Nadziejka Posted March 5 Posted March 5 Dnia 23.01.2025 o 21:03, Nadziejka napisał: ROZLICZONY 60 zl Duni Pokerowej 13.02.2025 60 zl posłałam Dunieczce ♡ proszę o potwierdzenie na baz , jak dolecą Quote
Ewa Marta Posted March 5 Posted March 5 Jak to możliwe, że taka cudowna sunia nie ma kolejki do adopcji:( Quote
Poker Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 14:05, Ewa Marta napisał: Jak to możliwe, że taka cudowna sunia nie ma kolejki do adopcji:( No właśnie. 1 Quote
Poker Posted March 8 Author Posted March 8 Dunia i Nuri miały odwiedziny . Zainteresowani wybrali Nuri z czego się cieszę, bo o nią kompletnie nie ma pytań. A o Dunię są , więc na pewno zgłosi się ktoś sensowny. Kciuki nadal potrzebne. 2 Quote
Tola Posted March 12 Posted March 12 Na konto fundacji wpłynęło 1350 zł ( 04.02.) (zwrot za hotelowanie suczek) Quote
Poker Posted March 13 Author Posted March 13 Cisza kompletna. Może trzeba zmienić treść ogłoszeń? Quote
Poker Posted March 14 Author Posted March 14 Dziś miałam rewelacyjną ofertę dla Duni. Duży, ogrodzony teren do biegania, ocieplona buda W czasie mrozu i burzy garaż do dyspozycji. Pani mówiła z wielkim zadowoleniem w głosie. Nic, tylko w łeb se palnąć z radości. Oczywiście spławilam kobietę nie mówiąc dlaczego, żeby nie nauczyła się kłamać. 3 Quote
Tola Posted March 14 Posted March 14 Dnia 14.03.2025 o 16:54, Poker napisał: Dziś miałam rewelacyjną ofertę dla Duni. Duży, ogrodzony teren do biedania, ocieplona buda W czasie mrozu i burzy garaż do dyspozycji. Pani mówiła z wielkim zadowoleniem w głosie. Nic, tylko w łeb se palnąć z radości. Oczywiście spławilam kobietę nie mówiąc dlaczego, żeby nie nauczyła się kłamać. Wczoraj miałam podobna propozycję domu dla Nemo z tą różnicą, że pani nie potrafiła powiedzieć, gdzie Nemo będzie spał, cały czas mówiła o ogrodzie, że tam tyle miejsca. Takie telefony to tragedia; nie da się słuchać, a jeszcze trzeba jakoś wymiksować się z takiej rozmowy nie podając powodu odmowy. 1 Quote
Ewa Marta Posted March 15 Posted March 15 Dnia 14.03.2025 o 16:54, Poker napisał: Dziś miałam rewelacyjną ofertę dla Duni. Duży, ogrodzony teren do biegania, ocieplona buda W czasie mrozu i burzy garaż do dyspozycji. Pani mówiła z wielkim zadowoleniem w głosie. Nic, tylko w łeb se palnąć z radości. Oczywiście spławilam kobietę nie mówiąc dlaczego, żeby nie nauczyła się kłamać. Dnia 14.03.2025 o 18:08, Tola napisał: Wczoraj miałam podobna propozycję domu dla Nemo z tą różnicą, że pani nie potrafiła powiedzieć, gdzie Nemo będzie spał, cały czas mówiła o ogrodzie, że tam tyle miejsca. Takie telefony to tragedia; nie da się słuchać, a jeszcze trzeba jakoś wymiksować się z takiej rozmowy nie podając powodu odmowy. Niestety dla niektórych ocieplona buda i ogród do biegania to szczyt potrzeb psiaka 😒 Quote
Tola Posted March 16 Posted March 16 Wypromowane Olx Duni na Katowice (po mojej Jasi) https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutka-niezwykle-ujmujaca-suczka-do-adopcji-CID103-ID14wWAs.html?bs=olx_pro_listing Quote
Poker Posted March 19 Author Posted March 19 Dziś znowu miałam genialny telefon. Pan, na ucho co najmniej 70 lat,. Dunia bardzo mu się spodobała i chce ją. Ma bardzo dobre warunki, 5 arów do biegania ,a na noc, wie pani, miałem kiedyś kury, to będzie spała w budzie w tej zagrodzie . Zagryzłam język i cicho siedziałam. Na końcu powiedziałam, że to sunia nie do zagrody tylko na kanapę , do przytulania. Nóż w kieszeni się otwiera. 1 Quote
Poker Posted March 19 Author Posted March 19 Dnia 19.03.2025 o 20:35, Tola napisał: Co to się dzieje? Domku gdzie jesteś gdzieś jest tylko jeszcze nie wie o Duni. Quote
Alaskan malamutte Posted March 22 Posted March 22 Dnia 19.03.2025 o 23:33, Poker napisał: gdzieś jest tylko jeszcze nie wie o Duni. Mam takie zapytanie o sunię: Witam serdecznie czy sunia akceptuje dzieci mam 2 dziewczynki 8 i 12 lat. Mieliśmy wcześniej pieska 14 lat. Ps. Czy sunia nie ma leków separacyjnych ? Pozdrawiam. Quote
Poker Posted March 22 Author Posted March 22 Na pewno zaakceptuje dziewczynki. Lęku separacyjnego nie miała możliwości ujawnić. Może zadzwonią? Quote
Alaskan malamutte Posted March 22 Posted March 22 Dnia 22.03.2025 o 21:30, Poker napisał: Może zadzwonią? Odpisałam tak: Dobry wieczór. Ogłoszenie jest grzecznościowe. Proszę dzwonić do pani Leny, ona odpowie na każde pytanie 🙂 Quote
Recommended Posts