Poker Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Obie są urocze A Cudka to mały cudaczek, z miny troszkę zołzowata 🙂 Quote
Jaaga Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Dnia 4.12.2024 o 19:04, Poker napisał: A Cudka to mały cudaczek, z miny troszkę zołzowata 🙂 Trafne spostrzeżenie 😁 Do ludzi super, ale do psów mała zołza. Zaborcza i zazdrosna, chyba wie, że robi wrażenie urodą 😜 Myślę, że i tak Toli rozdzwonią się o nią telefony i królowa znajdzie swoich prywatnych dworzan. Albinka to bardzo ciepły i miły psiak. Pies dla zestresowanych; wtuli głowę, popatrzy swoimi oczami z wrażeniem lekkiego zezika i w człowieku topnieje serce. Każde wejście do domu odczuwa się przy niej jak powrót z długiej podróży- pełen powitań, iskania ząbkami, radości ogonem. Tylko z jej zdjęciami będzie trudniej, bo ledwo zarejestruje uwagę na sobie to już biegnie na przytulanki lub chociaż polizać po nosie. 3 Quote
Tola Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Dnia 4.12.2024 o 20:51, Jaaga napisał: Trafne spostrzeżenie 😁 Do ludzi super, ale do psów mała zołza. Zaborcza i zazdrosna, chyba wie, że robi wrażenie urodą 😜 Myślę, że i tak Toli rozdzwonią się o nią telefony i królowa znajdzie swoich prywatnych dworzan. Albinka to bardzo ciepły i miły psiak. Pies dla zestresowanych; wtuli głowę, popatrzy swoimi oczami z wrażeniem lekkiego zezika i w człowieku topnieje serce. Każde wejście do domu odczuwa się przy niej jak powrót z długiej podróży- pełen powitań, iskania ząbkami, radości ogonem. Tylko z jej zdjęciami będzie trudniej, bo ledwo zarejestruje uwagę na sobie to już biegnie na przytulanki lub chociaż polizać po nosie. Ale ładnie napisałas o Albince, wykorzystam to w ogłoszeniu 🙂 Quote
Tola Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Albinka i Cudka otrzymały pomoc, za którą bardzo dziękujemy 100 zł - DS Stefci (19.11.) 30 zł - Nesiowata (02.12.) 50 zł - agat21 (02.12.) Quote
Tola Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Cudka na Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/radosna-nakolankowa-cudka-do-adopcji-CID103-ID13lu2R.html?bs=olx_pro_listing Quote
terra Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Cudne dziewczynki. Albinka przesłodka. Ogłaszać? Quote
Tola Posted December 6, 2024 Author Posted December 6, 2024 Dnia 6.12.2024 o 11:15, terra napisał: Cudne dziewczynki. Albinka przesłodka. Ogłaszać? Cudkę bardzo proszę😘 Z Albinką poczekamy chwilkę na jeszcze parę zdjęć🙂 Quote
terra Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Ogłoszenie na Krk Duszki/ Cudki, wyróżnione na tydzień: https://www.olx.pl/d/oferta/duszka-mloda-malutka-suczka-do-adopcji-CID103-ID13ncqJ.html?bs=olx_pro_listing 1 Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 Dnia 7.12.2024 o 17:26, terra napisał: Ogłoszenie na Krk Duszki/ Cudki, wyróżnione na tydzień: https://www.olx.pl/d/oferta/duszka-mloda-malutka-suczka-do-adopcji-CID103-ID13ncqJ.html?bs=olx_pro_listing Bardzo dziękuję😘 Na razie było parę zapytań o sunię, ale bez rewelacji. Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 Dzisiaj prezentuję się Albinka , dziękuję Jaaga za zdjęcia suni 😘 Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 I takie informacje o suni od Jaaga: Do psów i kotów ok. Do dzieci pewnie też, całkowicie łagodna. Ma ok roku. Załatwia się tylko na zewnątrz. Nie jest szczekliwa. Quote
Jaaga Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dnia 8.12.2024 o 15:00, Nesiowata napisał: Spokojna modelka. Tak, jest rewelacyjna. Quote
Tola Posted December 10, 2024 Author Posted December 10, 2024 Albinka na Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/rewelacyjna-albinka-do-adopcji-suczka-dla-zestresowanych-CID103-ID13qNDN.html?bs=olx_pro_listing Jakby ktoś mógł pomóc i zrobić olx na Kraków będę bardzo wdzięczna. Quote
Tola Posted December 10, 2024 Author Posted December 10, 2024 O Cudkę mam sporo zapytań, ale z różnych powodów adopcje są raczej niemożliwe: najczęściej dzwonią właściciele kotów, albo nie mam w tym rejonie nikogo do wizyty, albo zapytanie jest dalszych części Polski np. wczoraj z okolic Świebodzic, dzisiaj z Białegostoku. Jak wkrótce nie pojawi się sensowne zapytanie, zrobię olx na Wroclaw. A czy ktoś mógłby pokazać sunię w Warszawie? Quote
Tola Posted December 10, 2024 Author Posted December 10, 2024 Od paru dni Cudką jest bardzo zainteresowana rodzina z Dąbrowy Górniczej, ale w domu też kot😐 Quote
Jaaga Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Jak pisałam wczesniej od państwa Szyszki po odtrąceniu paliwa zostało 150 zł na obie sunie. Rozliczę więc z tego na razie 100 zł: podzielony koszt dowozu suczek 2x20 zł ( kolejne 20 zł moja Nataszka) Albinka szczepienie Pneumodog plus książeczka zdrowia - 45 zł odrobaczanie - w sumie 3 tabl. 15 zł. Zostanie wiec 50 zł na szczepienie Cudki p wściekliźnie. Cudka pokasływała, dostaje antybiotyk, ale to już na mój koszt, bo to ludzki lek na receptę od weta. Dnia 10.12.2024 o 12:27, Tola napisał: Cydką jest bardzo zainteresowana rodzina z Dąbrowy Górniczej, ale w domu też kot😐 Jesli ludzie poświęcą czas na przypilnowanie wspólnych relacji zwierząt, a kot jest spokojny i mędą mieć oddzielone miski, to moze warto spróbować? 1 Quote
Tola Posted December 13, 2024 Author Posted December 13, 2024 O Cudkę mam sporo zapytań i 3 wypełnione ankiety - z Warszawy, Wrocławia, Tychów. Parę minut temu poprosiłam Jo37 o wizytę PA u warszawskiej rodziny. Prosimy o kciuki, może to ten dom... Quote
terra Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Bella/ Albinka na Krk: https://www.olx.pl/d/oferta/mala-1-roczna-bella-psi-terapeuta-czeka-na-dom-CID103-ID13uNCQ.html? edit. zmieniłam tytuł, zmienił się link. Teraz ok 1 Quote
Recommended Posts