Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Horror-w-podzamojskiej-wsi!!!-Szczeniaki-%C5%BCywcem-zjadane-przez-%C5%9Bwie%C5%BCbowca-dr%C4%85%C5%BC%C4%85cego!!!?p=19563781#post19563781"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Horror-w-podzamojskiej-wsi!!!-Szczeniaki-%C5%BCywcem-zjadane-przez-%C5%9Bwie%C5%BCbowca-dr%C4%85%C5%BC%C4%85cego!!!?p=19563781#post19563781[/URL]

Posted

Facet sobie nie radzi to jedno ....ale psy są nakarmione .Nie są głodne .
Od wetki wiem ,ze szuka pomocy .Staramy się tu na miejscu jakos pomóc .Opracowujemy plan .Jutro maja zostać zdiagnozowane maluchy w najgorszym stanie .Nie bronie go ,ale wiem ze kocha te psy .
Podejrzewam.ze ta choroba załapana została od lisów ....Teraz lisy są strasznie zaświerzbione .

Ps .Nie damy rady finansowo ,prosimy więc o pomoc gdzie się da.
Choroba jest bardzo zarażliwa więc tym bardziej jest to wszystko trudne ,

Posted

funia błagam nie pisz o miłości do psów w takiej sytuacji!!! jak długo przyglądał się jak one łysieją i chorują??!! liczył, że samo przejdzie i da się je opchnąć i jeszcze zarobić??!!

Posted

malawaszko ja wiem o czy Ty wiesz i wiemy wszyscy ... ...on płacze i szuka pomocy ....Uwierz mi ,.ze wyQrwiałam się dzisiaj od rana na tą chorą miłosc ....

Posted

[quote name='funia']malawaszko ja wiem o czy Ty wiesz i wiemy wszyscy ... ...on płacze i szuka pomocy ....Uwierz mi ,.ze wyQrwiałam się dzisiaj od rana na tą chorą miłosc ....[/QUOTE]
Płacze, bo mu kasa przepadnie? Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać.

Posted

[quote name='MaDi']To jakaś masakra! Była tam juz policja? Przecież to typowe pseudo czyli od stycznia łamanie prawa.Na czym stanęła interwencja?Ps są tam dalej?[/QUOTE]
Już wszystko Ci powiedziałam w rozmowie telefonicznej.
Jutro zaczynamy diagnozowanie i leczenie szczeniaków.Reszta psów jest już spryskiwana preparatem od świerzbowca.Leczone musza być wszystkie zwierzeta bez względu na objawy.
[B]Szukamy fundacji i osób chętnych do pomocy w rozwiązywaniu problemu.
[/B]

Posted

zadra :)
czy może coś wiadomo o stanie zdrowia płaszczyka doga?
Na zdjęciach niepokojąco wyglądają jego tylne łapki:roll:, ale to tylko zdjęcia....

Posted

[quote name='zadra']Już wszystko Ci powiedziałam w rozmowie telefonicznej.
Jutro zaczynamy diagnozowanie i leczenie szczeniaków.Reszta psów jest już spryskiwana preparatem od świerzbowca.Leczone musza być wszystkie zwierzeta bez względu na objawy.
[B]Szukamy fundacji i osób chętnych do pomocy w rozwiązywaniu problemu.
[/B][/QUOTE]
Na fb wrze, dziewczyny od sznupków chcą pomóc, więc czekamy do jutra, co wet powie.

Posted

[quote name='onek']zadra :)
czy może coś wiadomo o stanie zdrowia płaszczyka doga?
Na zdjęciach niepokojąco wyglądają jego tylne łapki:roll:, ale to tylko zdjęcia....[/QUOTE]
Psiak nie wyglada najlepiej jest chudy ,ale nie stwierdzono u niego choroby.Tylne nogi pewnie wyszły niepokojaco na zdjęciu.

Posted

[quote name='malawaszka']funia błagam nie pisz o miłości do psów w takiej sytuacji!!! jak długo przyglądał się jak one łysieją i chorują??!! liczył, że samo przejdzie i da się je opchnąć i jeszcze zarobić??!![/QUOTE]
On nie zabezpieczał suk przed ciążą z powodu.... przekonań religijnych.

Posted

mamy dla doga miejsce w hoteliku u furciaczka, ale właśnie sprawdziłam to aż 450 km!!!
Czy ktoś z Was będzie mógł pomóc w transporcie za zwrot kosztów jeśli trzeba? Chociaż do Lublina, potem może jakoś do Wa-wy się coś zorganizuje, no i potem dalej w górę. Kurcze jak to daleko!

Posted

[quote name='zadra']Psiak nie wyglada najlepiej jest chudy ,ale nie stwierdzono u niego choroby.Tylne nogi pewnie wyszły niepokojaco na zdjęciu.[/QUOTE]
Czy to płaszczowe cudo ma imię ?

Posted

Dostałam maila;

[COLOR=#0000cd]Witam,[/COLOR]
[COLOR=#0000cd] [/COLOR]
[COLOR=#0000cd]zaginał mi pies Misiek w okolicy Tomaszowa Lubelskiego. Może trafił do Państwa?[/COLOR]
[COLOR=#0000cd] [/COLOR]
[COLOR=#0000cd]Wysoki około 50 cm, jasnobrazowy, z białym pyskiem i kreską między oczami, cztery białe skarpetki i końcówka ogona.

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=42430153.jpg&res=landing[/IMG][/COLOR]

Posted

[B]Proszę o pomoc dla dwóch Dalmatów pies 11 lat( z rodowodem ) i sunia( nie sterylizowana)[/B] 9 lat .Najprawdopodobniej trafia na dnaich do schroniska .Człowiek wyjeżdza i dzwonił do mnie aby je zostawić w hotelu ,nie mam miejsca .ALe staram się mu pomóc .....Jak na razie nic nie znalazłam .

[URL]http://bezdomnepsy.pl/2718/2718/[/URL]

Znlazłam to w necie jak szukałam tej hodowli .
Własciciel mówił mi o tej historii.
Są tam foty .zajrzyjcie moze jakos da sie im pomóc .

Posted

[quote name='magenka1']mam prośbę szukam kogoś sprawdzenie tymczasu dla naszego pieska w Szczytnie, miejscowość Żułów od Zamościa patrzyłam 27 km bardzo prosze o pomoc[/QUOTE]
Przykro mi ale nie dam rady.

Posted

[quote name='funia'][B]Proszę o pomoc dla dwóch Dalmatów pies 11 lat( z rodowodem ) i sunia( nie sterylizowana)[/B] 9 lat .Najprawdopodobniej trafia na dnaich do schroniska .Człowiek wyjeżdza i dzwonił do mnie aby je zostawić w hotelu ,nie mam miejsca .ALe staram się mu pomóc .....Jak na razie nic nie znalazłam .

[URL]http://bezdomnepsy.pl/2718/2718/[/URL]

Znlazłam to w necie jak szukałam tej hodowli .
Własciciel mówił mi o tej historii.
Są tam foty .zajrzyjcie moze jakos da sie im pomóc .[/QUOTE]

Jeśli dobrze pamiętam w organizacji Pogotowie dla Zwierząt są miłośnicy dalmatów.

Posted

[quote name='magenka1']mam prośbę szukam kogoś sprawdzenie tymczasu dla naszego pieska w Szczytnie, miejscowość Żułów od Zamościa patrzyłam 27 km bardzo prosze o pomoc[/QUOTE]

może jednak ktoś się znajdzie?

Posted

[quote name='Havanka']Tola nie ma łączności z internetem. Awaria w rejonie.:shake:[/QUOTE]
Ja też nie miałam dzisiaj, kurcze, skręcało mnie normalnie, człowiek jak bez ręki, bez tego kompa ;)