Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wyglądały 2 lata życia Dashy ?
Tego nie wie nikt z nas....
Znamy za to ostatnie 2 miesiące
.

Dni spędzone za kratami, w samotności, smutku i wielkiej tęsknocie za kimś, kto skazał ją na cierpienie bezdomnego i nie kochanego psa w schronisku...

Dasha zgadza się z innymi psami, nie ma w niej cienia agresji.
Uwielbia spacery, których niestety zażywa tak rzadko. Cieszy się na nich zupełnie jak szczeniak. Wtula całą sobą, aby jak najlepiej wykorzystać te krótkie chwile szczęścia.

Samotna, szorstkowłosa dama, pomimo wszystkich swoich zalet, nie wzbudza u ludzi podziwu. Ginie wśród innych, zostaje zapomniana...
Odda całe swe najwierniejsze psie serce... tylko bądź.

kontakt:
tel. 782 670 611
e-mail: [email protected]

banerek:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psinka strasznie pragnie kontaktu z człowiekiem.Widząc kogoś nawet z daleka cała "przykleja "się do siatki schroniska.Na spacerku bardzo wesoła,podskakuje próbując co chwila zaserwować buziaka prowadzącemu.Nie mogłem jej nawet dobrze wyczesać ,jako że wszelkie próby kończyły się naszym wspólnym tarzaniem się w trawie miziankiem i "całuskami".Ten piesek będzie wiecznym źródłem radości dla swojego przyszłego opiekuna.

Posted

Potwierdzam to co pisze Jurmar, widziałam to tarzanko w zielonej trawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Domki dzwonić!!!! Czuję, że będzie bitwa jak o Borysa, albo dobra ciiiiii... nie zapeszamy;)

Posted

Dasza jest średniej wielkości i sądząc po fotkach Kojaka(,którego znałem tylko z fotek) wydaje się być od niego mniejsza.Jest dość chuda (ale to jest do nadrobienia),ale charakter FANTASTYCZNY.Chociaż do schroniska ode mnie jest ok. 200 km ,to na pewno jeszcze ją odwiedzę nieraz ( o ile się to uda-bo powinna szybko znaleźć domek)
Neczka ogłaszaj gdzie się da -jak ustaliliśmy ,pokrywam wszystkie koszty.

Posted

AnnaB napisał(a):
Czy ona jest wielkości Kojaka (tego od Ola la ) czy mniejsza ?

Dasheńka jest mniej więcej właśnie taka jak Kojak.
W 2 poście na 2 zdjęciu najlepiej widać jej wielkość ;)
Dogo07 napisał(a):
(...)
Czy ona ma już super wypasione allegro ?

Jeszcze nie, ale to do nadrobienia :)

Posted

Na wyróżnioną o 9 punktów przez Renię alegratkę Borysa, podrzucam Dashę.
Zawsze można dokupić kilka punktów i zwiększyć oglądalność :roll:
To kody na podniesienie wyróżnienia alegratki:

1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł

3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł

6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł

9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł

Kody można przysyłać do mnie przez PM, lub wpisywać tu na wątku, a ja wyróżnię ogłoszenie.

Posted

Jurmar szaleje:evil_lol: Ale nie dziwię się - zauroczyła go..... i mam nadzieje , że lada chwila zauroczy jakiś nowych kochanych Państwa.Tradycyjnie willa z basenem i czerwone miękkie dywany + złote klamki mile widziane;););)

Posted

jurmar98 napisał(a):
Neczka zdradź coś odnośnie pytania o malutką.

Jak narazie nic zobowiązującego :roll:
Mieszkanko w dużym mieście w bloku + kolega kociak.
Dasheńka zrobiła ponoć na Pani duże wrażenie :razz: ale jak narazie nie dostałam 2 maila...