Tola Posted September 27, 2023 Author Posted September 27, 2023 Rodzinka Sisi z Krakowa często wysyła informacje i zdjęcia, są zachwyceni sunieczką🥰 3 Quote
elik Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 A to nie Sisi tylko któreś z dzieci Gabuni 🙂 Quote
Tola Posted September 27, 2023 Author Posted September 27, 2023 Dnia 27.09.2023 o 13:07, elik napisał: A to nie Sisi tylko któreś z dzieci Gabuni 🙂 To chyba Nemo. Pomyłka😉 1 Quote
Tola Posted September 29, 2023 Author Posted September 29, 2023 W środę zabraliśmy do p. Małgosi Tulisię, tą starą wyniszczoną koteczkę, dla której i tutaj prosiłam o pomoc w postaci jakiegoś Dt. Kotka od czerwca przebywała w prowizorycznym pomieszczeniu u pani, która ją dokarmiają w czasie bezdomności, ale dłużej już tam nie mogła zostać, groził jej powrót na ulicę. Pomimo starań nie znalazłam żadnego innego miejsca, gdzie Tulisia spokojnie mogłaby być zaopiekowana po czekających ją zabiegach. (ma guzy na obu listwach mlecznych, nie jest wykastrowana, ma uraz biodra prawdopodobnie po wypadku). Po adopcji Jasia zdołałam uprosić p. Małgosię, żeby przyjęła staruszkę chociaż na jakiś czas, ale to nie jest dobre miejsce ze względu na ilość kotów na tak małej powierzchni, a Tulisia potrzebuje spokoju. Na pierwszych 2 zdjęciach Tulisia w chwili, kiedy się o niej dowiedzieliśmy i koteczka w środę podczas wizyty w lecznicy. Quote
elik Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Koteczka wyglądała koszmarnie 😭 Niesamowita przemiana. 1 Quote
Jaaga Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Chciałam serdecznie podziękować Aska7 za dwie paczki polarów i legowisk, jakie do nas przysłała. To bardzo miła niespodzianka. Legowiska dostały koty i są zachwycone. Liczba kotów niestety nie spada, bo kocie adopcję teraz to cud. Na zdjęciu z legowosksm8 zamojska Lentilka. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Mam 70% zniżki. wypromowałam kociaki Marcyś, malutki kocurek czeka na dom! Kraków Stare Miasto • OLX.pl Piękny, młodziutki kocurek poleca się do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl 1 Quote
Tola Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 Dnia 3.10.2023 o 17:12, Alaskan malamutte napisał: Mam 70% zniżki. wypromowałam kociaki Marcyś, malutki kocurek czeka na dom! Kraków Stare Miasto • OLX.pl Piękny, młodziutki kocurek poleca się do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl Dziękuję bardzo🌹 Quote
Tola Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 Jaś w nowym domu w Warszawie🙂 Zauroczył wszystkich 🥰 3 Quote
Tola Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 I jeszcze Linx cieplutko pozdrawia z Wrocławia🍂 1 Quote
Tola Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 Byłam dzisiaj w schronisku, mam trochę zdjęć psów z boksów ogólnych. Jak zdążę to wstawię późnym wieczorem, jak nie to na pewno jutro. Quote
Tola Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 To są też nieduże psy, jakiś tutaj tak wyszły Quote
Tola Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 Suczek zdjęć nie mam, bo akurat było sprzątanie i wszystkie uciekły do budynku. Wiem, że są dwie małe sunie w typie terierka, przyjazne. Udało mi się tylko zrobić zdjęci owczareczki z 1 boksu Quote
Tola Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 I jeszcze jakaś bidulka z ogólnych I boks wolontariacki Quote
elik Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Wygląda na to, że wolontariat prężnie działa. Wybieg wygląda wspaniale. Mam miejsce w hotelu dla małego pieska, do 10 kg, ale w zasadzie myślałam o suczce. Quote
Recommended Posts