Tola Posted June 6 Author Posted June 6 Parę dni temu zadzwonila do mnie p. Ewa z Lublina, która kiedyś adoptowała z zamojskiego schroniska dwie suczki, Rajkę i Sonię; suczki miały wątek na dogomanii, jak znajdę link, to wrzucę tutaj. Sonia odeszła parę lat temu, w 24 r odeszła też Rajka, zaraz potem dwa koty, bo wszystkie zwierzaki były w podobnym wieku. Przez cały ten czas mamy kontakt, p. Ewa obserwuje nasze zamojskie zwierzaki no i wypatrzyła Albinkę, która jest bardzo podobna do Rajki. Opowiadała, że sunia skradła jej serce jak kiedyś Rajka, ale wie, że adopcja tak młodej suni byłaby nierozsądna. Bardzo się cieszy z domu Albinki i rozważa adopcję starszego zwierzaka, suczki albo kota, bo dom bez zwierząt jest bardzo pusty, odezwie się po rozległym remoncie, który teraz u niej trwa. Wspomnę jeszcze, że to wlaśnie Rajkę p. Ewa wypatrzyła u mnie na schroniskowych zdjęciach, natomiast Sonię zabrali z mężem dlatego, że na wszystkich zdjęciach stała przy Rajce. Nasza Albinka ma więc więcej wielbicieli🙂 Wrzucam parę wspomnieniowych zdjęć. 4 Quote
Nadziejka Posted June 6 Posted June 6 Dnia 5.06.2025 o 21:13, Tola napisał: Albinka w domciu:) WIELCE RADUJĄ NASZE SERCA DUSZE DZIĘKUJĘ ♡ ♡ ♡ Quote
Tola Posted June 8 Author Posted June 8 Albinka otrzymała pomoc, za którą bardzo dziękujemy 100 zł - malti (29.05.) 50 zł - MikAga (02.06.) 40 zł - Magdalena M. Lublin (05.06.) 50 zł - Katarzyna K. Kraków (06.06.) Quote
Tola Posted June 8 Author Posted June 8 Pytałam p. Oli, jak sprawuje się Albinka - jak na razie nie ma żadnych problemów, oprócz jednego zniszczonego kapcia p. Oli nie ma też żadnych zniszczeń. 5 1 Quote
Jo37 Posted June 10 Posted June 10 Dnia 6.06.2025 o 17:38, Tola napisał: Parę dni temu zadzwonila do mnie p. Ewa z Lublina, która kiedyś adoptowała z zamojskiego schroniska dwie suczki, Rajkę i Sonię; suczki miały wątek na dogomanii, jak znajdę link, to wrzucę tutaj. Sonia odeszła parę lat temu, w 24 r odeszła też Rajka, zaraz potem dwa koty, bo wszystkie zwierzaki były w podobnym wieku. Przez cały ten czas mamy kontakt, p. Ewa obserwuje nasze zamojskie zwierzaki no i wypatrzyła Albinkę, która jest bardzo podobna do Rajki. Opowiadała, że sunia skradła jej serce jak kiedyś Rajka, ale wie, że adopcja tak młodej suni byłaby nierozsądna. Bardzo się cieszy z domu Albinki i rozważa adopcję starszego zwierzaka, suczki albo kota, bo dom bez zwierząt jest bardzo pusty, odezwie się po rozległym remoncie, który teraz u niej trwa. Wspomnę jeszcze, że to wlaśnie Rajkę p. Ewa wypatrzyła u mnie na schroniskowych zdjęciach, natomiast Sonię zabrali z mężem dlatego, że na wszystkich zdjęciach stała przy Rajce. Nasza Albinka ma więc więcej wielbicieli🙂 Wrzucam parę wspomnieniowych zdjęć. https://www.dogomania.com/forum/topic/115183-mała-biała-sunia-chyba-już-straciła-nadzieję-razem-z-fioną-juz-w-cudownym-ds/ 2 Quote
Tola Posted June 11 Author Posted June 11 Dnia 10.06.2025 o 21:53, Jo37 napisał: https://www.dogomania.com/forum/topic/115183-mała-biała-sunia-chyba-już-straciła-nadzieję-razem-z-fioną-juz-w-cudownym-ds/ Dziękuję, nie mogłam znaleźć, chociaż w grudniu pisałam o śmierci Rajki. Quote
Tola Posted June 11 Author Posted June 11 Albinka pozdrawia - w swoim własnym domciu sunia ma się tak😉😅 Z adopcji chyba nie wróci, jak myślicie? 6 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 11 Posted June 11 Dnia 11.06.2025 o 19:42, Tola napisał: Albinka pozdrawia - w swoim własnym do domciu sunia ma się tak😉😅 Z adopcji chyba nie wróci, jak myślicie? Widzę całą kanapę..i poduszki niepotargane...😉 A przede wszystkim widzę szczęśliwą sunię❤️ Alpinko, tak trzymaj sunieczko!! Quote
Ewa Marta Posted June 13 Posted June 13 Dnia 11.06.2025 o 19:42, Tola napisał: Albinka pozdrawia - w swoim własnym domciu sunia ma się tak😉😅 Z adopcji chyba nie wróci, jak myślicie? Mówiłam Ci Tolu, żebyś się nie bała o nią 😃 Quote
Murka Posted June 13 Posted June 13 Ja jeszcze wrzucę badanie kału Albinki z przed wyjazdu do DS Quote
Tola Posted Tuesday at 09:21 AM Author Posted Tuesday at 09:21 AM Pozdrowienia dla wszystkich od Cudki vel Hecy z Warszawy🙂 1 1 Quote
Tola Posted yesterday at 11:51 AM Author Posted yesterday at 11:51 AM Dnia 13.06.2025 o 16:52, Murka napisał: Ja jeszcze wrzucę badanie kału Albinki z przed wyjazdu do DS Opłacona faktura za badanie - 170 zł Albinka badanie kału.pdf Quote
Recommended Posts