grzenka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tola napisał(a):Sepi to ulubienica mojego TZ:cool3: Wcale się nie dziwię;):lol: Mnie też złapała za serce, jest cudowna:loveu::loveu:Miejmy nadzieję, że szybko odnajdzie swojego człowieka. Quote
leni356 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malagos napisał(a):A Magia, masz też jej zdjątko?....... I kiedy Magia ma umówioną sterylkę? Quote
leni356 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A pamiętacie może takiego kudłaczka? Nie wiem kto to: http://img214.imageshack.us/img214/1561/zdjcie041.jpg Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='leni356']A pamiętacie może takiego kudłaczka? Nie wiem kto to: http://img214.imageshack.us/img214/1561/zdjcie041.jpg Jego nie ma juz dawno Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 malagos napisał(a):A Magia, masz też jej zdjątko?....... Jutro jadę to porobię resztę, dzisiaj padalo intensywnie, psy byly pochowane. Najlepiej jezdzic do schronu w niedzielę, są tylko pracownicy;) Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 leni356 napisał(a):I kiedy Magia ma umówioną sterylkę? Zapytam zadry, ona ustala terminy Quote
leni356 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Tola']Jutro jadę to porobię resztę, dzisiaj padalo intensywnie, psy byly pochowane. Tolu, zróļ proszę temu kudłaczowi zdjęcia jeśli się uda i sprawdź choćby płeć http://img18.imageshack.us/img18/2136/p1040337b.jpg Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='leni356']Tolu, zróļ proszę temu kudłaczowi zdjęcia jeśli się uda i sprawdź choćby płeć http://img18.imageshack.us/img18/2136/p1040337b.jpg Leni - to pies ,ma ok 7 lat, pisalam wczesniej:cool3: Zdjec nie zrobię; siedzi caly zcas w budzie wewnątrz boksu, jak zechca go wyprowadzic na zewnatrz to potem nie ma szans w stadzie Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ksiezniczka zostala przechrzczona na LOLA :) i reaguje juz na imie :) tzn raguje na wszystko. Jak wysiadla z samochodu...dotknelam ja...rany. Mialam lzy w oczach. Lapki w stanie skandalicznym, ogon, tylek - koszmar. Buzka posklejana. A najgorsze to jest to, ze ona jest KOSCIOTRUPEM z ogromnym brzucholem! To szkielet naciagniety futrem. migotka przy niej byla grubasem! Mialam jechac zawiezc jeszcze szczeniaka na DT ale nie wytrzymalam w samochodzie od jej smrodu :) Pojechalam natychmiast do domu i wykapalam ja. Nie bede opisywac co sie dzialo w wannie, to co z kazdym :) Postanowilam ze poznam ja z kolezankami. I wyobrazcie sobie,z e Mala Biala rzucila sie na nia z zebami! ten kurdupel! Zalagodzilam sytuacje. poglaskalam obydwie, przyszly nastepne dwa! normalnie 4ry rece by mi sie przydaly! Mala Biala dzielnie bronila terenu. Powarkiwala na Lolke i obserwowala non stop :) Lola na poczatku nei chciala jesc suchej karmy. Wskakiwala na stol, na blat (kolacje robilam). Jest totalnie nie wychowana :) Wyschla i zabralam sie za rozczesywanie. Pokazywala zeby, bo rozczesywalam jej filce za uszami. Acha! i rzucila sie na mnie z zebami jak chcialam zabrac jej skrecone patyczki z wyprawki (dziekuje :) ). Total agresja :) Nie ugryzla mnie bo po pysku dostala... bede temperowac takie zachowania. Lolka od jutra mieszka z rocznym dzieciakiem. Zaraz wstawie fotki. Nie pokaza jaka jest chuda. Po kapieli zrobila sie mieciutka i puszysta, PIEKNA :) Moge zaliczyc ja do pol kudlaczy. Dzieciaki kocha, jest bardzo calusna :) Tola, dostala tablety na odrobaczenie? Czy dac jej amiprazol bo rzygnela w samochodzie i moze wyrzygala te co dostala? Quote
Tola Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Madallena napisał(a):Ksiezniczka zostala przechrzczona na LOLA :) i reaguje juz na imie :) tzn raguje na wszystko. Tola, dostala tablety na odrobaczenie? Czy dac jej amiprazol bo rzygnela w samochodzie i moze wyrzygala te co dostala? Nie dostala nic z obawy, ze zwymiotuje. Dobrze, ze ją zabralas. Kto wrzuca prawie szczenaika do boksu z doroslymi sukami. Ona nie miala tam szans:roll: Quote
Marlena:) Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mała Lolka jest śliczna, pewnie nawet nie rozgości się na tymczasie :) Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No dobra, to po spacerze wieczornym (zaraz) jej zaaplikuje. One jest szczeniakiem, na bank. Ma ostre zabki i sika w domu :):) Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dalam amiprazol. Dalam tez Bialej, ehhh sypnelam w hurcie - moje psiaki tez dostaly :) w parowkach ;) Zakladam watek Lolce.... zaraz zobaczycie zdjecia, jaka jest chuda :( i jaka jest piekna :) Quote
matrioszka2 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Potrujesz ich tymi parówkami.To tylko ludzie mogą spożywać.:cool3:Psy są za delikatne ... Chociaż ... może robale bardziej wystraszone, szybciej wylizą.:evil_lol: Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 e tam. dostaly jedna parowke na 4ry psiaki, z czego jeden pies to prawie bernardyn :) nawet nie poczuly :P Lolka, zobaczcie jaka chuda :( i piekna... tworze watek, tam wiecej zdjec. Musicie ja zobaczyc. Jest REWELACYJNA! Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Puszcze Wam oczko i chodzcie do mnie na watek: http://www.dogomania.pl/threads/176758-SZCZENIAK-KOSCIOTRUP-mix-collie-w-boksie-z-duzymi-juz-w-DT-PILNIE-OGLOSZENIA?p=13805064#post13805064 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dziewczynki, moge prosic fotki i wiecej informacji o tej suczce z tylu, za Lolą? Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mi tez by sie przydalo. Dzwonia do mnie po Mala Biala a ta z tylu jest identyczna !! moze i ja opchne przy okazji ;) Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie?p=13807413 a tu taki wateczek mikropieseczkow :) zapraszam do zglaszania kandydatur :P Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Madallena napisał(a):Mi tez by sie przydalo. Dzwonia do mnie po Mala Biala a ta z tylu jest identyczna !! moze i ja opchne przy okazji ;) Madallena w Hoteliku u Murki jest też mała biała Beza z Zamościa (banerek w mojej sygnaturze.) Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka wrzuc ja do mikropsow jak wazy nie wiecej niz 6 kg. Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie?p=13807413 watek mikropsow Quote
leni356 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziewczyny, czy wiecie kiedy Magia będzie miała sterylkę i będzie mogła pojechać do Malagos? Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a ja Wam powiec tak: Ten Jeba** kierownik tak zaczal oszczedzac na jedzeniu, ze karmi je czyms, co psy jedza po zwrocie :( W kupie Loli jest mnostwo czegos ziarnistego. No i zesrala sie na dywan i podeszla i zaczela to jesc! myslalam ze sie zrzygam. Ona non stop daje moi buziaki :) Mala Biala tez sie na to szykowala! Nie wiem co to jest, ale jest to cos co psy zjadaja. Druga kupa (rowniez w mieszkaniu) mniej tych ziaren.... juz je karme, wiec i kupa bedzie normalna. Z drugiej strony...Lola zjadla nawet kawalek ogorka kiszonego! ale marchewka jej nie smakowala :) Quote
Recommended Posts