Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotek jest sporo, ale tylko na jednym czy dwóch widać jej piękny zawinięty ogonek :)

Była mimo wszystko trochę speszona zdjęciami. Za to widać jej rozcięty język :(

ada.jpg

ada1.jpg

ada2.jpg

ada3.jpg

ada4.jpg

ada5.jpg

ada6.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 22.03.2025 o 20:23, Alaskan malamutte napisał:

Zrobisz jej OLX na Warszawę?

Ja zrobię na Katowice, Tola na Kraków 🙂

Jak wrócę do domu. Jesteśmy na działce bez laptopa

Posted
Dnia 26.03.2025 o 19:51, Alaskan malamutte napisał:

Na razie nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń.

U mnie Adusia ma dwa pobrania telefonu, ale nikt nie dzwonił. 

Mureczko a jak z czystością u suni?

Nie ma już żadnych wpadek :)

Nie napisałam chyba o tym, że zarówno Ada jak i Inka nie niszczą, nic nie jest zgryzione, wnętrze legowisk i pluszaków na swoim miejscu. Czasem tylko słyszę jak któraś drapie w drzwi (podejrzewam Adę), ale to dlatego, że sunia lubi wychodzić. Zresztą Inka też się teraz bardzo ożywiła, trochę wychodzi z niej natura terierka (obie bardzo żywo reaguję na wszelkie żyjątka spotkane na spacerach, np. dziś wieczorem spotkałyśmy jeża :) ). Suńki są też trochę szczekliwe (bardziej Inka niż Ada), ale mam wrażenie, że się nakręcają jak są razem. Szczekają np. na widok ludzi spotkanych na spacerze.

• Like 1
Posted
Dnia 27.03.2025 o 00:14, Murka napisał:

Nie ma już żadnych wpadek 🙂

Nie napisałam chyba o tym, że zarówno Ada jak i Inka nie niszczą, nic nie jest zgryzione, wnętrze legowisk i pluszaków na swoim miejscu. Czasem tylko słyszę jak któraś drapie w drzwi (podejrzewam Adę), ale to dlatego, że sunia lubi wychodzić. Zresztą Inka też się teraz bardzo ożywiła, trochę wychodzi z niej natura terierka (obie bardzo żywo reaguję na wszelkie żyjątka spotkane na spacerach, np. dziś wieczorem spotkałyśmy jeża 🙂 ). Suńki są też trochę szczekliwe (bardziej Inka niż Ada), ale mam wrażenie, że się nakręcają jak są razem. Szczekają np. na widok ludzi spotkanych na spacerze.

To bardzo dobre wiadomości. No może poza tą szczekliwością Inki 🙂 Najważniejsze, że sunie są radosne i wyluzowane.