Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leni356 napisał(a):
Dzięki, a wiadomo cokolwiek o nim? czy to pies czy suka i ile może mieć lat?

To pies.
Pracownik powiedzial, ze ma ok 7 lat. Siedzi w budzie i nie rusza się.

Posted

E-S napisał(a):
FABIAN ŻYJE !!!!
Błagam, ja się będę dokładać co miesiąc, ale uratujmy tego psa, plizzz
Ewa

Jakbym mogla to juz dzisiaj zabralabym go - ale gdzie:placz:
I tego jego przyjaciela, ktory go tak broni.
Zeby nie zostal sam:placz:

Posted

A przecież ktoś pisał że mógłby Ich wziąć razem - tak? Chyba mi się nie zdawało? Jamniki na pewno pomoga! Pisz Cioko na Jamniki i jamnikowate... do Danki!

Ja też chętnie się dorzucę fin.

Posted

[quote name='Madallena']A moze jamniki i sznaucery polacze swe sily i zorganizuja cos dla nich. W kupie razniej i finanse (bo oczywiscie o hoteliku jakims mysle...) latwiej znalezc... Co Wy na to?

Kochane zacznijcie czytać poprzednie posty zanim coś napiszecie !

Już pisałam że trzeba obu przechować przez miesiąc. Potem jest dla nich miejsce w hoteliku u funi pod Zamościem, na zasadzie ,,dwupaku'', czyli przebywania w jednym boksie po obniżonych kosztach.
Sponsorowanie Fokusa brałam pod uwagę, obok Fabiana nie mogę przejść obojętnie. Dzięki zgodzie funi obaj w lutym pójdą do jej hoteliku.Wszelka pomoc dla Fabiana będzie mile widziana.
Nic więcej nie mogę zrobić, bo mam kawałek do Zamościa.
Jeżeli leży wam na sercu ich los pomyślcie jak ich życie zabezpieczyć tylko przez miesiąc.

Posted

[quote name='Talcott']No tak mi się wydawało ze ich ktoś weźmie! Ja się chętnie dorzucę fin.

Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy materialnej. Ona będzie potrzebna dla Fabiana, ale pod warunkiem że ktoś go wyciągnie i przetrzyma przez miesiąc.On tych 30 dni może nie przeżyć, więc wstrzymaj się z deklaracjami i dajmy teraz szansę innym.

Posted

[quote name='bianka0']Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy materialnej. Ona będzie potrzebna dla Fabiana, ale pod warunkiem że ktoś go wyciągnie i przetrzyma przez miesiąc.On tych 30 dni może nie przeżyć, więc wstrzymaj się z deklaracjami i dajmy teraz szansę innym.
Mogę sprawdzić miejsca w hotelu na Stefczyka w Klinice Małych Zwierząt w Lublinie, tylko, że tam jest drogo, ja mogę dać max 100 zł.
Ewa

Posted

Na Stefczyka sa psiaki z Szydlowca, Marinkaa wie jakie sa ceny. Moze rzeczywiscie je tam przetrzymac i podleczyc
ewentualnie...

Napiszcie do niej i zapytajcie sie jakie maja znizki, niech je pozycza :)

Posted

E-S napisał(a):
Mogę sprawdzić miejsca w hotelu na Stefczyka w Klinice Małych Zwierząt w Lublinie, tylko, że tam jest drogo, ja mogę dać max 100 zł.
Ewa

Jak drogo ? Miesiąc jakoś damy radę .

Posted

Tolu, zbierzcie wszystkie szorstkowłose i podzielcie na te, które są w schronisku, które są w DT (napiszcie miejscowość) lub hotelu (również napiszcie miejscowość) - wstawię na szorstkowłose w potrzebie.

Posted

[quote name='ladySwallow']Tolu, zbierzcie wszystkie szorstkowłose i podzielcie na te, które są w schronisku, które są w DT (napiszcie miejscowość) lub hotelu (również napiszcie miejscowość) - wstawię na szorstkowłose w potrzebie.
Ok. Dzięki
Jeszcze Księżniczka

Posted

o rany jaki brudas :) Pewnie niezle smierdzi :P DZISIAJ musowo kapiel! Do lozka nie wejdzie brudna!

eve-w zgodzila sie ja wziac na tymczas do wtorku, dopoki nie pojedzie do mojego kolegi. DZIEKI :) juz myslalam, ze bede miala 4ry psiaki ;)

Posted

Madallena napisał(a):
o rany jaki brudas :) Pewnie niezle smierdzi :P DZISIAJ musowo kapiel! Do lozka nie wejdzie brudna!

eve-w zgodzila sie ja wziac na tymczas do wtorku, dopoki nie pojedzie do mojego kolegi. DZIEKI :) juz myslalam, ze bede miala 4ry psiaki ;)

To ja dziękuję:loveu:
I Księżniczka.
Te łapki to takie wyparzone od moczu,wszystkie w boksach ogólnych tak mają:-(