agat21 Posted February 18 Posted February 18 Lepiej od razu, bo jutro nie wiem jak czasowo u mnie będzie .. Bazarek imienny dla sunieczek: IMIENNY DUBELTOWY ZAPRASZAM! 🪻🌷🌻 Quote
Alaskan malamutte Posted February 18 Posted February 18 Dnia 18.02.2025 o 22:51, agat21 napisał: Lepiej od razu, bo jutro nie wiem jak czasowo u mnie będzie .. Bazarek imienny dla sunieczek: IMIENNY DUBELTOWY ZAPRASZAM! 🪻🌷🌻 Szybsza od błyskawicy!! Dziękujemy!! Quote
Ewa Marta Posted February 18 Author Posted February 18 Dnia 18.02.2025 o 22:51, agat21 napisał: Lepiej od razu, bo jutro nie wiem jak czasowo u mnie będzie .. Bazarek imienny dla sunieczek: IMIENNY DUBELTOWY ZAPRASZAM! 🪻🌷🌻 Ooooo, ale express❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted February 21 Posted February 21 Info i zdjęcia z domku: "Okazało się że Szarlotka całkiem lubi czesanie, chodzimy na coraz dłuższe spacerki, jest coraz więcej węszenia i ogonek coraz częściej w górze 😊 6 Quote
Ewa Marta Posted February 21 Author Posted February 21 Dnia 21.02.2025 o 15:09, Alaskan malamutte napisał: Info i zdjęcia z domku: "Okazało się że Szarlotka całkiem lubi czesanie, chodzimy na coraz dłuższe spacerki, jest coraz więcej węszenia i ogonek coraz częściej w górze 😊 Wspaniałe wieści 🙂 Serce się raduje 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23 Posted February 23 Szarlotka na spacerze z kolegami Gustawem i Wikusiem😍❤️ 5 Quote
Ewa Marta Posted February 23 Author Posted February 23 Mamy od Toli zdjęcia suni, która przyjedzie na miejsce Tosi. To śliczna sunieczka. Ten większy to piesek. A tak jeszcze w tej chwili żyje:( Quote
Ewa Marta Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:15, agat21 napisał: Suńki właśnie dostały imiona Inka i Ada :)) Bardzo dziękujemy, już zmieniam w tytule przelewu. Moja to Inka 😀 Quote
Alaskan malamutte Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:15, agat21 napisał: Suńki właśnie dostały imiona Inka i Ada :)) Moja to Ada 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 27 Author Posted February 27 Na koncie psiaków niespodzianka 🙂 Darowizna od Nesiowatej dla Inki - 15 zł. Bardzo Ci kochana dziękujemy. Zawsze jesteś pierwsza ❤️ Quote
agat21 Posted February 27 Posted February 27 Rozliczenie zrobione, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Bardzo dziękuję za błyskawiczne wpłaty Nesiowatej, Aldrumce, Ellig i Onaa PW do Poker, Toli i Inki wysłałam, ale @Tola ma pewnie zapchaną skrzynkę, bo nie może przyjmować wiadomości. Rozumiem, że Ewa Marta i Alaskan już sobie same rozliczą swoje wzajemnie wpłaty 😁 Quote
Ewa Marta Posted February 27 Author Posted February 27 Dnia 27.02.2025 o 11:41, agat21 napisał: Rozliczenie zrobione, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Bardzo dziękuję za błyskawiczne wpłaty Nesiowatej, Aldrumce, Ellig i Onaa PW do Poker, Toli i Inki wysłałam, ale @Tola ma pewnie zapchaną skrzynkę, bo nie może przyjmować wiadomości. Rozumiem, że Ewa Marta i Alaskan już sobie same rozliczą swoje wzajemnie wpłaty 😁 Tak kochana, my rozliczymy się nawzajem. Mamy do zapłacenia po 70 zł. Czyli Ty nam wyślesz po 70 zł mniej na każdą sunię. Inka dla mnie, Ada dla Alaskan:) A my wpiszemy kwotę otrzymana plus 70 zł u każdej suni. Quote
Ewa Marta Posted February 28 Author Posted February 28 Bardzo serdecznie dziękujemy Ellig za wpłatę 25 zł ❤️, Feryenne za wpłatę 30 zl stałej na marzec (już z nowym imieniem 😉 ) ❤️i Rafałowi za wpłatę 100 zł dla Inki ❤️ Quote
agat21 Posted March 3 Posted March 3 Przelałam 291 zł bazarku imiennego, proszę potwierdź jak pieniądze dotrą 🙂 Zgodnie z ustaleniami Twoją i Alaskan wpłatę już uwzględniłam jako wpłacone. 1 Quote
agat21 Posted March 3 Posted March 3 Od razu też poszła moja stała dla nowej sunieczki czyli Inki na marzec 🙂 1 Quote
Ewa Marta Posted March 3 Author Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 13:32, agat21 napisał: Przelałam 291 zł bazarku imiennego, proszę potwierdź jak pieniądze dotrą 🙂 Zgodnie z ustaleniami Twoją i Alaskan wpłatę już uwzględniłam jako wpłacone. Dnia 3.03.2025 o 13:32, agat21 napisał: Od razu też poszła moja stała dla nowej sunieczki czyli Inki na marzec 🙂 Bardzo dziękujemy. Nie dość, że fajne imię, to jeszcze taka konkretna pomoc finansowa dla suni ❤️ Quote
Ewa Marta Posted March 3 Author Posted March 3 Pani Małgosia, która adoptowała Tosię przelała na nasze konto 100 zł dla kolejnych ratowanych psiaków. Podzieliłyśmy tę kwotę pomiędzy Inkę i Adusię. Każda dostała po 50 zł. Bardzo dziękujemy ❤️ 1 Quote
Ewa Marta Posted March 3 Author Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 13:32, agat21 napisał: Przelałam 291 zł bazarku imiennego, proszę potwierdź jak pieniądze dotrą 🙂 Zgodnie z ustaleniami Twoją i Alaskan wpłatę już uwzględniłam jako wpłacone. Hurraaa! Kasa już na koncie Inki:) Bardzo, bardzo dziękujemy. 361 zł zasiliło jej konto ❤️ Bardzo serdecznie dziękujemy również Agat21 za wpłatę stałej 20 zł na marzec ❤️ i Agnieszce znajomej elik za wplatę stałej 30 zł ❤️ 1 Quote
Recommended Posts