Poker Posted March 16 Posted March 16 Jak zwykle jestem niepoprawną optymistką i łudzę się, że komuś się zgubiła. Kciuki oczywiście w pogotowiu. 1 Quote
Nadziejka Posted March 16 Posted March 16 Dnia 16.03.2025 o 11:22, malagos napisał: Nie, jest bardzo otwarta i bez lęków 🙂 Jutro prosimy o kciuki, na 10.00 umówiona operacja. Zobaczymy też, jak się zachowa w samochodzie. A ja znów muszę prosić o podwózkę do Makowa Maz., to raptem 25 km, ale pieszo nie dojdziemy 😞 Trzymam caluni czas za wszystko 1 Quote
Poker Posted March 16 Posted March 16 Czarna dama. Uwielbiam założone łapki na krzyż. Elegancja Francja. 2 Quote
malagos Posted March 17 Author Posted March 17 Dnia 16.03.2025 o 22:36, Poker napisał: Czarna dama. Uwielbiam założone łapki na krzyż. Elegancja Francja. Tak, zawsze się tak kładzie, damulka jedna! Quote
agat21 Posted March 17 Posted March 17 Łapki na krzyż i tylko białka oczu lekko błyszczą w czarnej aksamitnej postaci 🤩 1 Quote
malagos Posted March 17 Author Posted March 17 Operację sterylizacji i przepukliny dr Magda zrobiła za jednym zamachem. Wszystko to trwało 3 godziny, zabraliśmy Foksię z lecznicy już wybudzoną. W domu nie chciała się położyć, tylko stała cały czas przy posłaniu. Przed 17.00 Tomek zabrał ją na spacer, zrobiła wszystko co trzeba i wróciła do domu, jakby zawsze tu mieszkała. Teraz, godz. 19.20 wróciłyśmy z kolejnego spaceru i będzie jeszcze jeden za 3 godziny, i spanie w kuchni. Jutro idziemy do pracy, Foksia wróci do kojca 😞 1 Quote
Poker Posted March 17 Posted March 17 Świetnie, że dało radę zrobić 2 w 1. Fajna sunieczka. Nie macie jak jej oddzielić nawet w łazience, żeby nie musiała iść do boksu? Quote
Nadziejka Posted March 18 Posted March 18 Kciuki za dzielną sunieczkę z serca za wszystkie spokojnej nocy niechaj się goi 1 Quote
malagos Posted March 23 Author Posted March 23 Dorka zadała egzamin - od piątku do teraz było dużo gości, 11 osób, w tym dwie małe dziewczynki, plus suczka Wiki mojej siostry. Nie było szczekania, jakiegoś uciekania. Nie dała się wprawdzie nikomu pogłaskać, umykała z wdziękiem przed każdą wyciągniętą ręka w jej stronę. A Foksia dziś w gabinecie została trochę ostrzyżona, to znaczy Tomek wyciął jej dużo dredów z grzbietu. Bardzo by się przydała jej kąpiel i spa, ale na razie, jak jest w kojcu i budzie, to się moja z celem. Mamy tydzień na znalezienie jej domu, w niedzielę wyjażdżam na 12 dni i nie mogę Tomka zostawić z tym wielkim stadem 😞 Quote
Nadziejka Posted March 24 Posted March 24 Dnia 4.03.2025 o 10:20, Nadziejka napisał: ! Rozliczony malagosi 92 zl 70 gr.Rozliczony Sabince 47 zl 50 gr ROZLICZAM POLI I NURI.koja kropka73 RANIAS RENIA DZiękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc POLI,NURI,MALAGOSIOM SABINCE 24.03 Małgosiu moc pozdrowień wysłałam teraz pieniążki dla Was z tego kramku dziś zakończonego 92 zl 70 gr jak już będą na koncie proszę daj znać na kramiku Quote
malagos Posted March 25 Author Posted March 25 Niestety, na razie cisz z ogłoszeń 😞 Wpłynęło 92,70 z ł z bazarku Nadziejki, dziękuję! Quote
malagos Posted March 26 Author Posted March 26 Dziś 10 dni po sterylizacji i operacji [przepukliny Foksi. Nie było ubranka, szwy rozpuszczalne, ranka prawie niewidoczna. Po raz kolejny pochwale naszą dr Magdę, robi operacje rewelacyjnie! No i .... jest pani zainteresowana Foksią, z fb. To jeszcze nic pewnego, bo jeszcze Jej partner się waha, ale wierzę z "babski spryt" i sobota może będzie szczęśliwa dla Fokusi. 4 Quote
malagos Posted March 27 Author Posted March 27 Dnia 26.03.2025 o 20:35, Mazowszanka14 napisał: Oby się udało. A kiedy wyjeżdzasz na wywczasy ? W niedziele raniutko Quote
Recommended Posts