handzia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dziewczyny, widziałyście Tanię, smutaska spod ściany? Quote
Agusiaczek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='handzia']Dziewczyny, widziałyście Tanię, smutaska spod ściany?[/QUOTE] Widziałyśmy. Początkowo leżała a później siedziała tak jak zwykle. Czarusia też widziałam :) Mam nawet jego fotkę :) Zaglądał ciekawski. Quote
handzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Agusiaczek']Widziałyśmy. Początkowo leżała a później siedziała tak jak zwykle. Czarusia też widziałam :) Mam nawet jego fotkę :) Zaglądał ciekawski.[/QUOTE] Widziałam, jeszcze na kwarantannie biedak siedzi...Chyba, że masz jeszcze inne zdjęcie, to bardzo proszę, wstaw:) Quote
Agusiaczek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Innego nie mam. Siedzi dalej na kwarantannie. Quote
handzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Agusiaczek']Innego nie mam. Siedzi dalej na kwarantannie.[/QUOTE] Dzięki, pozwoliłam je sobie przekopiować;) Quote
Lara Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='funia'] [URL=http://img857.imageshack.us/i/p3210554.jpg/][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/7200/p3210554.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] Hej, *Gajowa* mi podeslala to zdjecie, rzeczywiscie ta sunia (czy psisko?) jest w typie beaucerona (rottka ciut tez) i moge wstawic ja na strone beauceronow do adopcji. Potrzebuje tylko jakis informacji o suni (wiek, charakter, stan zdrowia, itp.) i moze lepszego zdjecia na ktorym widac cala sunie. Pozdrawiam zamosciaki serdecznie! Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lara trzeba by przekopac swoje stare foty bo ta sunia siedzi juz dlugo i pojawiała sie u nas na fotach jako cos w desen rottki własnie:-) napewno ma powyzej 4 lat bo od 3 ją kojarze ze schronu, pytałam o nia pracownika kiedys, wg nich nie wdaje sie w bojki i jest spokojna...rzeczywiscie na wybiegu jest spokojna, nie szczekliwa, nie zaczepna, łazi sobie i sie przygląda, zawołana podchodzi powoli, nochala wciska w kraty ale nie słyszałam nigdy zeby warczała/szczekała i nie widziałam zeby wisiała na płocie jak inne psice Quote
Lara Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']Lara trzeba by przekopac swoje stare foty bo ta sunia siedzi juz dlugo i pojawiała sie u nas na fotach jako cos w desen rottki własnie:-) napewno ma powyzej 4 lat bo od 3 ją kojarze ze schronu, pytałam o nia pracownika kiedys, wg nich nie wdaje sie w bojki i jest spokojna...rzeczywiscie na wybiegu jest spokojna, nie szczekliwa, nie zaczepna, łazi sobie i sie przygląda, zawołana podchodzi powoli, nochala wciska w kraty ale nie słyszałam nigdy zeby warczała/szczekała i nie widziałam zeby wisiała na płocie jak inne psice[/QUOTE] ok, a kto ma przekopac te stare foty? :-( trudno poki co bedzie ta fota co jest. A sunia ma ogonek? bo nie widac. A jakby ktos byl w schronie to ja moge prosic o spojrzenie specjalne na ta sunie i zrobienie jej fotek? :-D Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 nie ma ogonka, jak dla mnie to taki rottek tylko chudszy i z dłuższym pyskiem - to bauceron?:-) sprobuje ją odnalezc na swoich fotach choc tego tyle jest...pogadam tez z dziewczynami zeby miały ja na uwadze jak beda w schronisku, ja bede prawdopodobnie w ten weekend jakby co:-) Quote
Lara Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']nie ma ogonka, jak dla mnie to taki rottek tylko chudszy i z dłuższym pyskiem - to bauceron?:-) sprobuje ją odnalezc na swoich fotach choc tego tyle jest...pogadam tez z dziewczynami zeby miały ja na uwadze jak beda w schronisku, ja bede prawdopodobnie w ten weekend jakby co:-)[/QUOTE] Super, dzieki! No a beauceron to taki wlasnie chudszy rottek z dluzszym pysiem i z piekna owczarkowa kita. Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 to to jest bauceron tylko ktos mu kite upitolił... poszukam fot, w zwiazku z tym ze rottkowatych mielismy kilka to jednak chyba najlepiej będzie zrobic jej aktualne zeby była pewnosc ze to ta:-) Quote
funia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lara pamiętasz ,moją Zośkę w typie Baucerona ? Była U gajowej dwa lata temu . Wspaniały charakakter suni ,,,,, Co bys jeszce chciala wiedziec ,postaram się o info ;) Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='evel'][url]https://lh3.googleusercontent.com/__PzL0RsYOIA/TY9HaZr2epI/AAAAAAAADPY/xWPbEfkQ4w4/s576/P3270269.JPG[/url] co to za ślicznotka wilkowata? Husky? Piękna...[/QUOTE] Łajki czy jak im tam nie występują w takim umaszczeniu przypadkiem? Ten mix dalmata to pewnie z wyżłem ( ma nawet bródkę) Lady podobny chodzi na spacery koło Ciebie. Były jakieś psy w typie akity? Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='MaDi']Łajki czy jak im tam nie występują w takim umaszczeniu przypadkiem? Ten mix dalmata to pewnie z wyżłem ( ma nawet bródkę) Lady podobny chodzi na spacery koło Ciebie. Były jakieś psy w typie akity?[/QUOTE] suk wilkowato-huskowatych jest kilka...niestety ten łaciaty z kwarantanny to dla mnie to bardziej seter angielski [URL]http://www.rasy.az.pl/seter-angielski.php[/URL] co do akit to tylko Raaja i Raaja dwa z kwarantanny obie panny białe małe sterczące uszyska, obejrzałam wszystkie duże rude psy w schronie, żaden nie jest nawet z tyłu ;-) podobny do akity, podejrzewam ze po prostu jakos tak ktorys na focie wyszedł... Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zapewniam Cię że seter angielski wygląda zupełnie inaczej no może kolor i kilka fal na łapach się zgadza:) Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 moja sąsiadka ma setera ang w tym kolorze ...przynajmniej twierdzi ze to seter ang hahahaha Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']moja sąsiadka ma setera ang w tym kolorze ...przynajmniej twierdzi ze to seter ang hahahaha[/QUOTE] Przecież napisałam,że kolor i fale się zgadzają głowę jednak dokleili od dalmatyńczyka;) Macie zdjęcia całej sylwetki? Quote
Agusiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Raczej nie mają bo on chyba był w boksie kwarantanny i tylko zaglądał. Quote
sacred PIRANHA Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 MaDi chodziło mi ze sąsiadka ma ogolnie takiego właśnie, podobnego wizualnie nie tylko z koloru, no ale druga sprawa ze ona twierdzi ze to seter ang a czy to seter to hmmm duzo moich sąsiadów mowi ze ma yorka a jak patrze na te psy to hihihihihi całej sylwetki nie mamy, psiak siedzi w ostatnim boksie na kwarantannie a tam tylko widac psiaki jak wyjrzą ponad płytki:-) Quote
Tola Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']to to jest bauceron tylko ktos mu kite upitolił... poszukam fot, w zwiazku z tym ze rottkowatych mielismy kilka to jednak chyba najlepiej będzie zrobic jej aktualne zeby była pewnosc ze to ta:-)[/QUOTE] Sunia faktycznie dosyc długo jest w schronie; przegladałam swoje zdjęcia, ale na wiekszosci widac ja gdzies w tle. Znalazłam przy okazji tę sunię - agusiazet - dla Ciebie [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2310/p1070600.jpg[/IMG] Quote
Lara Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='funia']Lara pamiętasz ,moją Zośkę w typie Baucerona ? Była U gajowej dwa lata temu . Wspaniały charakakter suni ,,,,, Co bys jeszce chciala wiedziec ,postaram się o info ;)[/QUOTE] Oczywiscie, ze pamietam!!! Zosia vel Zuzia ma sie dobrze w swoim domku! :-) oby ta sunia tez miala szczescie, moze tez nazwijmy ja Zuzia, czekam na info i zdjecia. Quote
funia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale napisz mi co chciałabyś dokładnie wiedziec to zapytam.Fajnie ,ze pamietasz;) Czy chcesz ja zabierac :cool3: Quote
MaDi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']MaDi chodziło mi ze sąsiadka ma ogolnie takiego właśnie, podobnego wizualnie nie tylko z koloru, no ale druga sprawa ze ona twierdzi ze to seter ang a czy to seter to hmmm duzo moich sąsiadów mowi ze ma yorka a jak patrze na te psy to hihihihihi całej sylwetki nie mamy, psiak siedzi w ostatnim boksie na kwarantannie a tam tylko widac psiaki jak wyjrzą ponad płytki:-)[/QUOTE] Yorków jest cała masa:evil_lol: różnych wymiarów;) W razie co to ludzie od seterów prężnie działają. Quote
agusiazet Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Tola']Sunia faktycznie dosyc długo jest w schronie; przegladałam swoje zdjęcia, ale na wiekszosci widac ja gdzies w tle. Znalazłam przy okazji tę sunię - agusiazet - dla Ciebie [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2310/p1070600.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale smutna bidulka, założę jej wątek, może jakiś bazarek na imię dla tej niebywale przygnębionej psinki! Quote
Tola Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Na wątku Frodo są nowe zdjęcia:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173621-FRODO-nareszcie-się-doczekał!-Już-w-SWOIM-domu!-Dziękuje-wszystkim/page38[/URL] Quote
Recommended Posts