malagos Posted April 16 Author Posted April 16 w kojcu gminnym fajna czarna średniej wielkości suczka. Jeszcze szczeniak, tak z 7 mies. Wulkan energii, ale co się dziwić, skoro już kilka tyg w kojcu 😞 Quote
malagos Posted April 18 Author Posted April 18 Za to znalazł dom pies w typie amstaffa. Karolinka zrobiła mu zdjęcia, ja ogłaszałam gdzie się da, a zgłosił się facet z naszej wsi. 3 Quote
malagos Posted April 20 Author Posted April 20 O Dorkę był telefon. Nawet fajnie się rozmawiało z panią, dom na wsi, dziecko 8 lat, poprzedni labrador odszedł dawno. Nawet odległość - ponad 100 km nie byłaby problemem. Ale końcówka rozmowy: nasz piesek miał nową budę, w czasie mrozu sobie mieszkał w garażu. No nie, Dorka musi mieszkać w domku... Quote
Poker Posted April 20 Posted April 20 Znam to. Dobrze, że pani się wygadała. Nawet zagroda dla kur byłaby dobra dla Duni. 1 Quote
malagos Posted May 1 Author Posted May 1 Wznowiłam ogłoszenia Dorki. Jest coraz fajniejsza, dywaniki powoli redukujemy, i piesa już wchodzi do kuchni. Ma jeszcze jakieś lęki - nie wolno podnieść głosu, bo się boi, nawet jeśli to nie do niej ( a na przykład skarcenie Igusi, bo kopie dołek w moich konwaliach.... ), nagły ruch i takie tam. Ale do opanowania przez przeszłego opiekuna. 4 Quote
malagos Posted May 22 Author Posted May 22 Widać, powieliłam niechcący w obu ogłoszeniach jakieś zdjęcie, bo OLX usunął jedno ogłoszenie 😞 ale oddali 7,50 za wyróżnienie 😞 Dora nadal czeka, jest na moim utrzymaniu od grudnia 😞 Quote
malagos Posted May 24 Author Posted May 24 W gminnym kojcu - podobno od 2 tyg - taki niestary pies 2 Quote
malagos Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 24.05.2025 o 18:29, Mazowszanka14 napisał: A co z tym szczeniakiem/młokosem w kojcu ? to była suczka. Po sterylizacji ma nowy dom. 2 Quote
malagos Posted May 28 Author Posted May 28 a taka szczeniaczka, ok. pół roku, błąka się po nasze wsi, moze ktoś chce dać jej dom? Quote
malagos Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Ta biała suczka znalazła się 15 km dalej, w kolejnej wsi, zgłosiła ją do mnie znajoma dziewczyna. I tak po cichutku uśmiechnął się do suni los, bo już nikt jej nie zgłaszał do właściciela -menela, tylko została zabrana do weta i zgłoszona na sterylkę. 1 Quote
Recommended Posts