Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki nie wygłupiajcie się.Koty,Francja-po co to Daszeńce.Nawet nie byłoby możliwości sprawdzenia ,jak jej tam jest (chyba ,że... ktoś na ochotnika?).Tak słodki psiak na pewno znajdzie szczęście i w Polsce,lepiej trochę poczekać i znaleźć jej domek,gdzie będzie noszona na rękach.Może lepiej porobić jej ,jeszcze ogłoszenia.Pomyślcie-koszty pokryję.Neczka-pamiętaj,że obiecałaś mi wziąć małą na spacerek.

Posted

Jurek, jasne, że pamiętałam ;) Próbowałyśmy z Renią wyciągnąć ją z boksu, ale przeogromnie zaprotestowała... :roll:
...na uwadze mam też jeden domek w Szczecinie... i... chyba coś z tego będzie, ale nie chcę zapeszać ;):siara:

Posted

Czyżby mała najlepiej czuła się w boksie,jak ją wyprowadzałem w zeszłym tygodniu to nie chciała z kolei wyjść za bramę schroniska.Ale potem się już rozkręciła.
Może znajdę jeszcze chwilę czasu w następną sobotę lub niedzielę,to byśmy nadrobili spacerowe zaległości.

Posted

O proszę...:mad: A z nami nie chciała :roll:
Ale to może dlatego, że przy wyprowadzaniu, podleciała koleżanka z sąsiedniego boksu i chapnęła Daszka lekko w łapkę... :hmmmm:

Przepraszam za offa, ale...
Zapraszam wszystkich na wątek skatowanego orzechowskiego Wędkarza. Kolejny "dowód" na to, że zwierzęta są lepsze od ludzi.
Bez pomocy, ten pies nie ma szans...

Posted

Ale duuuze zdjecia;) dobrze by było troche zmniejszyc - łatwiej sie wgraja:)

Dzisiaj Dashenka zachwyciła rodzine rozgladajaca sie za psiakiem ale chcieli małego pieska, narazie nic nie wybrali moze wroca po nia