Joodith Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale urokliwe te maluszki :iloveyou: Quote
agada Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Śliczne maluchy! Tolu zdrowia życzę, choć pogoda raczej chorobom sprzyja, już się zaczyna cudowny okres dla zwierząt również.... Quote
sonia71 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 chyba większość z nas ma kartoflane nosy i pijackie chrypy ale sobie radzimy a psiule zdane są na ...siebie :( Quote
LadyS Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Poszukuję transportu dla szczeniaczka 2 miesięcznego z [B]Zamościa do Lublina[/B], najlepiej nawet na [B]jutro/pojutrze[/B] - czy ktoś od Was jedzie albo może jechać? Quote
sonia71 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 w schronie w klatce maluchow jest sporo ,dodatkowo sunia z malusienkimi,na kwarantannie min:onek,lessi suczka , i tu choć miałam tylko sekundę -uklony do Toli zeby przejzała swoje zdjęcia - mały kudłacz z bialym krawatem,ja go gdzieś widziałam chyba na zdjęciach nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć ...nic.... Quote
LadyS Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='sonia71']w schronie w klatce maluchow jest sporo ,dodatkowo sunia z malusienkimi,na kwarantannie min:onek,lessi suczka , i tu choć miałam tylko sekundę -uklony do Toli zeby przejzała swoje zdjęcia - mały kudłacz z bialym krawatem,ja go gdzieś widziałam chyba na zdjęciach nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć ...nic....[/QUOTE] Jedna z suczek jutro jedzie do Lublina do DT. Bardzo proszę o pomoc - albo transport z Zamościa do Lublina, albo choć z Zamościa do Szczebrzeszyna, skąd psiak pojedzie dalej. To bardzo, bardzo ważne - może ktoś się znajdzie i pomoże? Quote
Tola Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='sonia71']w schronie w klatce maluchow jest sporo ,dodatkowo sunia z malusienkimi,na kwarantannie min:onek,lessi suczka , i tu choć miałam tylko sekundę -uklony do Toli zeby przejzała swoje zdjęcia - mały kudłacz z bialym krawatem,ja go gdzieś widziałam chyba na zdjęciach nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć ...nic....[/QUOTE] Nie kojarzę... Sunia czy piesek? Quote
zadra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='ladySwallow']Jedna z suczek jutro jedzie do Lublina do DT. Bardzo proszę o pomoc - albo transport z Zamościa do Lublina, albo choć z Zamościa do Szczebrzeszyna, skąd psiak pojedzie dalej. To bardzo, bardzo ważne - może ktoś się znajdzie i pomoże?[/QUOTE] Jadę do Lublina w niedzielę.Moge zabrac szczeniaka. Quote
LadyS Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='zadra']Jadę do Lublina w niedzielę.Moge zabrac szczeniaka.[/QUOTE] Będę wdzięczna, jeśli nic się na jutro nie znajdzie. :loveu: Quote
FIFA Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 To co zobaczyłam dzisiaj w schronisku ZAmościu to szok:placz:serce mnie boli niepojęty widok dziewczyny jak macie mozliwosci zróbcie cos z tym plisssssssssss serce boli Quote
Tola Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='FIFA']To co zobaczyłam dzisiaj w schronisku ZAmościu to szok:placz:serce mnie boli niepojęty widok dziewczyny jak macie mozliwosci zróbcie cos z tym plisssssssssss serce boli[/QUOTE] Jezdzę do zamojskiego schronu od 8 lat i wierz mi - za kazdym razem pęka mi serce. To co zastałas teraz to nic w porónaniu z tym, co było jeszcze przed 2 laty... Niektórych rzeczy nie da się niestety na razie zmienić, jak nie są tym zainteresowani zarządzający schronem. Ale nadal trzeba robic wszystko, aby pomoc w szukaniu domu chociaz dla tych najbardziej potrzebujących. Quote
Tola Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Zaktualizowałam 1 stronę wątku zamojskiego i zamojskich szczęściarzy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/139674-Szczęściarze-z-zamojskiego-schroniska-)?p=12434457#post12434457[/URL] Wpisujcie psy, które juz mają domy, tylko tak utrwalimy ich los... Quote
sonia71 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Tola']Nie kojarzę... Sunia czy piesek?[/QUOTE] Tolu nie wiem-on/ona jak Zibi z 15 postu . a jest w pierwszej klatce,drugiego boksu kwarantanny ,więcej nie jestem w stanie nic dodać ...tylko tyle że od razu skojarzyłam że kogoś mi przypomina lub widziałam go/ją na zdjęcjach Quote
funia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 FiFA koniecznie opisz co takiego widziałaś w schronie .Wiem ,ze klilka dni nie było weta schroniskowego moze widziałaś jakiegoś psa potzrebującego pomocy ???!!!Moze to olali i nie reagowali ? Będę zaglądac bo musze wiedziec co takiego zobaczyłaś Quote
Tola Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='sonia71']Tolu nie wiem-on/ona jak Zibi z 15 postu . a jest w pierwszej klatce,drugiego boksu kwarantanny ,więcej nie jestem w stanie nic dodać ...tylko tyle że od razu skojarzyłam że kogoś mi przypomina lub widziałam go/ją na zdjęcjach[/QUOTE] Ja na kwarantannie nie robiłam ostatnio zdjeć (wyjatek - dog) byc moze to jakis nowy psiak... A nie miałas aparatu? Quote
agada Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cioteczki offnę tylko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192807-BABIE-LATO!!!-wrangler-tuniki-kostium-do-25.09-godz.22-00[/url] Czekam an relację FIFY, co się w schronie stało? Quote
zadra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='funia']FiFA koniecznie opisz co takiego widziałaś w schronie .Wiem ,ze klilka dni nie było weta schroniskowego moze widziałaś jakiegoś psa potzrebującego pomocy ???!!!Moze to olali i nie reagowali ? Będę zaglądac bo musze wiedziec co takiego zobaczyłaś[/QUOTE] Ponoc jest dwóch wet. od schronu. Quote
zadra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='agada']Cioteczki offnę tylko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192807-BABIE-LATO!!!-wrangler-tuniki-kostium-do-25.09-godz.22-00[/url] Czekam an relację FIFY, co się w schronie stało?[/QUOTE] Ja też jestem ciekawa. Quote
sacred PIRANHA Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 raczej sie nie doczekamy dziś...o ile wogole Quote
malagos Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Tola']Ja:cool3: Co prawda o piwie na razie nie myslę, bom chora, ale myslę, ze zamojskie dogomaniaczki nie zawiodą:cool3: Kontakt na tel - 609160440, ok godz 18 - 19[/QUOTE] Miło mi było poznać Zadrę i Jarka, szkoda, że inni nie mieli czasu.... Quote
FIFA Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Padł mi internet nie chcę głupich insynuacji wobec mojej osoby PIERWSZY BOKS zimno sunia okruch , kąt , 4 szczeniaki szkieletory nie nie mogę , no i wielkie szczekanie chyba była zeż znikam na jakiś czas Quote
FIFA Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pomagam zwierzętom od X lat i będę tylko moje działanie jest w innej skali wiadomo choć jeden i drugi to coś Quote
zadra Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='malagos']Miło mi było poznać Zadrę i Jarka, szkoda, że inni nie mieli czasu....[/QUOTE] Mnie również było miło poznać przecudowną "cieplutką" dogomaniaczkę. Quote
eve-w Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='zadra']Mnie również było miło poznać przecudowną "cieplutką" dogomaniaczkę.[/QUOTE] no ładnie, spotkaliście się i uchlaliście bo odwiedzin na kacu nie ma! A pijanych nie wpuszczają na teren schronu! to jasno i wyraźnie mówi super regulamin do ktorego wszyscy mają się dostosować tylko nie kiero :roll: Następna wycieczka do zamościa proszona jest o zachaczenie o schron i napstrykanie całej masy fotek! Quote
Recommended Posts