Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fizia napisał(a):

Ogłoszenia mogą być, może akurat ktoś super Go wyparzy i poczeka na Niego

Albo weźmie go z jego zaletami i wadami i swoją miłością i cierpliwością wyprowadzi go na prostą;)

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro jest cudne!!!jak telefony zaraz nie zaczna mi sie o niego urywac to...;)ahh pilkarzyku moj kochany jak dobrze gdy humor taki zly widziec twoj usmiechniety pychol...Reniu jak on sie miewa?

Posted

Dziewczynki wybaczcie zwłokę w zdjęciach,wkleję wieczorkiem,bo miałam trochę roboty w związku z imieninami teścia.
Piłkarzyk nadal strachliwy,ale może mu przejdzie.Chociaż nie będzie on już typem odważniaka i prowodyra bójek psich.On nawet kur się boi...całe szczęście:cool3:.Nie jest typem kanapowca tak jak Kajka,ale jest tak samo spragniony człowieka jak Zorruś i Kajka.Mógłby cały dzień przesiedzieć przy kolanach(na kolana się nie pcha)i być głaskany.Jeszcze nie słyszeliśmy jego głosu...nasze uszy odpoczęły od "śpiewu" Kajusi:diabloti:.
Potem jeszcze tu wrócę z fotkami:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczynki wybaczcie zwłokę w zdjęciach,wkleję wieczorkiem,bo miałam trochę roboty w związku z imieninami teścia.
Piłkarzyk nadal strachliwy,ale może mu przejdzie.Chociaż nie będzie on już typem odważniaka i prowodyra bójek psich.On nawet kur się boi...całe szczęście:cool3:.Nie jest typem kanapowca tak jak Kajka,ale jest tak samo spragniony człowieka jak Zorruś i Kajka.Mógłby cały dzień przesiedzieć przy kolanach(na kolana się nie pcha)i być głaskany.Jeszcze nie słyszeliśmy jego głosu...nasze uszy odpoczęły od "śpiewu" Kajusi:diabloti:.
Potem jeszcze tu wrócę z fotkami:cool3:

Nareszcie kury bezpieczne :evil_lol:

Piłkarzyk jest chyba podobny w takim razie do moich suń - tez się pchają na kolanka, też cały czas potrzebują czułości, ale boją sie gwałtownych ruchów, odgłosów, obcych ludzi...

Posted

trzeba intensywnie oglaszac to nasze cudo nie ma co!bo tu sie kolejka robi do najlepszego z najlepszych dt;Pja juz dla reni mam kolejne cuda wiec pilkarz sio do domu!:P czekamy na nowe zdjecia przydzadza sie do ogloszen:)))kto wie moze ktos naszego pieknisia wypatrzy juz nie dlugo..ahh jakby sie przydalo zeby do metra chlopak trafil:)

Posted

Dziewczynki nie wiem czy pytałam,ale czy on miał jakieś szczepienia,odrobaczenia,odpchlenia/odkleszczenia?
ja go odrobaczyłam,ale nie dawałam jeszcze nic na pchły i kleszcze.A kleszcze są u nas zabójcze w tym roku...padło już wiele psów u nas w krótkim czasie,do wetów czeka się po 3 godziny w kolejkach,bo tak dużo jest psów z tą cholerną babeszjozą:shake:.Dajcie znać szybciutko czy miał podawany jakiś specyfik,bo jak nie to na biegu muszę mu kupić.Najlepsza byłaby obroża pteventic+np.ektopar.Moje wszystkie psy i Tosia są w ten podwójny sposób zabezpieczone.Niech ludzie od Zorrusia i Kajki zabezpieczą je w ten sam sposób.Trochę drogi to interes,ale obroża starcza na 4 miesiące,ektopar na miesiąc.Ale cóż znaczą pieniądze w porównaniu do życia psiaków...

Posted

Musimy zpytać Truskawę

Z pewnością był odrobaczany, przy okazji takich zbiorowych akcji odrobaczania, chyba co pół roku, ale myśle, że powinniśmy jeszcze Go dodatkowo ochronić jakimś specjalnym specyfikiem na kleszcze

Jest szczpiony tylko na wściekliznę

Posted

fizia napisał(a):
Musimy zpytać Truskawę

Z pewnością był odrobaczany, przy okazji takich zbiorowych akcji odrobaczania, chyba co pół roku, ale myśle, że powinniśmy jeszcze Go dodatkowo ochronić jakimś specjalnym specyfikiem na kleszcze

Jest szczpiony tylko na wściekliznę

Moje odrobaczenie mu nie zaszkodziło;)
Koniecznie trzeba go zabezpieczyć przed kleszczami,bo on po trawie chodzi,tylko zadecydujcie co mu podać,ale to sie wiąże niestety z dodatkowymi kosztami.Tak jak mówię najlepsza byłaby obroża + płyn.Koszt tego to 50zł.Prześlijcie mi tą wściekliznę i jak ma to inne szczepienia

Posted

Jeśłi chodzi o najlepsze zabezpieczenie przed kleszczami, to ja sama szukam takiego dla moich psów
U mnie na działce jest pełno kleszczy brrrr
Stosowałam obroże, te płyny - niewiele pomagały.
Przyznam, ze nigdy nie stosowałam 2 zabezpieczeń naraz
Na innym watku kilka dziewczyn bardzo chwiliło preparat Fiprex

Posted

Ja dla swoich suniek stosuję fiprex-polski odpowiednik frontline. Owszem bardzo sporadycznie przyczepi się kleszcz, ale jak go znajduję(w zeszłym roku nad morzem, gdzie jest ich bardzo dużo 1 kleszcz i w tym roku 1)to jest suchy. Czyli jesteśmy zadowolone. Ja płacę 15-16 zł. za fiprex dla psów do 40 kg (bo dzielę na 3 małe).

Posted

ja stosuje fiprex jest super zaplacilam 23zl ale to wawie i niestety nie najtanszy sklep..plus moje maja jeszcze obroze za 16zl sabunolu..mysle,ze narazie albo fiprex albo obroza ale jak uwazasz reniu?dzis dam znac panstwu od kajki i zorrusia koniecznie.no i pilkarza na wirusowki chyba trzeba doszczepic i poprosic truskawe o zaswiadczenie na wscieklizne