Jump to content
Dogomania

Albinka zmieniła hotelik, Cudka zamieszkała w Warszawie. Przeszły długą drogę, by móc mieć nadzieję na życie. Proszą o życzliwość, zrozumienie i wsparcie, którego bardzo potrzebują.

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.12.2024 o 19:04, Poker napisał:

A Cudka to mały cudaczek, z miny troszkę zołzowata 🙂

Trafne spostrzeżenie 😁 Do ludzi super, ale do psów  mała zołza. Zaborcza i zazdrosna, chyba wie, że robi wrażenie urodą 😜 Myślę, że i tak Toli rozdzwonią się o nią telefony i królowa znajdzie swoich prywatnych dworzan.

Albinka to bardzo ciepły i miły psiak. Pies dla zestresowanych; wtuli głowę, popatrzy swoimi oczami z wrażeniem lekkiego zezika i w człowieku topnieje serce. Każde wejście do domu odczuwa się przy niej jak powrót z długiej podróży- pełen powitań, iskania ząbkami, radości ogonem. Tylko z jej zdjęciami będzie trudniej, bo ledwo zarejestruje uwagę na sobie to już biegnie na przytulanki lub chociaż polizać po nosie.

• Like 3
Posted
Dnia 4.12.2024 o 20:51, Jaaga napisał:

Trafne spostrzeżenie 😁 Do ludzi super, ale do psów  mała zołza. Zaborcza i zazdrosna, chyba wie, że robi wrażenie urodą 😜 Myślę, że i tak Toli rozdzwonią się o nią telefony i królowa znajdzie swoich prywatnych dworzan.

Albinka to bardzo ciepły i miły psiak. Pies dla zestresowanych; wtuli głowę, popatrzy swoimi oczami z wrażeniem lekkiego zezika i w człowieku topnieje serce. Każde wejście do domu odczuwa się przy niej jak powrót z długiej podróży- pełen powitań, iskania ząbkami, radości ogonem. Tylko z jej zdjęciami będzie trudniej, bo ledwo zarejestruje uwagę na sobie to już biegnie na przytulanki lub chociaż polizać po nosie.

Ale ładnie napisałas o Albince, wykorzystam to w ogłoszeniu 🙂

Posted

Albinka i Cudka otrzymały pomoc, za którą bardzo dziękujemy kwiat-ruchomy-obrazek-0015.gif

100 zł - DS Stefci (19.11.)

30 zł - Nesiowata (02.12.)

50 zł - agat21 (02.12.)

Posted
Dnia 6.12.2024 o 11:15, terra napisał:

Cudne dziewczynki. Albinka przesłodka. 

Ogłaszać?

Cudkę bardzo proszę😘 Z Albinką poczekamy chwilkę na jeszcze parę zdjęć🙂 

Posted

I takie informacje o suni od Jaaga: Do psów i kotów ok. Do dzieci pewnie też, całkowicie łagodna. Ma ok roku. Załatwia się tylko na zewnątrz. Nie jest szczekliwa.

Posted

O Cudkę mam sporo zapytań, ale z różnych powodów adopcje są raczej niemożliwe: najczęściej  dzwonią właściciele kotów,  albo nie mam w tym rejonie nikogo do wizyty, albo zapytanie jest dalszych części Polski np. wczoraj z okolic Świebodzic, dzisiaj z Białegostoku.

Jak wkrótce nie pojawi się sensowne zapytanie, zrobię  olx na Wroclaw.

A czy ktoś mógłby   pokazać sunię w Warszawie?

Posted

Jak pisałam wczesniej od państwa Szyszki po odtrąceniu paliwa zostało 150 zł na obie sunie. Rozliczę więc z tego na razie 100 zł: podzielony koszt dowozu suczek 2x20 zł ( kolejne 20 zł moja Nataszka)

Albinka szczepienie Pneumodog plus książeczka zdrowia - 45 zł

odrobaczanie - w sumie 3 tabl. 15 zł. 

Zostanie wiec 50 zł na szczepienie Cudki p wściekliźnie. Cudka pokasływała, dostaje antybiotyk, ale to już na mój koszt, bo to ludzki lek na receptę od weta. 

Dnia 10.12.2024 o 12:27, Tola napisał:

Cydką jest  bardzo zainteresowana rodzina z Dąbrowy Górniczej, ale w domu też kot😐

Jesli ludzie poświęcą czas na przypilnowanie wspólnych relacji zwierząt, a kot jest spokojny i mędą mieć oddzielone miski, to moze warto spróbować?

• Like 1
Posted

O Cudkę mam sporo zapytań i 3 wypełnione ankiety - z Warszawy, Wrocławia, Tychów. Parę minut temu poprosiłam Jo37 o wizytę PA u warszawskiej rodziny. Prosimy o kciuki, może to ten dom...