malagos Posted March 28 Author Posted March 28 Rolada biszkoptowa z malinami upieczona. Czekamy jutro na panią z Gdańska. 2 Quote
Poker Posted March 29 Posted March 29 Dnia 28.03.2025 o 20:31, malagos napisał: Rolada biszkoptowa z malinami upieczona. Czekamy jutro na panią z Gdańska. Mniam, mniam. Przez żołądek do serca :) Trzymam kciuki. 1 Quote
Mazowszanka14 Posted March 29 Posted March 29 A to ci dopiero przyspieszenie akcji. Po foksie przyjedzie jak rozumiem ? 1 Quote
malagos Posted March 29 Author Posted March 29 I po wszystkim 🙂 Młodzi fajnie ludzie, przyjechali ze swoim psem rasselem (wystawowy chłopak) Winterem. Psiaki się zapoznały, od razu wspólna zabawa w sadzie. Foksia dostała od pani ładne szeleczki i nową smycz. Podpisaliśmy umowę, dałam 100 przykazań i Foksia pojechała po nowe życie. Ot, ładnemu łatwiej w życiu. teraz kolej na Dorkę. 3 Quote
Nadziejka Posted March 29 Posted March 29 Dnia 29.03.2025 o 14:23, malagos napisał: I po wszystkim 🙂 Młodzi fajnie ludzie, przyjechali ze swoim psem rasselem (wystawowy chłopak) Winterem. Psiaki się zapoznały, od razu wspólna zabawa w sadzie. Foksia dostała od pani ładne szeleczki i nową smycz. Podpisaliśmy umowę, dałam 100 przykazań i Foksia pojechała po nowe życie. Ot, ładnemu łatwiej w życiu. teraz kolej na Dorkę. Ależ cudnie Niechaj im szczęście w zdrowiu sprzyja na wiele wiele lat ♡ ♡ ♡ 1 Quote
Poker Posted March 29 Posted March 29 Ekspresowa adopcja. Gratulacje. Jak Ty to robisz? Żadnych ankiet, wizyt przed adopcyjnych, a dużo psiaczków poszło jak świeże bułeczki. Quote
Mazowszanka14 Posted March 29 Posted March 29 Dnia 29.03.2025 o 19:17, Poker napisał: Ekspresowa adopcja. Gratulacje. Jak Ty to robisz? Żadnych ankiet, wizyt przed adopcyjnych, a dużo psiaczków poszło jak świeże bułeczki. Dobra intuicja i doświadczenie działają. 1 Quote
malagos Posted March 29 Author Posted March 29 Dnia 29.03.2025 o 19:17, Poker napisał: Ekspresowa adopcja. Gratulacje. Jak Ty to robisz? Żadnych ankiet, wizyt przed adopcyjnych, a dużo psiaczków poszło jak świeże bułeczki. Doświadczenie, rozmowa, intuicja. 2 Quote
malagos Posted April 1 Author Posted April 1 Foksia po kąpieli i fryzjerze wygląda jak pies wystawowy, he, he! Quote
Nesiowata Posted April 1 Posted April 1 Dnia 1.04.2025 o 09:16, malagos napisał: Foksia po kąpieli i fryzjerze wygląda jak pies wystawowy, he, he! A można zobaczyć? Quote
Poker Posted April 1 Posted April 1 Dnia 29.03.2025 o 21:02, malagos napisał: Doświadczenie, rozmowa, intuicja. To dużo, ale nie wszystko. Ja to chyba mam, ale chodzi też o tempo, w jakim Twoje tymczasy znajdują domki. Quote
malagos Posted April 2 Author Posted April 2 W tym roku to pierwszy tymczas :). I to bez ogłoszeń na olx, tylko fb, ogólny i w grupach terierów. Ale Foksia ładna, były o nią jeszcze telefony i wiadomości na mesengera. O Dorkę - cisza 😞 Quote
malagos Posted April 2 Author Posted April 2 Dnia 1.04.2025 o 09:43, Nesiowata napisał: A można zobaczyć? Jest filmik, a nie mogę go tu wstawić. Jak masz mesengera, to prześlę 🙂 Quote
Nesiowata Posted April 2 Posted April 2 Dnia 2.04.2025 o 09:31, malagos napisał: Jest filmik, a nie mogę go tu wstawić. Jak masz mesengera, to prześlę 🙂 Ja akurat nie. Ale może kto pomoże? Quote
konfirm31 Posted April 2 Posted April 2 Messenger_creation_9D650A18-67B3-4284-922C-D1C09715CF6F.mp4 3 Quote
malagos Posted April 2 Author Posted April 2 Dziękuję, konfirm, za wstawienie zdjęć i filmików 🙂 Quote
Nadziejka Posted April 2 Posted April 2 Dnia 2.04.2025 o 19:15, Poker napisał: Super. Właściciele chyba śpią na dywanie 🙂 😄 1 Quote
malagos Posted April 2 Author Posted April 2 Dnia 2.04.2025 o 21:15, Aldrumka napisał: Szybko zadomowiona, szaleje dziewczynka Foksia to taki psiak bezproblemowy, bez traumy, do wszystkich się łasi, każdego człowieka i psa kocha. Jeden na 10 wiejski pies, który tak szybko się odnalazł w nowym domu. 2 Quote
konfirm31 Posted April 2 Posted April 2 Dnia 2.04.2025 o 21:30, malagos napisał: Foksia to taki psiak bezproblemowy, bez traumy, do wszystkich się łasi, każdego człowieka i psa kocha. Jeden na 10 wiejski pies, który tak szybko się odnalazł w nowym domu. Pewnie pomimo tego, że ze wsi, nie miała złych doświadczeń, ani z człowiekiem, ani z innymi psami, a jej okres szczenięcy (=socjalizacja) przebiegł prawidłowo. Takim radosnym psem jest Lerka, a jej przeciwieństwem (na szczęście bez częstej u bezdomnych psów komponenty lękowej), jest Ninek. Super, że Foksi trafił się taki wspaniały dom, w dodatku z fajnym kolegą. A jakie ma imię - czy nadal jest Foksią? 1 Quote
Recommended Posts