Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kolorowesny123']Zapraszam serdecznie osoby, ktorym zalezy na pomocy psom na nowo otwarte forum:
http://www.pieskiezycie.pun.pl/

Zasady sa proste:
1. Zakaz obrazania innych uzytkownikow.
2. Nakaz pomocy psom.
3. Zakaz reklam.
4. Za zlamanie 2razy powyzszych regul-wykluczenie z forum.

Zapraszam do rejestracji!!!

Dziewczyny nie odpowiadajcie na ten post i nie dajcie się nabrać na nowy portal.
Wyjaśnienie tu:
http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page85
Ewa

Posted

Bylam dzisiaj z TZ w schroniem zabralismy malutką Fantę, ktora jedzie do Madalleny.
Sunka miala w schronie opinię "dzikuski"; jest bardzo chuda, przestraszona, rodzila chyba wielokrotnie.

Posted

Jamnikopodobna sunia, ktora pojedzie do Murki na miejsce Bezy, sponsorowane przez Biankę0. Sunia ma prawdopodobnie chore uszy, cały czas trzęsie glową, dotyka łapkami

Lusia

Malenkie suczki z kwarantanny

Posted

[quote name='Madallena']o rany :( kolejne :(

malenkie jak Tafinka, czy Mala Biala. A moze jak MIgotka, tylko ona nie byla malenka :):)
Te dwie siedzące suczki to jak Biała; ta po prawej to moze nawet mniejsza.
Jeszcze Lusia

sunia

Baj z kolegami

Posted

Dzwonił dzis do mnie pan z okolic Zamościa. szuka psa/suki w typie owczarka, do budy na ogród.
Ja dziś wyjeżdżam nie zajme sie juz tą sprawą.
Powiedziałm Panu że ktoś z Zamościa się z nim skontaktuje.
Tola, Funia zadzwonicie?
Moze jakiś psiak znajdzie dom

tel 506652781

Posted

Melduję posłusznie, że Bajka szczęśliwie dotarła :)
Przesympatyczna :loveu: Trochę się boi, ale jest bardzo otwarta na ludzi. Kotów na razie "nie widzi" ;) ale to dobry znak :)

Jutro (właściwie dziś) założę jej bajkowy wątek :)

Posted

[quote name='beka']Dzwonił dzis do mnie pan z okolic Zamościa. szuka psa/suki w typie owczarka, do budy na ogród.
Ja dziś wyjeżdżam nie zajme sie juz tą sprawą.
Powiedziałm Panu że ktoś z Zamościa się z nim skontaktuje.
Tola, Funia zadzwonicie?
Moze jakiś psiak znajdzie dom
tel 506652781
Dzwonilam do Pana; chce młodego psa w typie ON, a my w tej chwili nie mamy takiego.
Mówiłam o 2 psach w schronisku, ale Pan byl, widział psy, ale mu nie odpowiadają.

Wczoraj otrzymałam informacje o młodziutkim psie błakającym się po wsi 50 km od Zamościa. Nie mam gdzie go zabrac, ida kolejne mrozy:-(
Master

Posted

kurcze bo patrze na zdjecie ktore wkleila tola "Baj z kolegami" i calkiem inny ten Baj...(Baj na zdjeciu z innymi psiakami ma calkiem inne uszy i jasniejsza siersc) w tkaim razie skoro ten nieborak to nie jest Baj to co to za psiak?wiadomo cos o nim?

Posted

[quote name='Ola la']kurcze bo patrze na zdjecie ktore wkleila tola "Baj z kolegami" i calkiem inny ten Baj...(Baj na zdjeciu z innymi psiakami ma calkiem inne uszy i jasniejsza siersc) w tkaim razie skoro ten nieborak to nie jest Baj to co to za psiak?wiadomo cos o nim?
Ola - to moja wina, w pospiechu pomylilam psy.
Oczywiscie ze Baj to ten z kolegami i z 1 strony wątku.
Wydaje mi się, ze ten nieborak to Zygzak, tez jest na 1 stronie.

A to ruda sunia, o która pytała Bianka0 - to ta w głębi; nie mam lepszego zdjęcia:roll:

Posted

Marlena, sama mozesz kasowac posty. Wiesz, nowa dogomania, nowe bajery! :)

Kliknij w edytuj post raz, i za chwile drugi raz. Wyskoczy Ci kasuj wiadomosc, ale zaznacz po angielsku DELETE this message (czy cos w tym stylu) i fru :)

Potrzebuje zdjecia FANTY. Mam dom dla malej suczki w Warszawie i oczywiscie pmyslalam o mojej tymczasowiczce :P

zadra ma, ale nie moze wbic sie do netu... ;/