno? Mała dużo piszczy ale w końcu poszły spać. A mój tymczasik no na tą chwilę taka jak moja Mimiśka. grzeczna leży na kolanach i jakby jej nie było. Reszta jak wrócę i wykąpię psiaki. Dobrze, ze psiaki dobrze znoszą podróż, niedługo koniec dnia pełnego wrażeń i początek nowego życia. Miło było poznać anecik i jej TZ, szkoda że tak krótko. Na pewno jutro dopiero zajrzy na dogo, bo dziewczyna po nocy w pracy i teraz jeszcze taka podróż... Połaziłyśmy obie po schronie, teraz na pewno jak będę wrzucała zdjęcia to dla anecik będa to juz miejsca znajome. Zdjęcia z dzisiaj Sunie Quote
Recommended Posts