Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Sepi to ulubienica mojego TZ:cool3:

Wcale się nie dziwię;):lol: Mnie też złapała za serce, jest cudowna:loveu::loveu:Miejmy nadzieję, że szybko odnajdzie swojego człowieka.

Posted

malagos napisał(a):
A Magia, masz też jej zdjątko?.......

Jutro jadę to porobię resztę, dzisiaj padalo intensywnie, psy byly pochowane.
Najlepiej jezdzic do schronu w niedzielę, są tylko pracownicy;)

Posted

Ksiezniczka zostala przechrzczona na LOLA :) i reaguje juz na imie :) tzn raguje na wszystko.

Jak wysiadla z samochodu...dotknelam ja...rany. Mialam lzy w oczach. Lapki w stanie skandalicznym, ogon, tylek - koszmar. Buzka posklejana. A najgorsze to jest to, ze ona jest KOSCIOTRUPEM z ogromnym brzucholem!

To szkielet naciagniety futrem. migotka przy niej byla grubasem!

Mialam jechac zawiezc jeszcze szczeniaka na DT ale nie wytrzymalam w samochodzie od jej smrodu :) Pojechalam natychmiast do domu i wykapalam ja. Nie bede opisywac co sie dzialo w wannie, to co z kazdym :)

Postanowilam ze poznam ja z kolezankami. I wyobrazcie sobie,z e Mala Biala rzucila sie na nia z zebami! ten kurdupel! Zalagodzilam sytuacje. poglaskalam obydwie, przyszly nastepne dwa! normalnie 4ry rece by mi sie przydaly!

Mala Biala dzielnie bronila terenu. Powarkiwala na Lolke i obserwowala non stop :)

Lola na poczatku nei chciala jesc suchej karmy. Wskakiwala na stol, na blat (kolacje robilam). Jest totalnie nie wychowana :)

Wyschla i zabralam sie za rozczesywanie. Pokazywala zeby, bo rozczesywalam jej filce za uszami. Acha! i rzucila sie na mnie z zebami jak chcialam zabrac jej skrecone patyczki z wyprawki (dziekuje :) ). Total agresja :) Nie ugryzla mnie bo po pysku dostala... bede temperowac takie zachowania. Lolka od jutra mieszka z rocznym dzieciakiem.

Zaraz wstawie fotki. Nie pokaza jaka jest chuda. Po kapieli zrobila sie mieciutka i puszysta, PIEKNA :)
Moge zaliczyc ja do pol kudlaczy.

Dzieciaki kocha, jest bardzo calusna :) Tola, dostala tablety na odrobaczenie? Czy dac jej amiprazol bo rzygnela w samochodzie i moze wyrzygala te co dostala?

Posted

Madallena napisał(a):
Ksiezniczka zostala przechrzczona na LOLA :) i reaguje juz na imie :) tzn raguje na wszystko.
Tola, dostala tablety na odrobaczenie? Czy dac jej amiprazol bo rzygnela w samochodzie i moze wyrzygala te co dostala?

Nie dostala nic z obawy, ze zwymiotuje.
Dobrze, ze ją zabralas.
Kto wrzuca prawie szczenaika do boksu z doroslymi sukami.
Ona nie miala tam szans:roll:

Posted

Dalam amiprazol. Dalam tez Bialej, ehhh sypnelam w hurcie - moje psiaki tez dostaly :) w parowkach ;)

Zakladam watek Lolce.... zaraz zobaczycie zdjecia, jaka jest chuda :( i jaka jest piekna :)

Posted

e tam. dostaly jedna parowke na 4ry psiaki, z czego jeden pies to prawie bernardyn :) nawet nie poczuly :P

Lolka, zobaczcie jaka chuda :(

i piekna...

tworze watek, tam wiecej zdjec. Musicie ja zobaczyc. Jest REWELACYJNA!

Posted

Madallena napisał(a):
Mi tez by sie przydalo. Dzwonia do mnie po Mala Biala a ta z tylu jest identyczna !! moze i ja opchne przy okazji ;)

Madallena w Hoteliku u Murki jest też mała biała Beza z Zamościa (banerek w mojej sygnaturze.)

Posted

a ja Wam powiec tak:

Ten Jeba** kierownik tak zaczal oszczedzac na jedzeniu, ze karmi je czyms, co psy jedza po zwrocie :(

W kupie Loli jest mnostwo czegos ziarnistego. No i zesrala sie na dywan i podeszla i zaczela to jesc! myslalam ze sie zrzygam. Ona non stop daje moi buziaki :) Mala Biala tez sie na to szykowala!

Nie wiem co to jest, ale jest to cos co psy zjadaja.

Druga kupa (rowniez w mieszkaniu) mniej tych ziaren.... juz je karme, wiec i kupa bedzie normalna.

Z drugiej strony...Lola zjadla nawet kawalek ogorka kiszonego! ale marchewka jej nie smakowala :)