malagos Posted April 16 Author Posted April 16 w kojcu gminnym fajna czarna średniej wielkości suczka. Jeszcze szczeniak, tak z 7 mies. Wulkan energii, ale co się dziwić, skoro już kilka tyg w kojcu 😞 Quote
malagos Posted April 18 Author Posted April 18 Za to znalazł dom pies w typie amstaffa. Karolinka zrobiła mu zdjęcia, ja ogłaszałam gdzie się da, a zgłosił się facet z naszej wsi. 3 Quote
malagos Posted April 20 Author Posted April 20 O Dorkę był telefon. Nawet fajnie się rozmawiało z panią, dom na wsi, dziecko 8 lat, poprzedni labrador odszedł dawno. Nawet odległość - ponad 100 km nie byłaby problemem. Ale końcówka rozmowy: nasz piesek miał nową budę, w czasie mrozu sobie mieszkał w garażu. No nie, Dorka musi mieszkać w domku... Quote
Poker Posted April 20 Posted April 20 Znam to. Dobrze, że pani się wygadała. Nawet zagroda dla kur byłaby dobra dla Duni. 1 Quote
malagos Posted May 1 Author Posted May 1 Wznowiłam ogłoszenia Dorki. Jest coraz fajniejsza, dywaniki powoli redukujemy, i piesa już wchodzi do kuchni. Ma jeszcze jakieś lęki - nie wolno podnieść głosu, bo się boi, nawet jeśli to nie do niej ( a na przykład skarcenie Igusi, bo kopie dołek w moich konwaliach.... ), nagły ruch i takie tam. Ale do opanowania przez przeszłego opiekuna. 4 Quote
malagos Posted May 22 Author Posted May 22 Widać, powieliłam niechcący w obu ogłoszeniach jakieś zdjęcie, bo OLX usunął jedno ogłoszenie 😞 ale oddali 7,50 za wyróżnienie 😞 Dora nadal czeka, jest na moim utrzymaniu od grudnia 😞 Quote
malagos Posted May 24 Author Posted May 24 W gminnym kojcu - podobno od 2 tyg - taki niestary pies 2 Quote
malagos Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 24.05.2025 o 18:29, Mazowszanka14 napisał: A co z tym szczeniakiem/młokosem w kojcu ? to była suczka. Po sterylizacji ma nowy dom. 2 Quote
malagos Posted May 28 Author Posted May 28 a taka szczeniaczka, ok. pół roku, błąka się po nasze wsi, moze ktoś chce dać jej dom? Quote
malagos Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Ta biała suczka znalazła się 15 km dalej, w kolejnej wsi, zgłosiła ją do mnie znajoma dziewczyna. I tak po cichutku uśmiechnął się do suni los, bo już nikt jej nie zgłaszał do właściciela -menela, tylko została zabrana do weta i zgłoszona na sterylkę. 1 Quote
Recommended Posts