Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kilka ogólnych bezdomniaków na wątku zamojszczaków na FB-
[URL]http://www.facebook.com/album.php?aid=13834&id=100001675998176&saved#!/album.php?aid=13834&id=100001675998176[/URL]

Posted

widzicie opisy w albumach ????????

POTRZEBNY MI KTOŚ KTO NIE JEST MOIM ZNAJOMYM NA FB ŻEBY SPRAWDZIĆ CZY SĄ OPSISY JAK SIĘ KLIKNIE NA ZDJĘCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

[quote name='sonia71']widzicie opisy w albumach ????????[/QUOTE]
Ja nic nie widzę, bo nie jestem zarejestrowana, ale będę chyba musiala to zrobic ze wzgledu na zamojskie psy:cool3:

Posted

[quote name='sonia71']tOLU-POCZEKAJ !!! KLIKNIJ NA OBOJĘTNIE KTÓRE ZDJĘCIE ,POWIINO SIĘ BONO POWIĘKSZYĆ A POD SPODEM JEST OPIS[/QUOTE]

Ale ja nie widzę zadnych zdjęć:oops:
Mam tylko informację, ze jesli chcę zobaczyc stronę to muszę sie zalogowac...
Nie widzę zadnego zdjęcia zamojszcxzaków:placz:

Posted

no to się loguj -to szybciutko trwa ,ja nie podawałam pełnych danych i przeszło ,bo mój profil jest tylko dla psów-

[SIZE="2"]JUŻ WIEM CO NIE TAK Z TYMI NAPISAMI-U WAS OBOK TYLKO WIDOCZNEGO ZDJĘCIA ROBICIE POCZĄTEK OPISU KTORY W DALSZEJ CZĘŚCI WIDOCZNY JEST PO KLIKNIĘCIU A U MNIE SĄ DLA KAŻDEGO PSA WIDOCZNE PO TRZY ZDJĘCIA BEZ ŻADNEGO OPISU KTORY POKAZUJE SIĘ DOPIERO JAK SIĘ KLIKNIE NA ZDJĘCIE [/SIZE]

myslałam że muszę wszystko poprawiać ...ale wiecie co wydaje mi się że chyba lepiej jak widać więcej zdjęć a opis można przeczytać jak zdjecie kogoś zainteresuje

Posted

a noe moze jej ktos zabrac wczesniej ??? przeciez to taka malizna co sie w dlonimiesci...wszedzie sie przechowa ,a tam moze nie doczekac :(
zabierajcie ja koniecznie na juz....frustracja mnie dobija ,gdybym tylko mogla tam byc ...

Posted

Moja osobista Suri z Zamoscia, trafiła do mnie przypadkiem, bo szczeniaki które miały przyjechać na dt zamarzły. To było 2 lata temu w listopadzie :(:(

Posted

tak pomyslalam ...a nie ma tam specjalnego pomieszczenia gdzie mozna szczenieta przeniesc ??? moze Zunia bedzie miec na to jakis wplyw ???
Zuniu czy mozesz cos zrobic z tymi szczeniaczkami by tam nie zamarzly prosze ....

Posted

Sczeniaki wchodzą i wychodzą kiedy chcą .Mają wejscie do pomieszczenia do srodka .Mam tylko nadzieje ,ze w srodku równiez stoja budy ...
IVV ta sunia o której piszesz jest juz od bardzo dawna ,to stare złąmanie....Tak mi sie wydaje ze to ta .

Posted

[quote name='IVV']tak pomyslalam ...a nie ma tam specjalnego pomieszczenia gdzie mozna szczenieta przeniesc ??? moze Zunia bedzie miec na to jakis wplyw ???
Zuniu czy mozesz cos zrobic z tymi szczeniaczkami by tam nie zamarzly prosze ....[/QUOTE]
Szczeniaki są w zamkniętym budynku, mają nieduzy wybieg, moze w czasie tych mrozów jakos dadzą radę.
Mnie bardziej martwi fakt, ze maluch niedojada z racji wielkości...
Nadal nie wiem co z transportem w sobotę; jesli maluch mógłby jechac to mozna go wtedy wczesniej zabrac ze schronu.
Poszukujemy równiez transportu do Warszawy dla Neli, która prawdopodobnie w sobote opusci klinike w Lublinie. Mozna połączyc oba wyjazdy...
Nikt nie wybiera sie w tamtym kierunku?

Posted

[quote name='funia']Sczeniaki wchodzą i wychodzą kiedy chcą .Mają wejscie do pomieszczenia do srodka .Mam tylko nadzieje ,ze w srodku równiez stoja budy ...
IVV ta sunia o której piszesz jest juz od bardzo dawna ,to stare złąmanie....Tak mi sie wydaje ze to ta .[/QUOTE]

To ta sama sunia, ona trafila do schronu jak funia była na wolontariacie.
To prawdopodobnie stare złamanie, ktore tak się zrosło.
Sunia nie jest w pełni sprawna i stad moz ejej strach i niepewność

Posted

Nie ma weta, a z kierownikiem rozmawiałam dwa razy w życiu.
Spróbuję jutro zadzwonić.
Zdaje mi się, że kiedyś ( jak odbierałam Goldiego ) była mowa o tym, że pomieszczenie dla szczeniorków jest jakoś ogrzewane, ale nie wiem, czy czegoś nie przekręciłam.
To jest w tym samym budynku, co szpitalik więc może rzeczywiście jakieś ogrzewanie tam jest.

Posted

Zuniu proszę rzuć okiem pare postów wyzej .Piszemy o suni z bardzo chorym uchem ,,,,,,Ona tez potrzebuje pomocy ,chcemy iedziec czy na pewno ja otrzymała .Bardzo cierpi .Weta nie ma wiec musi zostac przewieziona do kogos ,kto leczy w zastepstwie .Bardzo o to prosze ....Jest jej zdjecie wstawione ,Chyba zadra wstawiała

Posted

[quote name='Tola']Szczeniaki są w zamkniętym budynku, mają nieduzy wybieg, moze w czasie tych mrozów jakos dadzą radę.
Mnie bardziej martwi fakt, ze maluch niedojada z racji wielkości...
Nadal nie wiem co z transportem w sobotę; jesli maluch mógłby jechac to mozna go wtedy wczesniej zabrac ze schronu.
Poszukujemy równiez transportu do Warszawy dla Neli, która prawdopodobnie w sobote opusci klinike w Lublinie. Mozna połączyc oba wyjazdy...
Nikt nie wybiera sie w tamtym kierunku?[/QUOTE]

Tolu pisz do MaDi ,organizuje za kilka dni transport do W-Wy
tu watek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197218-ŁYSY-ZŁAMANA-łapa-porzucony-na-ulicy-sznaucer-olbrzym-MEGA-PILNE!-POMOCY!-ok-Lublina/page21[/URL]