Jump to content
Dogomania

Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.02.2025 o 15:09, Alaskan malamutte napisał:

Info i zdjęcia z domku: 

"Okazało się że Szarlotka całkiem lubi czesanie, chodzimy na coraz dłuższe spacerki, jest coraz więcej węszenia i ogonek coraz częściej w górze 😊

IMG_7818.jpg

IMG_7821.jpg

IMG_7827.jpg

Wspaniałe wieści 🙂 Serce się raduje 🙂

• Ewa Marta changed the title to Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Inka. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka i Tosia też już w DS
Posted

Rozliczenie zrobione, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Bardzo dziękuję za błyskawiczne wpłaty

Nesiowatej, Aldrumce, Ellig i Onaa 

Large Flowering Crocus Mix - Botanus

PW do Poker, Toli i Inki wysłałam, ale @Tola ma pewnie zapchaną skrzynkę, bo nie może przyjmować wiadomości. 

Rozumiem, że Ewa Marta i Alaskan już sobie same rozliczą swoje wzajemnie wpłaty 😁

Posted
Dnia 27.02.2025 o 11:41, agat21 napisał:

Rozliczenie zrobione, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Bardzo dziękuję za błyskawiczne wpłaty

Nesiowatej, Aldrumce, Ellig i Onaa 

Large Flowering Crocus Mix - Botanus

PW do Poker, Toli i Inki wysłałam, ale @Tola ma pewnie zapchaną skrzynkę, bo nie może przyjmować wiadomości. 

Rozumiem, że Ewa Marta i Alaskan już sobie same rozliczą swoje wzajemnie wpłaty 😁

Tak kochana, my rozliczymy się nawzajem. Mamy do zapłacenia po 70 zł. Czyli Ty nam wyślesz po 70 zł mniej na każdą sunię. Inka dla mnie, Ada dla Alaskan:) A my wpiszemy kwotę otrzymana plus 70 zł u każdej suni.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Ellig za wpłatę 25 zł ❤️, Feryenne za wpłatę 30 zl stałej na marzec (już z nowym imieniem 😉 )  ❤️i Rafałowi za wpłatę 100 zł dla Inki ❤️

Posted

Przelałam 291 zł bazarku imiennego, proszę potwierdź jak pieniądze dotrą 🙂

Zgodnie z ustaleniami Twoją i Alaskan wpłatę już uwzględniłam jako wpłacone.

• Like 1
Posted
Dnia 3.03.2025 o 13:32, agat21 napisał:

Od razu też poszła moja stała dla nowej sunieczki czyli Inki na marzec 🙂

Bardzo dziękujemy. Nie dość, że fajne imię, to jeszcze taka konkretna pomoc finansowa dla suni ❤️

Posted

Pani Małgosia, która adoptowała Tosię przelała na nasze konto 100 zł dla kolejnych ratowanych psiaków. Podzieliłyśmy tę kwotę pomiędzy Inkę i Adusię. Każda dostała po 50 zł. Bardzo dziękujemy ❤️

• Upvote 1
Posted

Hurraaa! Kasa już na koncie Inki:) Bardzo, bardzo dziękujemy. 361 zł zasiliło jej konto ❤️

Bardzo serdecznie dziękujemy również Agat21 za wpłatę stałej 20 zł na marzec ❤️ i Agnieszce znajomej elik za wplatę stałej 30 zł ❤️

• Upvote 1