Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moana']Zaraz się zabieram za allegro. A tymczasem banerek. Proszę się 'częstować' jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w podpisie... :)

Ooo super!!!:loveu:

Posted

moniko koszt u reni to 10zl doba wiec jesli moglabys nas wspomoc to bede super wdzieczna czy to deklaracja stala czy jednorazowa:)w razie co przesle nr konta na pw:)

Posted

clo napisał(a):
moniko koszt u reni to 10zl doba wiec jesli moglabys nas wspomoc to bede super wdzieczna czy to deklaracja stala czy jednorazowa:)w razie co przesle nr konta na pw:)

dobrze ,wyslij mi nr konta ,to sobie odrazu zapisze,
wysle cos w przyszlym tygodniu-bo juz u mnie pustki na koncie i czekam na naplyw kasy,:roll:

Posted

monika083 napisał(a):
bidulek kochany ,bedzie z pilka ganial:loveu:
w jakim miescie jest teraz na dt?
czy ma allegro?

Jeszcze nie ma allegro, ale już ma obiecane - narazie gumtree, kupiepsa i ale.gratkę

Jest u Renatki w Sochaczewie, koło Warszawy

Posted

luka1 napisał(a):
a ja go poznałam wczoraj - świetny, dzielny pies. Troche uparciuch w swoich wędrówkach :evil_lol:, ale bardzo ładny.

to super ,ze dzielny :multi:byl taki przerazony...:shake:
ale co mu sie dziwic....cale zycie jakie znal to schronisko.

Ciekawa jestem jak wyglada bez dreadow:evil_lol:

Posted

ma dlugie ,ma:)czy ktos jeszcze wspomoze naszego pilkarzyka deklaracja na hotelik?:) pilkarz juz ma allegro w koncu bo sie pogubilam?narazie mamy pierwsza przepisana deklaracje na pilkarzyka od zabusi 25zl:))

Posted

[quote name='Ola la']to super ,ze dzielny :multi:byl taki przerazony...:shake:
ale co mu sie dziwic....cale zycie jakie znal to schronisko.

Ciekawa jestem jak wyglada bez dreadow:evil_lol:
Oleńko te zdjęcia na trawce to juz są bez dredów;).tak wycinałam,żeby za bardzo go nie ogołocić z jego pieknego futra no i mi się chyba udało,co?:cool3:
Dredów juz nie ma,a futro jest;).
Kurcze nie mam tego telefonu syna(w naprawie) co robi takie fajne kolorowe zdjęcia,że nawet jak psiak się poruszy,to go "zatrzymuje"w kadrze.Pstrykałam swoim telefonem,ale cały czas mi sie rozmazywał ten nasz Piłkarzyk;).Jutro jeszcze spróbuję,tylko,że czas mam trochę okrojony,bo pomagam teściowej,bo do teścia przychodzi kupa gości na imieniny w niedzielę:roll:.Tosię i Piłkarza wezmę do siebie na górę,żeby sie chłopak nie stresował takim licznym towarzystwem.
Grneralnie to kochane psisko,ale jeszcze nie nadaje sie do adopcji.No chyba,że będzie zaznaczone,że z psem trzeba popracować.Jeżeli sie tego ludziom nie powie,to mogą być rozczarowani Piłkarzykiem.Jest to psiak bardzo bojący,byle coś stuknie,puknie to on już się kładzie na ziemi plackiem.Boi się wchodzić i schodzić po schodach,boi się włączonego telewizora,odkurzacza,trzaśnięcia drzwiami itp.dzisiaj czesałam go "na raty",bo się bał grzebienia.No ale daliśmy radę;).Coraz lepiej chodzi na smyczy,w domu się jeszcze nie załatwił,ma apetyt,jest cichutki,nie szczeka(nie to co Zorruś i Kajka:diabloti:),Pies-cudo:loveu:.Tylko musi nabrać trochę odwagi i będzie psem idealnym.W teściową wpatrzony jak w obrazek;),bedzie bardzo wiernym i kochającym psem dla swojego właściciela:)

Posted

Kurcze no nieźle szacuneczek Renatko:-o:lol:
ja myslalam ze po wycieciu dreadow to zostanie taki oszkubek a nie Piłkarzyk:evil_lol:

Super ,ze jest u Ciebie:loveu:
Ale on ma fajne oczka:loveu:

kurcze to cud jakis ,ze sie nie zalatwil w domu:-o
normalnie bomba.Przeciez cale zycie byl w schronisku:-o

Posted

bo nasz pilkarzy to fenomen!:P taki madry brawo piechu!:)ja mysle tak,ze oglaszac go mozna a juz ja potencjalnych chetnych bede maglowac i wszystko im opowiem co i jak a w tym czasie jak ogloszenia juz beda/sa to pilkarzy wciaz robi postepy a do zlego domu i tak go nie oddamy wiec oglaszac mozna a ja zajme sie sprawa odsiewu;)

on u Reni ma najlepiej znowu;)heh e ja to potem mam traume Reniu przez ciebie nie dosc ,ze wracam 10kg grubsza bo sie objem ciastami od Ciebie to dodatkowo mam stres straszny jaki bedzie nowy domek bo mi sie wydaje ,ze nigdzie nie bedzie tak im dobrze jak u Ciebie;)

Posted

[quote name='clo']bo nasz pilkarzy to fenomen!:P taki madry brawo piechu!:)ja mysle tak,ze oglaszac go mozna a juz ja potencjalnych chetnych bede maglowac i wszystko im opowiem co i jak a w tym czasie jak ogloszenia juz beda/sa to pilkarzy wciaz robi postepy a do zlego domu i tak go nie oddamy wiec oglaszac mozna a ja zajme sie sprawa odsiewu;)
O to właśnie chodzi...odsiew,przesiew i selekcja;).Ludzie muszą być świadomi jaki piekny ,a zarazem wrazliwy pies im się trafia:)

wracam 10kg grubsza bo sie objem ciastami od Ciebie

No kochana,Ty możesz jeść i jeść,a tych 10kg;),to i tak po Tobie nie będzie widać:cool3:

Posted

Kochane psisko, tak się cieszę, że jest u Ciebie!

Właśnie, to niesamowite, że po tylu latach w schroniskowym boksie, wie, że trzeba się załatwiać na spacerze:crazyeye:
Ale moja Śrubka, wiejski piesek wędrownik, tez od pierwszego dnia załatwiała sie tylko na spacerze - nie wiem skąd one wiedzą, że tak trzeba

Niech sobie Piłkarzyk pomalutku dochodzi do siebie.

Ogłoszenia mogą być, może akurat ktoś super Go wypatrzy i poczeka na Niego