Jump to content
Dogomania

Elio - porzucony psiak, który na wschodnich krańcach Polski nikogo nie obchodził, z głodu żywił się odchodami bydła, uratowany przez Figunia, skomli o kasę na hotel i weta, żeby dotrwać do własnego domu.

Recommended Posts

Posted

Nie jestem pewna co do tych 50 zł od Córki. Za pomoc przy łapaniu psiaczka i dojazd zapłaciła 300 zł.

Późniejszy koszt dojazdu do weta (50 zl), pokryła Ela. 

Zatem, na razie nasze koszty to tylko 300 zł i ode mnie na bazarek imienny 40zl.

Chyba, że jak zwykle o czymś zapomniałam, upewnię się przy najbliższej okazji.

Posted
Dnia 31.07.2024 o 16:19, Figunia napisał:

Nie jestem pewna co do tych 50 zł od Córki. Za pomoc przy łapaniu psiaczka i dojazd zapłaciła 300 zł.

Późniejszy koszt dojazdu do weta (50 zl), pokryła Ela. 

Zatem, na razie nasze koszty to tylko 300 zł i ode mnie na bazarek imienny 40zl.

Chyba, że jak zwykle o czymś zapomniałam, upewnię się przy najbliższej okazji.

Faktycznie - 50 zł wpłaciła sąsiadka Elik. Przepraszam.

Posted

Syn WiosnaA podjął się opieki nad Elio po zabiegu kastracji. W związku z tym poprosiłam o ustalenie terminu kastracji. Wet ustalił termin zabiegu na najbliższą sobotę. Kupiłam dla Elio kołnierz/oponkę, żeby mógł swobodnie jeść i pić, a nie mógł wylizywać miejsca zabiegu. Jako adres dostawy podałam adres do WiosnaA.

konierzElio.png.192997e73af6581fa225d1e7207a553e.png

Danusiu bardzo proszę zapisz tę kwotę 48,60 zł jako moja deklaracja na VIII z bonuskiem.

• Upvote 1
Posted
Dnia 1.08.2024 o 19:20, elik napisał:

Syn WiosnaA podjął się opieki nad Elio po zabiegu kastracji. W związku z tym poprosiłam o ustalenie terminu kastracji. Wet ustalił termin zabiegu na najbliższą sobotę. Kupiłam dla Elio kołnierz/oponkę, żeby mógł swobodnie jeść i pić, a nie mógł wylizywać miejsca zabiegu. Jako adres dostawy podałam adres do WiosnaA.

konierzElio.png.192997e73af6581fa225d1e7207a553e.png

Danusiu bardzo proszę zapisz tę kwotę 48,60 zł jako moja deklaracja na VIII z bonuskiem.

Nie ma sprawy.  Świetna wiadomość!

• Like 1
Posted
On 7/31/2024 at 3:17 PM, Nesiowata said:

Dziś wpłynęła kwota zł 170,00 z bazarku imiennego od Agat21. Łącznie z wpłaconą  wcześniej na ten cel kwotą 40,00 zł 0d Figuni jest to kwota 210,00 zł (rozl.  str 1).

Córka Figuni w tym miesiącu zapłaciła kwotę zł 350,00 na potrzeby Elio. Rozumiem, że jest to jej miesięczna deklaracja dla chłopaka.

Przepraszam - córka Figuni opłaciła 300,00 zł za złapanie psiaka.

Już wiem - Córa zapłaci 350 za lipiec, prosimy o dane do przelewu.

• Like 1
Posted
Dnia 1.08.2024 o 20:02, Figunia napisał:

Już wiem - Córa zapłaci 350 za lipiec, prosimy o dane do przelewu.

To samo konto, które podałam wcześniej w PW

• Upvote 1
Posted

On jest coraz piękniejszy. I tak szybko się uczy. Cudowne psisko.

Przyznam że wtedy, gdy go zobaczylam pierwszy raz w ogóle nie myślałam o tym, czy jest ładny.

Widziałam tylko opuszczonego, zrezygnowanego psa, któremu trzeba za wszelką cenę pomoc.

Dopiero teraz widzę jego urodę. 

Chyba też nie muszę pisać, jak bardzo wdzięczna jestem Ani Wiosence, za to że mógł do Niej pojechać.

Najedzony, wyczesany, głaskany - patrzę na to ze wzruszeniem, wiem, że nie mógł lepiej trafić.

• Like 1
Posted

Dziś dla Elio wpłynęły następujące kwoty:

Mariusz PP                       20,00 zł

KAAS1                               30,00 zł

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Serdecznie dziękujemy

depositphotos_27194283-stock-photo-two-pink-lily-flowers.jpg.a72bfa0b2dc842076935f25c15e79b88.jpg

• Upvote 1
Posted
On 8/2/2024 at 3:34 PM, Nesiowata said:

On 8/2/2024 at 5:24 PM, elik said:

Serdecznie dziękujemy

depositphotos_27194283-stock-photo-two-pink-lily-flowers.jpg.a72bfa0b2dc842076935f25c15e79b88.jpg

A to niespodzianka!

Serdecznie dziękuję kolejnym Darczyńcom!

Posted

Niuniuś jest po zaniegu. Nie miałam jak zawiadomić, bo z powodu dużego deszczu nie miałam netu. Tak to jest, gdy internet jest dostarczany drogą radiową. Dużo zależy od propagacji.