Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Tolu masz więcej fotek Bajki? Dogo07 chciała podrzucic jej fotki państwom szukającym piesia w tym typie
Nie mam. Ona jest za siatka w boksach na kwarantannie, tam nie ma dojscia.
Bedę sie starala innym razem.
Ale na tym zdjeciu dobrze ja widac

Posted

Madallena napisał(a):
Sa jeszcze zdjeica Bajki we wczesniejszych postach.

Nie moge sie doczekac az przyjedzie :) Jaka jest?

Na poczatku obie z Sepi były przerazone, skulone.
Dzisiaj Wojtek mówił, ze juz na jego widok machają ogonkami, wychodzą smialo z budy.
Mała probuję sie bawic.
Ale wszystko bardzo ostroznie.

Posted

[quote name='malagos']Mam pytanie z Kielc, czy wezmę mlodą sukę znalezioną, bezdomną...To pilne, bo nie ma co z nia zrobić.
Co odpowiedzieć? (:

Malagos - trudne są takie decyzje:roll:
Jak ona jest bezdomna, to zamojska sunia musi chyba nadal czekac..
Musisz zadecydowac...

Posted

PW Astaroth -do mnie .CYTUJĘ : "Przepraszam że się nie odezwałam. Rozwaliło mnie jakieś choróbsko, najpierw myślałam że to reakcja na stres (w piątek broniłam wreszcie pracę inżynierską), ale ciągle mi nie przeszło, tępy ból głowy i brzucha i różne nieciekawe sensacje o których już nie będę pisać . A tu jeszcze mróz taki, u nas w nocy było minus20, większość psów w domu, a tam gdzie się dało grzałki.
Niestety z miejscem kiepsko, on musiałby być w domu, a w domu miejsce jamnikowe zajmuje już Tosia, nie dam rady go wcisnąć przykro mi. Prace nad ociepleniem nowych boksów też przerwane bo pogoda nie daje dłużej popracować na dworzu "
To WIADOMOSC Astaroth ----- dziewczyna nie mogla odbierać tel. - miala obronę pracy inz. i do tego ma chyba grypę zolądkową /albo cos w tym rodz./ - . Gratulujemy Natalii tytulu pani inżynier !!:p Zyczymy powrotu do zdrowia prędko .:p
Wczoraj to pw przeslalam Leni356 -nie wiem czy doszlo . Dzięki Astaroth za wiadomość .

Posted

Ale Mielec macie duzo blizej od siebie -niż W-wa ,no i cenowo chyba podobnie ? jesli tylko tam bedą miejsca - albo u Malagos- to bedzie ok.. -ale je nie wiem ,gdzie teraz by byly wolne dt czy hoteliki -po świętach może cos by się dalo poszukać -ale trudno zebyście wiozly przez calą Polskę jednego psa chyba malego -chyba ,ze macie takie mozliwosci finans. i transportowe. ./A dwa hoteliki nie polecam - jeden kolo W-wy ,drugi - Mosii-Czwa/Radomsko -związana z floridą_blue i FFA Czwa-niestety..
http://www.dogomania.pl/threads/148195-stary-brzydki-wyA-ysiaA-y-gA-uchy-i-A-lepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda/page64
http://www.dogomania.pl/threads/149302-Tosiek-prawie-UTONAE-A-W-RZECE-nowy-dom-pilnie-poszukiwany/page4

Posted

W Mielcu dzisiaj byłam, raczej nie ma miejsca, chyba, ze domek znajdzie Mona z Zamościa lub Wolli z Mielca, oba psiaki są cudowne i dziwię się, że ludziska ich nie dostrzegają i nie biją się o nie. A co z Kawą, miała mieć szanse, więc może by do Malagos???

Posted

Madallena napisał(a):
Ktory radomsko, ktory mazowsze?

Jeszcze hotelik u Mosii Radomsko koło Częstochowy, moze to ten - powinien być na czerwono na liście GDZIE NIE DAWAĆ PSÓW

Posted

agusiazet napisał(a):
W Mielcu dzisiaj byłam, raczej nie ma miejsca, chyba, ze domek znajdzie Mona z Zamościa lub Wolli z Mielca, oba psiaki są cudowne i dziwię się, że ludziska ich nie dostrzegają i nie biją się o nie. A co z Kawą, miała mieć szanse, więc może by do Malagos???

Jeśli tylko Malagos ma miejsca to jak najbardziej. Malagos, jak z miejscami?:modla:

Posted

Makabra. Jak Pola, kiedy ją Funia w nocy do mojej mamy przywiozła. Biedny Bursztynek, teraz tylko lepiej będzie piesku. Z tymi moimi deklaracjami jak będą potrzebne żeby wpłacić to proszę o przypomnienie, bo tyle mam co miesiąc deklaracji, że zawsze o którejś zapomnę /najchętniej zapomniałabym na zawsze o składkach na ZUS ...., z których i tak ja nigdy nie będę miała nic, jak piszą gazety/