Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

w kojcu gminnym fajna czarna średniej wielkości suczka. Jeszcze szczeniak, tak z 7 mies. Wulkan energii, ale co się dziwić, skoro już kilka tyg w kojcu 😞

Posted

Za to znalazł dom pies w typie amstaffa. Karolinka zrobiła mu zdjęcia, ja ogłaszałam gdzie się da, a zgłosił się facet z naszej wsi. 

• Like 3
Posted

O Dorkę był telefon. Nawet fajnie się rozmawiało z panią, dom na wsi, dziecko 8 lat, poprzedni labrador odszedł dawno. Nawet odległość - ponad 100 km nie byłaby problemem. Ale końcówka rozmowy: nasz piesek miał nową budę, w czasie mrozu sobie mieszkał w garażu. No nie, Dorka musi mieszkać w domku...

• 2 weeks later...
Posted

Wznowiłam ogłoszenia Dorki. Jest coraz fajniejsza, dywaniki powoli redukujemy, i piesa już wchodzi do kuchni. Ma jeszcze jakieś lęki - nie wolno podnieść głosu, bo się boi, nawet jeśli to nie do niej ( a na przykład skarcenie Igusi, bo kopie dołek w moich konwaliach.... ), nagły ruch i takie tam. Ale do opanowania przez przeszłego opiekuna.

• Like 4
  • 3 weeks later...
Posted

Widać, powieliłam niechcący w obu ogłoszeniach jakieś zdjęcie, bo OLX usunął jedno ogłoszenie 😞 ale oddali 7,50 za wyróżnienie 😞

Dora nadal czeka, jest na moim utrzymaniu od grudnia 😞

Posted
Dnia 24.05.2025 o 18:29, Mazowszanka14 napisał:

A co z tym szczeniakiem/młokosem w kojcu ?

to była suczka. Po sterylizacji ma nowy dom.

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Ta biała suczka znalazła się 15 km dalej, w kolejnej wsi, zgłosiła ją do mnie znajoma dziewczyna. I tak po cichutku uśmiechnął się do suni los, bo już nikt jej nie zgłaszał do właściciela -menela, tylko została zabrana do weta i zgłoszona na sterylkę.

• Like 1